Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

José Ignacio Munilla, és una reliquia eclessiàstica tardofranquista

José Ignacio Munilla, d'on ha sortit aquesta reliquia tardofranquista?
L'iluminat bisbe de Sant Sebastià, José Ignacio Munilla, a resultes dels resultats electorals del passat dia 20 de desembre, s'ha atrevit a titllar la societat espanyola de societat malalta. D'on ha sortit aquesta reliquia eclessiàstica tardofranquista?.
Si totes les malalties socials són com la que els ciutadans d'aquest país vam patir el dia 20 votant majoritàriament als partits d'esquerra, beneïdes siguin malalties com aquesta, perquè és l'església, sou precisament vosaltres, els qui us teniu de regenerar a fons i netejar-vos a fons les vostres nafres.
Pel que es veu l'església franquista, que encara es resisteix a desaparèixer del mapa peninsular d'una vegada per totes, les esquerres, el progressisme social, cultural i politic encara els posa molt malalts, i els fa pujar desmesuradament les febres.
El bisbe Munilla s'hauria de posar cataplasmes de textos evangèlics, per a que vagi comprenent els textos i a aplicar-los amb tota cura i respecte. El bisbe José Ignacio Munilla possiblement no és conscient, pobre home, que qui realment sí que està malalta, greument malalta, és la seva església catòlica i romana (d'apostòlica no en té res) des de fa segles, molts segles. S'omplen la boca predicant des de fa vora dos mil anys el que no han fet mai, ser fidels a l'esperit evangèlic.
La seva església, que fa molts anys que ja no és la meva, està gravissimament malalta afectada pels virus de la pederàstia, de la usura, de l'enriquiment il.licit, per l'homosexualitat que afecta a bisbes, sacerdots, cardenals, etc, i que hipocritament han ocultat durant centenars d'anys als obscurs i tètrics armaris del Vaticà, mentre la condemnen quan es tracta de l'homosexualitat social. Hipòcrites, sou una raça de serps, d'escurçons i de sepulcres blanquejats!.
Aquest és el resultat de la politica d'austeritat del pepero Mariano Rajoy
La vostra església té les mans tacades i brutes per tanta sang innocent que heu derramat injustament, que mai podrà ser perdonada per la societat.
La vostra diabòlica i satànica Inquisició; la persecució de Templers i Càtars; l'empresonament i assassinats de centenars de milers de persones acusades falsament de bruixeria i d'altres invents perversos que us anaveu inventant per aniquilar a aquells que posaven en perill els vostre privilègis, no us fa pas dignes de merèixer el perdó de la societat i menys de Déu.
Bisbes del calibre del tal José Ignacio Munilla, són els exponents més clars de la degradació de l'església vaticana. Ja es pot esforçar, ja, l'actual papa Francesc en fer neteja. Si realment ho aconsegueix, gairebé es quedarà sol desprès de la bugada.
Addenda.- Jesús ja va condemnar la pederàstia i els abusos als infants. I per cert, bisbe Munilla, abans d'ahir, dia 20, vaig votar en Comú Podem, i si es tornen a convocar eleccions d'ací a dos mesos, repetiré la jugada.


This post first appeared on TarragonaDigital.cat, please read the originial post: here

Share the post

José Ignacio Munilla, és una reliquia eclessiàstica tardofranquista

×

Subscribe to Tarragonadigital.cat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×