Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Sve mame žele biti poput ove Instagram mame, a mi smo napravili intervju s njom: Evo što nam je Iwaiva otkrila!

Ako neki mommy Instagram profil apsolutno obožavamo onda je to onaj pod imenom iwaiva. Fantastične fotografije, glamurozne lokacije, predivni intimni trenuci sa sinčićem i općenito život za poželjeti  ono je što nam, svaki put kada odemo na Ivin profil, oduzme dah. Budući da nam je ova mama pravi uzor poželjeli smo popričati s njom. Evo što nam je otkrila o svom Instagram profilu i baby proizvodima bez kojih ne može, a ima i odličan savjet za sve novopečene mame.

1. Može par riječi o sebi, Instagram profilu… Kako je sve krenulo?

Moje ime je Iva, na Instagramu se još uvijek odazivam na iwaiva, iako mislim da me većina ljudi trenutno poznaje kao Lenonovu mamu. S Instagramom sam započela prije nekoliko godina, zamišljen je kao mjesto gdje skupljam svoje lijepe trenutke, a zadnjih godinu dana jedan mali dječak okupira moj Insta prostor svakim danom sve više. Ne mogu si pomoći, ukrao je moje srce i svaki lijepi trenutak koji skupljam i objavljujem na indirektan ili direktan način dotakli su njegovi mali prstići, a Insta prijatelje “kupujem” njegovim najljepšim očima. I znate što, meni se ovi moji kvadratići trenutno najviše sviđaju baš takvi.

2. Bez kojeg baby proizvoda ne možeš zamisliti život?

Ako bih morala izdvojiti samo jedan, baby monitor je spasio mene od nekoliko malih srčanih udara i polomljenih koljena, a Lenona od puno prekinutih snova. U miru ga pratim dok spava, usput obavljajući sto i jednu sitnicu po stanu u utrci s vremenom i ne jurim na svaki zvuk u sobu.

3. Koji proizvod iz Magic Baby ponude ti je vrh?

Obožavam Tiny love igračke. Mislim da imamo doma pola asortimana! Osim onih sitnih slatkih igračkica koje smo vješali na kolica, njihova slikovnica koju smo dobili na poklon Lenonu je najdraža, a Tiny love igračka crib activity je i dan danas hit, ali ne za uspavljivanje, nego u vožnji

4. Najbolji savjet koji bi mogla dati novopečenoj mami?  

Neka vjeruje svom instinktu. Mi mame imamo u sebi sposobnosti za koje nismo ni znale da imamo, a vlastitu nam djecu nitko ne poznaje bolje od nas samih.

5. Koja poznata mama ti je uzor?

O poznatim mamama ne znam kakve su mame. Meni je najveći uzor – moja mama! Sve što u životu želim biti svojem djetetu je sve ono što je meni ona.

Objava Sve mame žele Biti Poput Ove Instagram mame, a mi smo napravili intervju s njom: Evo što nam je Iwaiva otkrila! pojavila se prvi puta na Magicbaby.This post first appeared on Magic Baby, please read the originial post: here

Share the post

Sve mame žele biti poput ove Instagram mame, a mi smo napravili intervju s njom: Evo što nam je Iwaiva otkrila!

×

Subscribe to Magic Baby

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×