Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Catalunya serà el primer pais que serà governat per un president virtual?

Carles Puigdemont de traidor a covard?
Catalunya serà, possiblement, el primer pais del món que tindrà un President de plàstic, perdó, volia dir virtual i que ens governarà des d'un plasma.
Em sona a politica alienigena, esperpenticament ridicol i fins i tot insultant per als ciutadans que n'estem farts de suportar tota mena d'imperttinències i d'acudits de la casta  politica que tenim.
L'ex president Carles Puigdemont va assegurar que si era elegit tornaria per a prendre posessió del càrrec acceptant totes les conseqüències, peró sembla que la realitat no confirma les seves aseveracions i afirmacions que fa, peró que després incompleix.
Aixó del plasma em sona a l'estil més pur de, Mariano Rajoy, que se n'ha fet tips de comparèixer des d'un plasma quan es presentava Davant els mitjans de comunicació. Així evitaba preguntes no desitjades, i li permetia amb total impunitat apretar el botó i deixar el plasma sense veu ni imatge, i els periodistes badant davant de tanta màgia digital monclovita.
Els catalans ja no sabem si el nostre país, Catalunya, funciona per inèrcia, per forces ocultes crentrifugues, o si els funcionaris i treballadors públics d'aquesta patètica Catalunya de l'any 2018, està teledirigida des de la Moncloa mitjançant un plasma invisible per als mortals.
No és de rebut, ex president Puigdemont, que mentre tu estàs passejant pels carrers i places belgues, d'altres que formaven part del teu govern, estiguin passant els comptes del rosari des de les cel.les de les presons espanyoles on estan reclosos.
El dia 26 d'octubre et vas acovardir davant les acusacions dels exaltats que t'acusaven de traidor, i no vas convocar eleeciions com hagués sigut el més adequat i correcte legalment i juridicament, i et vas llençar al buit declarant la República Catalana 24 hores després.
Mal rotllo reflectien les cares dels president i vcepresident de la Generalitat
Ara, un cop vistos els resultats de les eleccions que van convocar des de la Moncloa, i no des del palau de la Generalitat de Catalunya, els partits, dits independentistes o sobiranistes, tenen majoria no absoluta, peró majoria, i necessiten els 4 vots del destructiu moviment sociopolitic de la CUP.
Una CUP que s'entesta en tirar endavant el procès republicà, per abocar Catalunya, un altre cop, a l'abisme de la irresponsabilitat politica i de la desobediència legal i juridica que ens obliga a tots els catalans i, molt especialment, als politics.
I l'ex vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, que no al.legui davanrt dels tribunals la seva condició de creient, i de ser un home de pau amant de la llibertat i del diàleg. Pewr a ser tot aixó, Oriol Junqueras, no és necessari ni imprescindible ser creient jueu o cristià., perquè a Catalunya i al món hi han milions de persones que sent agnòstics i simplement ateus, tenen ben arrelats en el seu fur intern, tot alló que representa i significa la pau, el diàleg i la llibertat.
Tu, Junqueras, quan ets cridat davant del Tribunal Suprem, no ho ets per a que diguis que ets creient i home de pau, perquè estàs davant d'un tribunal per la gosadia de ser coparticep actiu i decissiu pel que fa a la proclamació de la República Catalana, només per això..., que no és poca cosa.


This post first appeared on TarragonaDigital.cat, please read the originial post: here

Share the post

Catalunya serà el primer pais que serà governat per un president virtual?

×

Subscribe to Tarragonadigital.cat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×