Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

“Fon Tengkuk” LG Tone Studio Mula Dijual

Di CES LG memperlihatkan evolusi fon kepala mereka yang terkini iaitu LG Tone Studio. “Fon tengkuk” yang disangkut pada leher ini membolehkan pemakai mendengar muzik menerusi empat pembesar suara pada Tone Studio. Ia mula dijual bermula minggu ini di Timur Tengah sebelum ke pasaran Amerika Syarikat, Asia, Amerika Latin dan Eropah.

Keunikan LG Tone Studio ialah ia menyokong audio tiga dimensi dengan  sistem DTS. Terdapat sebuah Hi-Fi DAC terbina bagi memastikan kualiti audio yang terbaik. Terdapat sepasang fon telinga terbina sekiranya pengguna tidak mahu mengganggu orang ramai ketika Tone Studio digunakan di tempat awam.

Mengapakah fon leher ini dihasilkan? Ini pastinya soalan yang ramai ingin mengetahui jawapannya. Menurut LG terdapat pasaran untuk sistem audio yang membenarkan pemakai masih mendengar bunyi dari sumber luar seperti ketika mengayuh basikal dan memasak di dapur. Pemakai tidak mahu terlibat dengan kemalangan kerana gagal mendengar hon atau tidak mendengar penggera asap sekiranya berlaku kebakaran di dapur. Harga jualan LG Tone Studio adalah $299.99 (~RM 1331) sebuah.This post first appeared on Amanz, please read the originial post: here

Share the post

“Fon Tengkuk” LG Tone Studio Mula Dijual

×

Subscribe to Amanz

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×