Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Turen håller i sig!

Morgonens promenad avverkades utan problem trots att skogsvägarna bitvis var täckta av slask och is, och precis lagom till att man skymtade huset Kunde man känna regndroppar.

Ganska snart efteråt blev det rejält blåsigt, och regnet övergick i snöande, men det var knappast något som besvärade medan man i lugn och ro kunde äta sin efterlängtade frukost.

Om intresse finns kan jag meddela att det är rågflingegröt med linfrön och chiafrön som kan beskådas på bilden, något som gör gott för både kropp och själ.

Tillbehör som man inte hann fotografera var bananen och nötterna, men egentligen är det ganska meningslöst att ta kort på sin frukost – men i brist på bättre…

Idag blir det (återigen) en ganska lugn dag inomhus, även om det finns lite praktiskt arbete att ta tag i som rör hushållet som sådant.

Vecka 2, 2021, har i alla fall börjat på ett väldigt bra sätt här hemma, och jag hoppas att ni fått en lika bra start på den nya veckan!This post first appeared on The Great Adventures Of Henrik Olsson, please read the originial post: here

Share the post

Turen håller i sig!

×

Subscribe to The Great Adventures Of Henrik Olsson

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×