Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Jag kan inte hålla mig längre…

Gårdagens inlägg retade mångas nyfikenhet, och eftersom Hemligheten samtidigt skapar oerhört mycket glädje hos mig har jag bestämt mig för att avslöja hemligheten tidigare.

Under många år har Ford varit min favoritbil, men efter påtryckningar från Godistanten är det nu äntligen dags att byta upp sig.

Valet föll på en minst sagt ”bättre” begagnad bil som rullat ca 9 km, men exakt vilken bil det handlar om kommer att dock först att avslöjas den dag då jag äntligen fått hem den!

Det innebär att min trogna gamla följeslagare ska avmärkas, städas och slutligen säljas – med förhoppningen om att den kommer att skänka glädje till någon annan.

Jag håller dock timmarna extra hårt för att min hundbur passar i den nya bilen, annars kommer den också att säljas och ersättas av en enklare transportbur.

Med handen på hjärtat så åker ju inte hundarna speciellt ofta i bilen ändå!

När vi besökte bilhandlaren pekade jag på en sådan här bil, men av någon anledning avrådde Godistanten mig för att välja just den…

Idag skrev jag i alla fall på pappret på min nya fina bil, och inom ett par veckor kör vi nytt!!This post first appeared on The Great Adventures Of Henrik Olsson, please read the originial post: here

Share the post

Jag kan inte hålla mig längre…

×

Subscribe to The Great Adventures Of Henrik Olsson

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×