Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Për çiftet që duan lumturinë, fshijeni njëri – tjetrin nga FacebookNjë terapist ka dalë me disa këshilla të papritura për çiftet që janë në kërkim për të forcuar lidhjen e tyre tregon siti nr.1 ne Shqiperi i njohjeve online MBLESERI.com

Terapisti i çifteve nga Nju Jorku Ian Kerner, shkruan The Independent, transmeton MBLESERI.com tregoi se si ai kishte krijuar një llogari në Facebook për një periudhë të shkurtër dhe e kuptoi se ajo kishte ndikuar negativisht në martesën e tij.

“Për një kohë të shkurtër e kuptova se nuk doja të isha më “friend” në Facebook me gruan time. Nuk i doja të gjitha ato informacione. Doja më shumë mister mes nesh dhe më shumë të papritura”, ka thënë ai.

“Nuk doja të dija se ajo po postonte ndonjë status ku po tregonte se ishte e lodhur ose se ishte duke pirë kafen e saj të tretë në ditë. Kështu vendosa ta shlyeja atë nga lista ime e shoqërisë në Facebook dhe këtë do ua rekomandoj të gjitha çifteve”, ka thënë Kerner.

Sipas tij, pavarësisht se mund të duket mirë që të qëndrosh sa më afër partnerit duke parë çdo gjë që bënë ai ose ajo gjatë gjithë kohës, prapë se prapë është e rëndësishme të lihen ca gjëra të pa treguar nga të dyja palët perfundon siti me i madh Shqiptar i takimeve online MBLESERI.com


This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Për çiftet që duan lumturinë, fshijeni njëri – tjetrin nga Facebook

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×