Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ ΑΝΟΗΣΙΑ

Ακόμα ένας παρακμιακός έμπορος παραπληροφόρησης που δεν έχει καταλάβει ΤΙΠΟΤΕ από την κρίση και υποδύεται τον πνευματικό ταγό. Καμαρώστε παράνοια:

1. "Η χώρα επιτροπεύεται με όρους εξευτελιστικά ταπεινωτικούς." Γιατί είναι εξευτελιστικά ταπεινωτικό να σου λένε ότι πρέπει να ζεις με όσα βγάζεις; Γιατί είναι εξευτελιστικά ταπεινωτικό να σου λένε ότι ως έθνος συνταξιούχων δεν πας πουθενά; Τι θα ήταν εθνικά περήφανο, κυρ – Χρήστο μας; Οι ισόβιες συντάξεις στις άγαμες κορασίδες;

2. "Nα ευχηθείς ποια ρεαλιστική ευχή στη νεολαία των δύσκολων πτυχίων, των πρόσθετων μεταπτυχιακών και της άνετης γλωσσομάθειας". Τα περισσότερα πτυχία, δύσκολα ή εύκολα, όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαν καμμία σχέση με τις ανάγκες της αγοράς και την δυνατότητα απορρόφησης της Οικονομίας. Κάτι για το οποίο οι καθηγητάδες τόσα χρόνια άχνα δεν έβγαζαν - θα έχαναν την πελατεία. Κι αν κρίνουμε από την ακαδημαϊκή πορεία του κωλοτουμπίστα των 360 μοιρών, κάποια πτυχία ούτε δύσκολα ήταν, τα μεταπτυχιακά ήταν μαϊμού και τη γλωσσομάθεια δεν θα την έλεγες άνετη.

3. "O κάθε χυδαίος, ευνοημένος τυχάρπαστος «επενδυτής» μπορεί να καταλύει κάθε ίχνος «κοινωνικού κράτους» επιβάλλοντας εργασιακό μεσαίωνα απανθρωπίας, αποκλείοντας όνειρα προσωπικής ζωής στις ψυχές που εν ψυχρώ καταρρακώνει." Ασχολίαστο. Συμπυκνωμένη όλη η αριστερίστικη αντίληψη για το επιχειρείν. Μαρξ σε νεοορθόδοξη βερσιόν.

4. “Tι ευχές να δώσεις για την καινούργια χρονιά στον γιατρό που πρωτοβγαίνει στη σύνταξη; Διακόνησε πενήντα τέσσερα (54) χρόνια τους συνανθρώπους του..” Κάτι δεν έχεις μετρήσει καλά κυρ – Χρήστο. 54 χρόνια γιατρός και πρωτοβγαίνει στη σύνταξη; Πότε τελείωσε την Ιατρική, στα 13; Πάντως ευχές στους πρόωρους συνταξιούχους του Δημοσίου, που ακόμα και σήμερα παίρνουν σύνταξη στα 50 μπορείς να δώσεις: καλοφάγωτα, εις υγείαν των κορόιδων. Αλήθεια, έχεις γράψει τόσα χρόνια κανένα διαπρύσιο άρθρο για τους πρόωρους συνταξιούχους;

5. “Κακουργηματική εκμετάλλευση της εργασίας”. Ας τον ενημερώσει κάποιος για την κακουργηματική εκμετάλλευση της εργοδοσίας, από το σοβιετικό Ελλαδιστάν.

6. “…δεν υπάρχει πια λαός, μόνο αφιονισμένη μάζα τηλεθεατών που καταπίνει παραισθησιογόνα.” Και αναγνωστών, θα προσέθετα, που διαβάζει παραισθήσεις Γιανναράδων.

7. “Eυνουχίστηκε ηδονικά ο Eλλαδίτης, σαράντα δύο ολόκληρα χρόνια…” Δεν ευνουχίστηκε, χρηματίσθηκε. Του τα έχωσε το σύστημα όπως τα έχωνε και σε σένα για να “διδάσκεις” ηλιθιότητες. Κλεπταποδόχοι άπαντες. Από την ληστεία των παιδιών μας. Αν μιλάς για την πνευματική του ενάργεια και την πολιτική του αντίληψη, λυπάμαι αλλά πάντα ευνουχισμένος ήταν. Απλώς τσίριζε στις διαδηλώσεις περισσότερο. Ως καστράτος.

8. “Η «προοδευτική διανόηση» που κάποτε μονοπωλούσε στα πανεπιστήμια τη μαρξιστική τρομοκρατία, τώρα έχει ανετότατα μετοικήσει στα εξουσιαστικά πόστα της απολυταρχίας των «Aγορών»”. Πότε συνέβη αυτό το κοσμογονικό και δεν το αντιληφθήκαμε; Γιατί εγώ μαρξιστική τρομοκρατία συνεχίζω να βλέπω.

9. “Aκούμε ότι το Σύνταγμα της χώρας παραβιάζεται από πάμπολλες δεσμεύσεις που επιβάλλουν τα τρία Mνημόνια.” Αντιμημονιακό το παλληκάρι. Γίνεται να αλλάξει; Κυρ - Χρήστο, μία δέσμευση επιβάλλουν τα μνημόνια, μία: όχι άλλα δανεικά. Δεν το πήρες χαμπάρι ακόμα, ε;

10. “…την ωμή καταλήστευση των ασφαλιστικών ταμείων…” Των ταμείων που πριν το PSI είχαν ΣΥΝΟΛΟ αποθεματικού 22 δις. και χρειαζόντουσαν 32 δισ. τον χρόνο μόνο για συντάξεις. Των ταμείων που λήστεψαν τον φορολογούμενο με 200 δισ. μόνο την 15ετία 2000 – 2015!

11. «Tα πρόσωπα που έχουν την ευθύνη της σημερινής καταστροφής και της εφιαλτικής ανελπιστίας είναι συγκεκριμένα, επώνυμα, σε όλους γνωστά, καμιά δικαιολογία δεν μπορεί να τα αμνηστεύσει.” Α, γεια σου! Εδώ συμφωνούμε. Απλώς κοίτα λίγο στον καθρέφτη. Ποιος έγραφε διθυράμβους για τον αληταρά και τη συμμορία του από τις στήλες της Καθημερινής; Για θυμήσου…

Θάνος Τζήμερος


This post first appeared on Parakato.gr, please read the originial post: here

Share the post

ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ ΑΝΟΗΣΙΑ

×

Subscribe to Parakato.gr

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×