Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Concurs Felicitare de Craciun ( Stilul meu de viata)

Iata, ca acesta este al doilea an Cand realizam de Craciun felicitari. Aceasta traditie am inceput-o anul trecut, cand micuta noastra avea 8 luni (le face fix pe 25 decembrie) si sarbatoream primul nostru Craciun in 3. Vreau ca in fiecare an sa realizam cate o felicitare de Craciun, iar cu fiecare an ce trece, ea sa isi puna amprenta din ce in ce mai mult asupra design-ului felicitarii si a continutului ei.

Asa cum adun desene de-ale ei, amprente cu manutele sale si multe alte lucruri care au legatura cu ea, si aceste felicitari vreau sa i le daruiesc atunci cand va vrea si ea sa le primeasca (desi eu voi incerca sa i le dau la 18 ani si sa-si reaminteasca de toate proiectele pe care noi le faceam impreuna).


Asadar, aceasta este felicitarea Din Acest an:
http://www.stilulmeudeviata.ro/2014/11/concurs-realizeaza-o-felicitare-de-craciun.html

Pentru realizarea felicitarii din acest an, am folosit carton colorat rosu, acuarele finger paint, banda adeziva de culoare verde, lipici cu sclipici rosu si niste stickere in forma de steluta.
La realizarea bradului m-a ajutat si fetita (Ana Cristina, 18 luni jumatate).

P.S. Poate nu ne incadram in cerintele concursului, dar vreau cartile pentru fetita mea, pentru ca ii place sa ii citesc si pentru ca vreau sa invete o limba straina de cand este mica ( de acest Craciun are 20 de luni)


This post first appeared on No Name, please read the originial post: here

Share the post

Concurs Felicitare de Craciun ( Stilul meu de viata)

×

Subscribe to No Name

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×