Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Εντυπωσιακή η «πρώτη» του υποψηφίου δημάρχου Αμαρουσίου Παναγιώτη Βραχνού – ΒΙΝΤΕΟ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Παναγιώτης Βραχνός, στην πρώτη του ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού του «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή», σε κεντρικό κινηματογράφο της πόλης, κέρδισε τις εντυπώσεις, με την μεγάλη ανταπόκριση των φίλων του συνδυασμού, να παρευρεθούν στην παρουσίαση των 25 πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.



Ο χώρος αποδείχθηκε πολύ μικρός, αφού οι φίλοι του συνδυασμού κατέκλυσαν και κάθε σπιθαμή του εσωτερικού χώρου, του φουαγιέ, αλλά και του πεζοδρομίου.





Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος αυτοδιοικητικών, ανάμεσά τους ο δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, που έγινε ιδιαίτερα θερμά δεκτός από τον κόσμο, όπως και ο πρώην δήμαρχος Κηφισιάς και υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης.


Τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Βραχνό προλόγισαν ο πρόεδρος της ‘Ένωσης Τραγουδιστών Λάκης Χαλκιάς και ο Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής του Νοσοκομείου ΚΑΤ, κ. Χρυσόστομος Μαλτέζος.

Στην πρώτη του δημόσια ομιλία ο Παναγιώτης Βραχνός απευθυνόμενος στους Μαρουσιώτες και στις Μαρουσιώτισσες έστειλε μηνύματα με πολλούς αποδέκτες, και τόνισε ότι «η αυτοδιοίκηση είναι πάνω από κόμματα» και παρουσίασε τους 25 πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.


Επισυνάπτονται το δελτίο Τύπου του συνδυασμού και η ομιλία του Παναγιώτη Βραχνού.
 Το Μαρούσι επέλεξε ΔΗΜΑΡΧΟ!

Παρουσίαση του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ» του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου κ. ΠΑΝΟΥ ΒΡΑΧΝΟΥ

Με το σύνθημα «Η αυτοδιοίκηση είναι πάνω από κόμματα» ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου κύριος Πάνος Βραχνός παρουσίασε σήμερα τους 25 πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ».

Στην κατάμεστη αίθουσα κεντρικού κινηματογράφου της πόλης, παρουσία εκπροσώπων τοπικών και περιφεριακών Αρχών και πλήθους Μαρουσιωτών, ο κ. Πάνος Βραχνός υποσχέθηκε να δώσει την μάχη για το Μαρούσι με καθαρή γραμμή, με νέα πορεία στον δήμο, επισημαίνοντας ότι «ο πολιτισμός της καθημερινότητας είναι η πρώτη βασική μας προτεραιότητα».

Σε μια λιτή καλαίσθητη και εξαιρετικά οργανωμένη πολιτική εκδήλωση ο κ.Βραχνός συγκέντρωσε την επιδοκιμασία και το θερμό χειροκρότημα χιλίων και πλέον Μαρουσιωτών που προσήλθαν στο κάλεσμά του.

Αιχμηρός, ταυτόχρονα αναλυτικός, πολιτικά γενναίος στους πολιτικούς του αντιπάλους, ο κ. Βραχνός ΄΄μοίρασε΄΄ δεκάδες μηνύματα με πολλούς αποδέκτες, ακόμα και στα πολιτικά κόμματα που με τα ΄΄χρίσματα΄΄ παρεμβαίνουν στη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η εκδήλωση μεταδιδόταν live από το internet, με μουσική υπόκρουση, αυτή του τραγουδιστή του λαού Λάκη Χαλκιά, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση και μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον φίλο του και γιατρό Π. Βραχνό.

Για την προσωπικότητα του κ.Βραχνού μίλησε επίσης με πολύ θερμά λόγια ο Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής του Νοσοκομείου ΚΑΤ, κ. Χρυσόστομος Μαλτέζος.

——-

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε της πόλης, κύριε Πατούλη,

Κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι, εκλεκτοί Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Αγαπητοί Συμπολίτες, Μαρουσιώτισες και Μαρουσιώτες

Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνετε να είστε σήμερα παρόντες σε μια ξεχωριστή μέρα, σε μια μοναδική εκδήλωση για εμάς.

Με πλημμυρίζει βαθιά συγκίνηση, που είστε μαζί στην παρουσίαση του συνδυασμού μας «ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ» και των πρώτων 25 υποψηφίων μας, που θα εκτεθούν δημόσια στην κρίση σας σε λίγο καιρό.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Μεγάλη και ξεχωριστή τιμή για μένα.

