Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Consumul de orz este benefic pentru inima

Consumul de orz este benefic pentru inima

Consumul de orz s-a dovedit a fi de ajutor pentru persoanele care vor să slăbească, dar oferă și protecție împotriva afecțiunilor cardiovasculare și a diabetului, arată cel mai recent studiu în domeniu.

Rezultatele cercetării au arătat că cereala, inclusă în alimentație, poate reduce nivelul de zahăr în sânge, ceea ce scade considerabil predispoziția pentru diabet.

Specialiștii de la Universitatea din Suedia sunt de părere că amestecul de fibre pe care îl conține orzul aduce numeroase beneficii sănătății.

Mai mult, studiile au arătat că orzul poate ajuta la reducerea apetitului alimentar, ceea ce este de ajutor mai ales când vrem să slăbim.

În cadrul cercetării, oamenii de știință au analizat obiceiurile alimentare în cazul mai multor participanți de vârstă mijlocie, pe o perioadă de trei ani.

Astfel, la finalul studiului ei au ajuns la concluzia că cei care obișnuiau să consume la micul dejun sau la alte mese din zi orz aveau o stare de sănătate mai bună, spre deosebire de ceilalți voluntari.
„Este surprinzător că o cereală care nu este foarte des folosită poate aduce atât de multe beneficii sănătății. Chiar și consumul de pâine care este preparată din orz poate ajuta la reglarea apetitului alimentar și reduce gradul de inflamații din organism“, a precizat Anne Nilsson, profesor asociat în cadrul Universității din Suedia.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Consumul de orz este benefic pentru inima

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×