Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Елегантни в ниските температури


Елегантни в ниските температури
Обикновено, когато дойде време за по-дебели дрехи, неминуемо забравяме да бъдем стилни и елегантни.Естествено, когато има желание има и начин. Затова, от Ree.bg са се погрижили да предоставят на дамите богата гама от зимни рокли, с които ще впечатлите през есенно-зимния сезон без да жертвате своето удобство. Следните 3 модела са доказателство за това как можем да сме едновременно облечени и модерни – дори и секси.
елегантни дамски дрехи

Като споменахме модерни, има някои елементи в дамската мода, които трудно ще бъдат изместени. Флоралните мотиви е тенденция, която се появява от година на година и тази есен отново ще изглеждате добре в любимите си рокли на цветчета. Ако нямате такава, дебелата дамска рокля с флорален принт е перфектното допълнение към Вашия есенно-зимен гардероб. Всъщност, тази рокля е същинска прелест и единственото нещо, което издава плюшената подплата са нагънатите ръкави. Освен това, моделът е с висока ръка за допълнителна защита на шията.
damski-drehi-esen

Въпреки това, не е задължително да се „увиваме“ от горе до долу. Дамската пухкава плътна рокля от Ree.bg е една от тези есенно-зимни дрехи, с които ще накарате останалите да се чудят как издържате на този студ. Роклята обаче е памучна и достатъчно дебела за да не Ви остави на студено. За да бъде завършен модела, роклята е с флорални мотиви и с колан за талията. В комбинация с чорапогащник, дълги чорапи или дори клин, тази рокля със сигурност ще Ви накара да се чувствате в свои води.Може би с привкус на готика, дамската есенно-зимна рокля с дантели и дълъг ръкав вероятно няма да е роклята, която ще носите всеки ден. За сметка на това е идеалния тоалет за коктейли и официални срещи и вечери. В студените дни, с материята от златно кадифе в допълнение с дантелените детайли със сигурност ще разчупите ледовете. Вие ще бъдете нежна и елегантна, а едновременно с това ще получите качествен комфорт.This post first appeared on Последни новини от "Интервю", please read the originial post: here

Share the post

Елегантни в ниските температури

×

Subscribe to Последни новини от "Интервю"

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×