Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Буруджиева към Инджев: "Аз виждам вашия комплекс от онези времена"

Tags: quot


Сериозна кавга се развихри в студиото на Нова телевизия относно номинацията на Ирина Бокова за шеф на ООН. Един срещу друг застанаха бившият депутат Татяна Буруджиева и журналистът Иво Инджев.


Ирина Бокова има най-големи шансове да се пребори за поста шеф на ООН. Това заяви Татяна Буруджиева. По думите ѝ много скоро обществото ще се убеди, че нейната кандидатура в никакъв случай не е само руска.

"Сергей Лавров говори от името на Източна Европа за кандидатурата на Ирина Бокова. Питани ли са обаче държавите в Източна Европа дали са съгласни с нейната номинация", коментира от своя страна Иво Инджев. Според него, Бокова говори по начина, по който нейните обожатели и ухажори искат да чуят.

"Аз виждам вашия комплекс от онези времена", контрира го Буруджиева, а Инджев отговори: "Аз ще стана и ще си тръгна, защото вече казах, че няма да сядам на една маса с хора, които ме засягат на лична основа."

"В България няма дискусия за кандидатурата на Ирина Бокова. В България да си прозападно настроен е равно на ислямизъм. С какво Марин Райков е по-слаб дипломат от Ирина Бокова", каза Инджев, а бившата депутатка отговори: "Той няма нужния опит, който е задължителен за тази позиция. Истина е обаче, че трябва по-голяма дискусия. Няма алтернатива на Ирина Бокова."


This post first appeared on Последни новини от "Интервю", please read the originial post: here

Share the post

Буруджиева към Инджев: "Аз виждам вашия комплекс от онези времена"

×

Subscribe to Последни новини от "Интервю"

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×