Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Bilik Kuliah Masjid Shah Alam Terbakar Selepas Solat JumaatShah Alam: Orang ramai yang baru selesai menunaikan solat jumaat di Masjid Sultan Salahudin Abd Aziz Shah sebentar tadi dikejutkan dengan kejadian kebakaran di tingkat bawah masjid kira-kira jam 2.15 Petang Tadi.

Penolong Pengarah Operasi Bomba Selangor Mohd Sani Harul berkata, pihaknya menerima panggilan jam 2.21 petang tadi dan 18 anggota serta pegawai dari Balai Bomba dan Penyelamat Shah Alam bergegas ke lokasi.

" Bilik kuliah berkenaan musnah sepenuhnya, bagaimanapun tiada mangsa terbabit dalam kebakaran itu."

"Kebakaran berjaya dikawal pada jam 2.47 petang tadi, sehingga kini punca dan nilai kerugian masih dalam siasatan" katanya. -sumber

Kredit: MyMetro


   
PERHATIAN: "Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan dan dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan dan kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada kami di kitabantaiinfo [at] gmail [dot] com"


This post first appeared on Berita Online Terkini Malaysia | Berita Online T, please read the originial post: here

Share the post

Bilik Kuliah Masjid Shah Alam Terbakar Selepas Solat Jumaat

×

Subscribe to Berita Online Terkini Malaysia | Berita Online T

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×