Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Përfundon Misteri i Zhdukjeve në Trekëndëshin e BermudësSipas televizionit britanik BBC, misteret e zhdukjes së avionëve dhe anijeve në Trekëndëshin e Bermudës morën fund.

Prandaj zhdukja e dy avionëve transporti ushtarakë anglezë dhe dy anijeve në vitet 1940-1941,sipas BBC, tashmë nuk ka asnjë pikë misteri.

Kështu pasi kishte udhëtuar për një kohë të gjatë në ujërat e Oqeanit Atlantik, anija e zhdukur pa lënë gjurmë në 1940 duke u fundosur pasi ishte bërë pre e një stuhie ku si pasojë ishte detyruar të përdorë maksimumin e marinarëve për të zbarkuar në breg.

Kurse për anijen e vitit 1941 përgjegjësi kryesor ishte një defekt teknik, ku në bord të anijes shpërthyen flakët në sektorin e djegies së karburantit ku edhe solli fundosjen e menjëhershme të saj shkruan BBC, përcjellë 1Fakt.

Ndërsa problem me karburantin kishte pasur edhe një avion ushtarak britanik Avro Tudor IV, i cili u zhduk gjithashtu në 1948, në Trekëndëshin e Bermudës, pasi kishte përfunduar sasia e tij.

Kështu duke qenë se avioni kishte udhëtuar gjatë rrugë në një lartësi nën 2.000 m, forca e gravitetit që i duhej të mposhtëte avioni ishte më e lartë se ajo në fluturime mbi 8.000m, ku kjo solli edhe djegie më të shpejtë të karburantit të avionit i cili u rrëzua më pas në ujë.

Shpjegimi në BBC, jep më shumë fakte të arsyetuara për të gjithë kureshtarët në lidhje me zhdukjen e disa anijeve dhe avionëve në Trekëndëshin e Bermudës.


This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Përfundon Misteri i Zhdukjeve në Trekëndëshin e Bermudës

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×