Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Storstädning…

Det är kanske något motvilligt, men idag inleddes storstädningen av Huset, och först på listan var hundrummet vars väggar inte skrubbats rena på väldigt länge!

Den tjocka gamla mattan var i alldeles för dåligt skick för att fortsätta använda, så den ersätts tills vidare av en mindre matta och ett täcke.

Denna delen av huset är för tillfället Klar, men jag lär få gå ett par ytterligare ronder med snabeldraken innan festen på fredag.

När det kommer till det övriga huset slutar jag aldrig att förvånas över den mängd prylar som letar sig in och kräver sin plats både här och där – trots en idog kamp mot ägodelar i strävan att leva mer minimalistiskt.

Uppenbarligen finns det ett fortsatt behov av att skära ner på dammsamlande ägodelar, så man kan utgå från att det blir en tripp till någon secondhandbutik inom en snar framtid!

Trots detta onödiga överflöd fortsätter storstädningen, och så snart man är klar med huset är det dags för hundarna att bli borstade och få sina klor klippta!This post first appeared on The Great Adventures Of Henrik Olsson, please read the originial post: here

Share the post

Storstädning…

×

Subscribe to The Great Adventures Of Henrik Olsson

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×