Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

3 Femrat më Xheloze Sipas Shenjës së Horoskopit


Ky artikull vjen tek ju nga Agjensia Martesore me e madhe ne Shqip MBLESERI.com . Në këtë artikull do zbuloni, se cilat janë femrat më Xheloze sipas shenjës së horoskopit.

Ekspertët që merren me këtë fushë kanë veçuar disa nga shenjat e horoskopit të cilat janë më shumë xheloze se të tjerat.

MBLESERI.com : 1. Dashi

Femrat e shenjës se dashit duan të përkëdhelen më shumë. Nëse e shikojnë se nuk po i kushtoni vëmendjen e duhur, ato bëhen xheloze dhe të bezdisin. Intv.al shkruan se ajo është e ndershme, e sinqertë dhe tradhëtia do e tërbonte.

MBLESERI.com : 2. Luani

Femra luaneshë ka autoritetin maksimal dhe në lidhje ajo mundohet të ketë kontrollin e gjërave. Ajo nuk ka pasiguri për ndjenjat e saj dhe bëhet xheloze më shumë për partnerin. Sipas ekspertëve, femra luan ka dëshirën për t’i pasur të tjerët në kontroll, gjë që e bën atë të bëhet xheloze ndaj partnerit.

MBLESERI.com : 3. Akrepi

Femra akrep është shumë e vëmendshme ndaj sjelljeve të partnerit dhe nuk toleron në shumicën e kohës. Ajo e zgjedh partnerin me pozicion të mirë në punë dhe kjo e bën të ndihet e pasigurt për besnikërinë e tij. Duhet të dini se një femër akrep nuk fal kurrë!
This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

3 Femrat më Xheloze Sipas Shenjës së Horoskopit

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×