Ευχαριστώ και αυτούς που ήθελαν να έρθουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Τους ευχαριστώ γιατί ξέρω πως με τη σκέψη τους, μας συντροφεύουν και είναι κοντά μας.

Προέτρεψα τους συνεργάτες μου της Οργανωτικής Επιτροπής να βγάλουμε εικόνα live από την εκδήλωση και ήδη με ειδοποίησαν ότι είμαστε στον αέρα στο διαδίκτυο.

Μας βλέπουν από παντού.

Είναι μέρα γιορτής για όλους, είναι μέρα αρχής για μένα, είναι μέρα δικαίωσης για την επιλογή της καθόδου μας από εσάς, που αθόρυβα ήρθατε κοντά μου, κοντά μας.

Πάμε όλοι μαζί, να αναλάβουμε νέες διοικητικές πρωτοβουλίες στο δήμο.

Πάμε όλοι μαζί, να αποδείξουμε ότι το Μαρούσι διαθέτει πολιτικά ανεκμετάλλευτες δυνάμεις που επιθυμούν να στρατευτούν άμεσα – με καθαρή γραμμή – στην κατεύθυνση που χαράσσουμε με δημιουργική υπομονή.

Τι να πω για τον μουσικό λαο-εγέρτη, λαο-γητευτή, ερμηνευτή φίλο μου, μουσικό του λαού Λάκη Χαλκιά. Ταπεινά, σιωπηλά του δηλώνω την άπειρη ευγνωμοσύνη μου αλλά και πηγαίο θαυμασμό για το ταλέντο του, για την προσωπικότητά του και όχι μόνο.

Από τα μύχια της ψυχής μου ευχαριστώ για τα λόγια ανθρώπινης υπερβολής αλλά και γνήσιας διαχρονικής αγάπης το φίλο μου Χρυσόστομο Μαλτέζο.

Όσο μιλούσε, ήμουν ο μόνος που ήθελα γρήγορα να ολοκληρώσει γιατί αισθανόμουν υπερβολή στα λόγια του. Αντίστοιχα, με πλημμύριζε η αγάπη του γιατί ο ίδιος ξέρω πολύ καλά πόσο διακεκριμένος Ιατρός, αλλά και άνθρωπος είναι.

Τον ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ όλους.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Για όσους δεν με γνωρίζουν από κοντά τους αναφέρω, ότι διατελώ από το 2015 Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, θητεία που λήγει το Σεπτέμβριο του 2019.

Ευρισκόμενος απέναντί σας, αδυνατώ να διαχωρίσω αν πρέπει να απολογηθώ για το έργο μου από τη θέση αυτή ή να προβάλλω τα οράματά μου από δω και στο εξής για την πόλη.

Στο δίλλημα θα απαντήσω απλά.

Το έργο το βλέπετε, είναι συλλογικό και αποτυπώνεται μπροστά σας.

Για το όραμά μου προτιμώ να σας μιλήσω, να το βάλω από τώρα στην κρίση σας, να το εγκρίνετε ή όχι έως τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Προτίμησα στον περιορισμένο χρόνο που έχω στη διάθεσή μου, να είμαι σύντομος, ταυτόχρονα συγκεκριμένος και εύληπτος, να σταθώ στο όραμα και αυτό θα πράξω.

Σήμερα δεν θα άξιζε να σταθώ στις σημαντικές ευθύνες που προσωπικά ανέλαβα το 2015, αποτελεί σχεδόν παρελθόν.

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά οφείλω να πω ότι διανύω την απόσταση μεταξύ δύο συναισθημάτων. Από τη μια το συναίσθημα της μεγαλύτερης χαράς, της χαράς για τη νέα συμμετοχή μου στα κοινά – αποτελεί κοινωνική αναγκαιότητα για εμένα – και από την άλλη της χαράς για την έως σήμερα συμμετοχή μου στα κοινά και την εκλογική βράβευση των πολιτών έως σήμερα.

Η διαχρονική δικαίωση αφορά εκείνους που έπραξαν με βάση το καθήκον και τη συνείδησή τους, εκείνους που κατάλαβαν νωρίς, πιο νωρίς από τα γεγονότα που ακολούθησαν και επινόησαν με πρόβλεψη το μέλλον.

Θα ήταν παράλειψή μου πριν αλλάξω σελίδα, δημόσια να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου για την άοκνες καθημερινές προσπάθειες να φέρουν σε πέρας το έργο μας. Τους ευχαριστώ από καρδιάς, δημόσια.

Από την άλλη, ο νυν Δήμαρχος με την επιλογή του να είναι Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής – σημειωτέων συγκεντρώνει υψηλές δημοφιλίες – πέρασε στην Ιστορία της πόλης και θα κριθεί και από τους επερχόμενους μελλοντικά κατοίκους για την υστεροφημία του.

