Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Un nou studiu arata ca retelele de socializare ii deprima pe cei invidiosi

Un nou studiu arata ca retelele de socializare ii deprima pe cei invidiosi

Facebook ii face pe oameni nefericiti si ii deprima pe cei care sunt invidiosi, potrivit unui nou studiu.

Utilizatorii care au participat la cercetare si au luat o pauza de o saptamana de la reteaua de socializare au fost mult mai multumiti de viata lor si au evaluat bunastarea la un nivel mai mare, arata ziare.com, care citeaza  The Independent.

Studiul a fost realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea Copenhaga pe 1.905 de persoane. Unii dintre voluntari, jumatate mai exact, au fost rugati sa isi continue obiceiurile de pe Facebook, iar ceilalti au fost rugati sa nu intre deloc pe reteaua de socializare.
Experienta a fost benefica pentru cei care au admis ca, de obicei, sunt invidiosi si au tendinta de a fi gelosi pe activitatile prietenilor de pe Facebook. Practic, studiul a demonstrat ca utilizarea excesiva a Facebook-ului (care ar fi trebuit sa fie doar un mijloc de a comunica si de a obtine informatii despre alte persoane, adica sa reprezinte o distractie) ne afecteaza bunastarea.

Un alt studiu care a avut ca subiect Facebook-ul a aratat ca in cazul tinerilor de 19-32 de ani riscul de a deveni deprimati creste daca stau mai mult timp conectati la reteaua de socializare.


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Un nou studiu arata ca retelele de socializare ii deprima pe cei invidiosi

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×