Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Min fregnede Louise 

  Lige nu blomstrer min fregnede orkide med 17 fantastiske forskelligt udseende blomster. Alle hvide med purpurfarvede større eller mindre fregner. Det har været spændende at følge udviklingen af alle de mange knopper, turde ikke håbe på at de alle ville folde sig ud. Men det gjorde de. Sikke et syn.
Som det kan anes udenfor, står traileren lastet med mange pallerammer, der skal blive til vores nye højbede. Der er gravet ud, stenfundamentet er endnu ikke sat, ligesom foring med plast indvendigt skal klares,  før trækasserne er klar til at lade sig  fylde med god næringsrig jord. Vi afventer køligere dage, så vore frugtbuske: hindbær, aronia, blåbær, solbær, ribs, jordbær og rabarber kan holde flyttedag og folde sig ud i deres nye omgivelser. 

Og så kan der blive plads til et par nye æbletræer. Og et par roser. En ønskeliste så lang ligger fremme, så der kan tilføjes nye emner. Kriterierne for at komme på listen er sundhed, duft og blomstringslængde. I håb om at de ligesom Louise med fregnerne vil blomstre og glæde. 
This post first appeared on Storytelleren Sporenstregs, please read the originial post: here

Share the post

Min fregnede Louise 

×

Subscribe to Storytelleren Sporenstregs

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×