Αδιαμφισβήτητα, το λέω με πλήρη συναίσθηση άφησε έργο, άφησε πνοή, ψηφίστηκε με πανελλήνιες μοναδικές πλειοψηφίες αδιάκοπα και υλοποιεί ήδη το όραμά του, το δικό του προσωπικό όραμα για την επόμενη μέρα, κάνοντας νέα αρχή, διανοίγοντας νέους πολιτικούς δρόμους δύσβατους που μόνο αυτός ξέρει να πετυχαίνει μοναδικά με πολύ κόπο πάντοτε.

Κύριε Δήμαρχε καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.

Θα ευχηθώ ολοκάρδια επιτυχία, θα υποσχεθώ με προβολή το 2020, νέα πορεία στο δήμο, νέαπερπατησιά, με αφετηρία τη σημερινή συνέχεια, με τη δική μας πολιτική ομάδα των πρώτων συμβούλων, που σε λίγο θα παρουσιάσω για να μπουν στην πολιτική θωριά των πολιτών, στη δική σας ευρυγώνια οπτική αξιολόγησης και επιβράβευσης με την ψήφο σας.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Στην πολιτική δεν ωφελούν μόνο οι διαπιστώσεις.

Απαιτούνται λύσεις. Δυνατές λύσεις. Δημιουργικές τομές.

Απαιτείται πολιτική συνέπεια και πολιτικός διάλογος περισσότερο από κάθε άλλοτε στις μέρες μας, στις δύσκολες οικονομικά στιγμές, που όλοι διανύουμε.

Στο τέλος – τέλος, ο σοφός νομοθέτης δεν αφήνει στον εκάστοτε Δήμαρχο τη δυνατότητα να ψηφίζει. Τη σφραγίδα τη βάζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Το έργο αυτών σφραγίζεται με ναι ή όχι στις συλλογικές αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου γι’ αυτό και η ευθύνη τους είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Τα πρακτικά γράφουν ιστορία και άλλους θα τους απαξιώσουν, ενώ άλλους θα τους τιμήσουν.

Η ιστορική αποτίμηση έχει δικούς της όρους να χαμογελάει διαχρονικά στους αποφασίζοντες.

Η μέση πολιτική εικόνα έτσι όπως διαμορφώνεται σήμερα στον πολίτη δημότη Αμαρουσίου είναι θετική για το έργο της διοίκησης Πατούλη. Υπήρξαν σημαντικές πολιτικές αποφάσεις με πολιτικό κανόνα τη σύμμετρη κοινωνία και τη δική σας άποψη στα δημόσια πράγματα.

Ο Δήμος στάθηκε, αναδιαρθρώθηκε, αποπλήρωσε, διαχειρίστηκε τους πόρους του εύλογα, στηρίχθηκε στο εκλεκτό προσωπικό του. Αξίζουν συγχαρητήρια στους υπαλλήλους του απ’ όποια θέση και αν κατέχουν. Συγχαρητήρια για το μοναδικό τους έργο, πάντοτε εμπεριστατωμένο και διαφανές, ωφέλιμο στους δημότες.

Προσωπικά,

πιστεύω στο Δήμο, στην ανοιχτή κοινωνία, στη συνεργασία, στη σύνθεση, στη θεσμική ευθύνη και θωράκιση, στη συντεταγμένη και ευνομούμενη πολιτεία, στο κοινό συμφέρον και στην πολιτική διαχείριση των προβλημάτων που μας αφορούν στην καθημερινότητά μας και όχι μόνο.

Άμεσα θα παρουσιάσουμε τα πρόσωπα της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, της Οργανωτικής Επιτροπής, του Γραφείου Τύπου, που με τη συνδρομή των τεχνοκρατών και ειδικών θα φιλτράρουν απόψεις, θα επεξεργαστούν θέσεις, θα αναδιατάξουν προτεραιότητες για να ολοκληρώσουν το συνολικό πρόγραμμά μας, που στα μέσα Φεβρουαρίου θα σας παρουσιάσουμε, σε επίσημη εκδήλωση, ολοκληρώνοντας τη σύνθεση του ψηφοδελτίου μας με τους επόμενους 25 εκλεκτούς υποψηφίους, που θα ακολουθήσουν.

Πάμε μαζί με σεβασμό στη γνήσια διαφοροποίηση, στην ευθεία και καθαρή γραμμή που ενώνει το αύριο με το διαρκές χθες, ως μια σημειακή συνέχεια στα δημοτικά αυτής της πόλης.

