Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Fotografii cununie civila in costume populare romanesti

Acasa la Cristian, intr-o superba zi, cei doi miri Ioana si Andrei, au zis un „DA” hotarat in fata ofiterului de stare civila. Toata lumea a fost foarte emotionata si extrem de bucuroasa pentru cei doi miri. S-a plans, s-a ras, cu totii au trait din plin aceste frumoase momente din noua viata de familie a Ioanei si a lui Andrei. Cu mic, cu mare, toata lumea invitata la aceasta cununie, a fost imbracata in costume traditionale Populare Romanesti. Bineinteles, frumoasele straie au dat o incarcatura nationala si mai puternica frumosului eveniment. Va invitam. cu drag, sa priviti – Fotografii Cununie Civila in Costume Populare Romanesti.

Fotografii cununie civila in costume populare romanesti

Fotografii Cununie Civila in costume populare romanesti. Fotograf cununie civila in costume traditionale. Foto cununie civila costume populare din Romania.

The post Fotografii Cununie civila in costume populare romanesti appeared first on Foto video nunta Brasov.This post first appeared on Foto Video Nunta Brasov | Fotograf Nunta Brasov | Albume, please read the originial post: here

Share the post

Fotografii cununie civila in costume populare romanesti

×

Subscribe to Foto Video Nunta Brasov | Fotograf Nunta Brasov | Albume

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×