Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Sydafrika here we come.. Eller inte?

Då var det äntligen dags att fara iväg till årets händelse, Efter en stenhård sistavecka med lite sömn och mycket jobb men också väldigt mycket skoj. En fantastiskt känsla att få åka efter många månaders planering och sparande för att få njuta av lite värme från väder och vänner, ny kamera för att fotografera vilda djur, goda middagar på exotiska restauranger. Ni fattar this is the grej liksom.

 Men det höll på att går riktigt illa, bilen som skulle ta oss till Bromma för vidare transport till Arlanda satt fast i den inte allt för väl underhållna vägen. Tack för det Staden, ni borde klara av det på alla pengar jag gett i P-böter. Efter 5 minuter hade jag skottat loss bilen och andades ut. Puh det var nära ögat. MEN NU är vi på väg.
Finns det något härligare än att sitta på flygplatsen direkt efter incheckning och ta det där glaset vinet och bara njuta av allt man har framför sig? Samtidigt som man tittar på alla udda filurer. Gillar speciellt de där proffs-thai-resenärerna som kommer med tatuerade tribal-sleeves, Singhalinne, shorts och badtofflor, 2010 års Svennebanan har fått ett nytt ansikte?


Sen gick det snabbt. Under de närmaste fem timmarna hann vi Med Att vänta en hel del, slussas mellan olika informationskanaler som informerade att Heathrow stängt medan SAS meddelade "vi flyger till Heathrow". Det hela slutade med att vi fick gå ut genom ankommandehallen där alla förväntansfull stod och tog emot alla ankommande släktingar och vänner. Den enda skillnaden för oss var att vi missat det där med utlandet. Eftersom vi är på semester och tycker att det där med att tänka positivt är rätt bra så blev det en svindyr hotellnatt området. Fick i alla fall se Grotescos meta-humor, helt briljant! Det kunde ha varit värre om man tänker till de stackare vi träffade på flygplatsen som väntat sedan i torsdag och inte kommit iväg ännu på sin 10 dagars långa semester till Kapstaden.

 Till lunch anlände vi åter till Arlanda för att genast få berättat för oss att det var kört, alla flyg till London inställda även idag och kön för ombokning var groteskt lång....


3 timmar efter att vi borde ha landat och stå och skåla med våra värdar för vistelsen så stod jag nu här i ett...
...jäkligt insnöat Sverige.

 En glad stund med Anna, Kenneth och lilla Lea byttes bort mot telefonkö i 4 timmar samtidigt som Shelock Holmes rullade på DVD.

"You are number 17 in the queue" från 36 till 11 under fyra timmar när allt bryts och klockan 02 på natten, då är det är svårt att beskriva känslan. Men Robert Downey JR gör det bra i sin rolltolkning av Sherlock Holmes i den scenen då han har tillbringa 14 dagar i ett mörkt rum med att röka opium och nu sitter och skjuter med en pistol rakt i en vägg. 


Men nu är det ny dag och nya tag, kom i säng kl 02 efter att blivit bortkopplad efter 4 timmars köande. Nu på morgonen fick vi tag på South African Airlines som givit oss ett referensnummer och allt ligger nu hos oss och Arlandas goda vilja. Vi får nämligen tillbringa dagen där för att förhoppningsvis hitta en alternativ flight.

Tack alla för glada tillrop och stöd kära vänner, ni är en bättre drog än opium.


Så åter igen Sydafrika here we come....


This post first appeared on En Bildande Blogg, please read the originial post: here

Share the post

Sydafrika here we come.. Eller inte?

×

Subscribe to En Bildande Blogg

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×