Αγαπητοί Δημότες,

Σήμερα, δεν μπορεί να μείνουμε αδιάφοροι. Ειδικά σήμερα δεν δικαιούμαστε να μείνουμε απαθείς.

Το θέμα είναι ποιος βγαίνει ένα βήμα μπροστά και αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα.

Ποιος θα προσδιορίσει την πόλη που θέλουμε. Πως την θέλουμε. Ποια καθημερινότητα επιθυμούμε.

Ποια ομαλότητα διευκολύνει τις πολιτικές και άλλες σχέσεις μας.

Υπηρέτησα έως σήμερα με αφοσίωση τον άνθρωπο σιωπηλά, ατομικά. Συμμετείχα στον ατομικό πόνο και στην απάλειψή του, όπου και όσο μπορούσα.

Επιθυμώ, αν το εγκρίνετε, να υπηρετήσω τον άνθρωπο συλλογικά.

Με τους πολιτικούς μου συνεργάτες θέλω να δώσω απάντηση στο σήμερα.

Με τους πολιτικούς μου αντιπάλους θέλω να δώσω πολιτική μάχη προσανατολισμού.

Με όλους όμως θέλω να δώσω μια μάχη αρχών. Τη μάχη αυτής της πόλης.

Γι’ αυτό επιλέγω το Μαρούσι Καθαρή Γραμμή.

Αυτό και θα είναι, συμβολικά και το όνομα του συνδυασμού μας.

ΚΑΘΑΡΗ – ΕΥΘΕΙΑ – ΑΛΗΘΙΝΗ – ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΟΛΑ

Προσμένω την ετυμηγορία του κόσμου. Θέλω την καθαρή κριτική και την επιζητώ.

Όχι λασπολογία απ΄ όπου και αν προέρχεται. Και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Με όσους υπογράφουν σήμερα και αύριο αλλάζουν χρώμα στην υπογραφή τους, στο μελάνι, στο στυλό τους, με άγνωστες υποσχέσεις και πολιτικές, το λιγότερο, αδιαφανείς διαδικασίες και συναλλαγές.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ασκήσω καθαρή κριτική στο πώς αντιλαμβάνονται κάποιοι, κυρίως επικεφαλείς πολιτικών συνδυασμών της πόλης, τον πολιτικό διάλογο και την αναμέτρηση, τονίζοντας, ότι οι πολίτες δεν εγκρίνουν αποστασίες, θέλουν συγκεκριμένες προτάσεις για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Εμάς μας τρέφει η λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών και όχι ο πολιτικός καιροσκοπισμός, γι’ αυτό είμαστε διαχρονικοί στην πόλη και όχι περαστικοί.

Είναι βέβαιο ότι, η μη απόδοση κομματικών χρισμάτων ενισχύει την Αυτοδιοίκηση και την επίτευξη ευρύτερων συμμαχιών και στο Μαρούσι αποδεικνύεται περίτρανα από τον εισερχόμενο φανατισμό και τη φράση «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», όπως περίτρανα αποδείχτηκε πλέον. Πρέπει, να υπάρχει απόσταση ανάμεσα στο όποιο κόμμα και την Αυτοδιοίκηση. Η Αυτοδιοίκηση είναι πάνω από κόμματα.

Εμένα με ενδιαφέρει η στήριξη της κοινωνίας και όχι των μηχανισμών. Ο πολιτισμός της καθημερινότητας είναι η πρώτη βασική μας προτεραιότητα και περιλαμβάνει λειτουργικότητα της πόλης και το σεβασμό των συνυποψηφίων μας, όλων σε όλους ανεξαιρέτως.

Δεν υπάρχει πολιτικός πολιτισμός, γνήσιος σεβασμός στη Δημοκρατία χωρίς αξιοπιστία, χωρίς ερυθρίαση, καλυπτόμενοι από το χαμήλωμα των ματιών και την ανόρθωση της σκέψης, ότι ο κόσμος είναι κουτός και δεν βλέπει. Κι όμως ο κόσμος αηδιάζει.

Αναρωτιέμαι, ποια μπορεί να είναι και εκείνη ακόμα η αξιοπιστία των συνδυασμών, που τους υποδέχονται σε ξεδιάντροπη πολιτική αποστασία, που τους εντάσσουν στην πολιτική τους ομπρέλα, αν τελικά έχουν και στον πολιτικό τους σχεδιασμό;

Επιμένω, να μιλήσουν δημόσια και να εξηγήσουν, όσοι καλύπτουν τέτοιες συμπεριφορές αναξιοπιστίας και συναλλαγής.

