Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ahli perniagaan mati ditembak di kepala

ANGGOTA polis melakukan siasatan kes Seorang Ahli Perniagaan di depan hotel di Kawasan Industri Nsk, Jalan Kuchai Lama, Kuala Lumpur, petang tadi.

KUALA LUMPUR: Seorang Ahli Perniagaan yang juga pelanggan sebuah hotel mati ditembak di Kawasan Industri NSK, Jalan Kuchai Lama, di sini, petang tadi. 

Dalam kejadian itu jam 6 petang, mangsa berusia 54 tahun berasal dari Mentakab, Pahang, ditembak satu das dari jarak dekat di kepalanya sebaik keluar dari hotel yang didiaminya sejak tiga hari lalu. 

Beberapa saksi mendakwa suspek yang memakai topi keledar penutup penuh kemudian melarikan diri selepas menembak mangsa.

 Mangsa disahkan mati di tempat kejadian akibat kecederaan serius di kepala. 

Setakat ini kes dipercayai mempunyai kaitan dengan hubungan sulit antara mangsa dengan isteri orang.BH

ANGGOTA polis melakukan siasatan kes seorang ahli perniagaan di depan hotel di Kawasan Industri NSK, Jalan Kuchai Lama, Kuala Lumpur, petang tadi.

SEORANG ahli perniagaan maut selepas ditembak di depan hotel di Kawasan Industri NSK, Jalan Kuchai Lama, Kuala Lumpur, petang tadi.

PERHATIAN: "Semua artikel Dalam Blog Ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan dan dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan dan kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada kami di kitabantaiinfo [at] gmail [dot] com"


This post first appeared on Berita Online Terkini Malaysia | Berita Online T, please read the originial post: here

Share the post

Ahli perniagaan mati ditembak di kepala

×

Subscribe to Berita Online Terkini Malaysia | Berita Online T

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×