Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Hjärta Pizza

Tags: pizza gick deras

Idag var O ledig från jobb så vi passade på att åka och handla.
Vi gick först och köpte presenter till barnens kusiner som bor i Norge, deras pappa har varit här i en vecka och hälsat på så han får ta med varsitt paket till dem. Inget speciellt, lite kläder bara…

Sen gick vi och åt lunch. Pizzan här är inte så god, inte om man föredrar tunna stenugnsbakade pizzor som bakas på plats.
Men nu har en jätte bra pizzeria/restaurang öppnat i AVM (shopping gallerian) och deras pizza är SÅ GOD!!!
Jag ska bestämde mig för att prova deras sallad den här gången, såg en som åt det sist vi var där och det såg så gott ut!

Selin beställde en barnpizza formad som ett hjärta  Hon är inne i en period där hon ritar hjärtan hela tiden så att få en pizza som är ett hjärta var ju verkligen tummen upp.

Okan var inte så hungrig så han beställde soppa och sen chickenfingers… super gott!! (smakade hans)

Efter vi käkat gick vi ner på Migros (som en stor ICA) och handlade…

Nu är vi hemma sen ett tag tillbaka

Okan har åkt till en stad ca 7 timmar bort, de har hittat gamla mynt från 400-talet och lite andra antika saker (som ett gammalt krucifix med Jesus på, en gammal gammal bok som står på något konstigt språk som de inte känner igen osv). Så de ska till någon antikhandlare och se vad det är för något och det ligger 7 timmar här ifrån. De sover över där och kommer hem i morgon eftermiddag.

Hur har er lördag varit? 

Selin med sin hjärtepizza 

Min fantastiska sallad med grillad biff, allt ligger i nybakat bröd som är format som en skål… MUMS!!!!This post first appeared on Www.jenzel.se, please read the originial post: here

Share the post

Hjärta Pizza

×

Subscribe to Www.jenzel.se

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×