Να πουν τι κρύβεται, να αποκαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω τους. Όχι κρυμμένη παραπληροφόρηση. Όχιμυστικά από τους πολίτες, όταν επαγγέλλονται στα μέσα, ψεύτικη διαφάνεια και ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ εκτός και αν εννοούν κάτι διαφορετικό.

Και καπηλεύονται έτσι συνθήματα για μια ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, που ουσιαστικά δεν θέλουν, δεν τη πιστεύουν και το όνομα ενός συνδυασμού που άφησε ΕΠΟΧΗ στα δρώμενα της πόλης την τελευταία 12ετία, που ψηφίστηκε πολλαπλώς για τις αρχές του και στον οποίο είχαμε την τιμή να συμμετέχουμε με περηφάνεια όλοι μας πλην Λακεδαιμονίων, που έως τώρα ήταν άφαντοι.

Καλώ, επαναλαμβάνω από αυτό το βήμα και τον Επικεφαλής του Συνδυασμού Μαρούσι – Ανθρώπινη πόλη, Γιώργο Πατούλη να πάρει δημόσια θέση για το θέμα, το οφείλει στους πολίτες που τον τίμησαν τόσα χρόνια και φεύγει διακριτικά από Δήμαρχος με το κεφάλι ψηλά, σε εμάς, που βάλαμε και τη δική μας σφραγίδα.

Είμαι απολύτως βέβαιος, ότι δεν το εγκρίνει, εκτιμώ ότι δεν θα το παραβλέψει και θα αποδώσει «τα του καίσαρος τω καίσαρι», όπως οφείλει, όπως δημόσια το κάνει πάντα χωρίς κανένα πολιτικό ή άλλο φόβο και χαράζει δρόμους πολιτικής ευταξίας με το κύρος του.

Καλώ, προκαλώ, αναμένω να καλύψει με το ειδικό του πολιτικό βάρος αυτή τη γενομένη ασχήμια, αυτό το στίγμα με το εμβόλιο της πολιτικής καθαρότητας και εντιμότητας.

Ο ίδιος, δεν θα ανεχθώ τίποτα από όλα αυτά πλέον που συμβαίνουν για πρώτη φορά στην πόλη απ΄ όσο γνωρίζω.

Καλώ τους επικεφαλείς να πάρουν δημόσια θέση και να απομακρύνουν από τις τάξεις τους τέτοιες επιλογές γιατί η κοινωνία της πόλης είναι μικρή.

Εκτός αν έτσι δικαιολογούν όσους λένε ότι ήρθαν, είδαν και θα απέλθουν γρήγορα με ό,τι σημαίνει αυτό για την στιβαρή διοίκηση του Δήμου στην οποία προσδοκούν, με πολιτικό παροξυσμό και αγεφύρωτη πρακτική και παρείσακτα ιδεώδη και αρχές.

Θα πάρω θέση, το οφείλω και ρωτάω αν οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι των συνδυασμών το εγκρίνουν και αν τους ακουμπά το θέμα; Το ανέχονται; Γιατί; Εκεί φτάσαμε πολιτικά το Μαρούσι και την τοπική αυτοδιοίκηση; Επιμένω όλοι πρέπει να πάρουν δημόσια, άφοβη θέση για το θέμα.

Τους παραδίδω όλους στην κρίση των πολιτών, οι οποίοι είμαι απολύτως βέβαιος, ότι θα πάρουν θέση την κατάλληλη στιγμή και όταν πρέπει για όσους ανέχονται τέτοια φαινόμενα.

Ο ίδιος με αίσθημα ευθύνης κάνω την εξής πολιτική διαπίστωση δεχόμενος οποιονδήποτε στο δημόσιο διακινεί πολιτικά επιχειρήματα και όχι πολιτικά σώματα με μελάνι μαύρο, ότι η πόλη θα εξοστρακίσει τους Λακεδαιμονίους. Διαβεβαιώ οιονδήποτε που εγκρίνει τέτοιες πολιτικές ατιμίες ως επικεφαλής συνδυασμού, ότι έρχεται αντιμέτωπος με την πολιτική εγρήγορση των πολιτών και το πολιτικό μαύρισμα που το στιγματίζει εφ’ όρου ζωής η διαχρονική ρετσινιά, επαναλαμβάνω εφ’ όρου ζωής η ρετσινιά.

Εγ


This post first appeared on Parakato.gr, please read the originial post: here

Share the post

Εντυπωσιακή η «πρώτη» του υποψηφίου δημάρχου Αμαρουσίου Παναγιώτη Βραχνού – ΒΙΝΤΕΟ

×

Subscribe to Parakato.gr

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×