Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Trateaza in mod natural muschii gatului intepenit

Trateaza in mod natural muschii gatului intepenit.

Exista multe motive pentru intepenirea muschilor gatului, de obicei stresul sau o intindere. Cea mai simpla solutie, acasa, e sa aplici ceva cald. Unora le place caldura umeda (un prosop imbibat in apa calda), altora - caldura uscata (se pot adauga diferite arome, relaxeaza muschii, sangele iriga mai bine zona si aceasta se poate vindeca).

Nu folositi ceva rece. Aplicati ceva rece eventual cand se produce ranirea, sa nu apara dureri; insa, dupa ce se instaleaza durerea, aplicati ceva cald. Muschiul trapezoidal devine si mai rigid la aplicarea a ceva rece; muschii insa trebuie sa simta ceva cald, asa ei se pot relaxa si intinde, devenind moi, flexibili, maleabili.

Daca muschiul se poate indoi, el poate fi masat, se poate relaxa si trece durerea. Durerea creeaza durere: daca aveti un disconfort si nu-l rezolvati, va vor durea si alte zone ale corpului. Creierul este "setat" pentru durere, asa ca daca relaxati acea zona, corpul va avea sansa sa se recupereze.

Acasa puteti folosi pungi cu legume pe care le incalziti un pic la microunde, apoi le aplicati pe gat. Sau luati o soseta lunga, in care turnati orez (se pot pune si cateva picaturi cu lavanda, dupa preferinta), faceti un nod si o tineti un minut in cuptorul cu microunde. Acest tratament nu afecteaza organele interne (cum o fac medicamentele), ci rezolva problema din exterior.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Trateaza in mod natural muschii gatului intepenit

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×