Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

La Turquia islamofeixista d'Erdogan no té cabuda a la Unió Europea

Erdogan, amb l'Alcorà a la mà, predica en un miting per a que el votin
L'histerisme patològic del dictador fonamentalista islàmic de la Turquia de Tayyip Erdogan està provocant que des d'Europa, els ciutadans, ens adonem d'una punyetera vegada que l'egòlatra de poder i predicador de l'islam més radical i fonamentalista turc no té predicament entre els europeus.
Una Turquia islamitzada i radicalitzada ideològicament per la seva pseudo religió, i que ha abandonat les bondats i beneficis d'una societat civil democràtica com la que va fundar Ataturk i van mantenir amb fermesa els seus successors, no mereix cap mena de credibilitat ni de respecte.
A la Turquia d'Erdogan, des de ja fa massa temps, que es trepitjen els Drets Humans i les llibertats individuals i col..lectives dels turcs. per a major honra i glòria del nou i mediocre califa del país assiàtic, que no és europeu. Turquia ha sucumbit a les ansies de poder irrefrenable del seu líder islàmic ultra conservador, i ha esdevingut un país molt poc atractiu per al turisme i també ho hauria de ser des del punt de vista econòmic i politic.
Turquia, la d'avui, la d'Erdogan, mai ha de tenir la porta oberta de la Unió Europea, i mai se li ha de concedir el tracte de favor ni comercial, ni politic ni social. Mai se l'ha d'acceptar com un nou soci de la ja patètica, envellida i desqualificada UE. 
Que aquest politic energumen i esperpèntic acusi a Holanda i a Alemanya de nazis, és el resultat de l'excessiva connivència i tractes preferencials que la UE li ha estat atorgant al règim islàmic radical d'Erdogan. No a Turquia hauria de ser un clam poderós i contudent de tots els europeus per a evitar que ens colin aquest país islàmic al si de la Unió Europea sin comerlo ni beberlo, com diriem en la llengua castellana.
El règim islamitzat i dictatorial turc se l'ha de mantenir ben a ratlla per part de les màximes autoritats politiques d'Europa, perquè n'estic segur que la gran majoria de ciutadans del nostre vell Continent, rebutgem tant a l'Erdogan com al seu pais islàmic radical.
Aqui, a Europa, no estem per a tantes òsties ni per tantes contemplacions.
Barrar el pas a la islamització d'Europa és una obligació indiscutible i inqüetionable que tenen damunt de la taula tant el Parlament com la Comissió Europea. No estem per aquests balls ni per bonismes estúpids i destructius dels nostres valors democràtics, culturals, socials, morals i ètics.
Només veure a l'Erdogan en un miting amb l'Alcorà (Al Qur'an) a la mà, m'agafen esgarrifances, i fan que encara senti més fòbia envers aquesta mena de religió i a tot el que representa.
Addenda.- Per cert, lamento sincerament que Geert Wilders no hagi assolit els resultats electorals que esperava. Malgrat tot, i malgrat la perversitat de la premsa servil, Wilders no ha perdut, ha guanyat 6 diputats més dels que tenia a resultes de les anteriors eleccions, situant-se com a segona força politica d'Holanda.


This post first appeared on TarragonaDigital.cat, please read the originial post: here

Share the post

La Turquia islamofeixista d'Erdogan no té cabuda a la Unió Europea

×

Subscribe to Tarragonadigital.cat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×