Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

RObotzi de la CreativeMonkeyz

Tare am mai indragit eu Serialul din titlu. La primul episod, episodul zero, m-am uitat de-atatea ori incat pot sa-l recit si sa-l gesticulez pe de rost. A fost probabil cea mai buna poanta din anul respectiv, colosal succes. Apoi au urcat incet incet cu serialul si odata cu el, a urcat si CreativeMonkeyz.
De la o vreme insa, CreativeMonkeyz si-a extins aria de activitati si produce mai multe seriale (Miez si 3lar), prezinta Mai Multa arta digitala si are mai multa activitate online. Din pacate toate astea au venit cu un oarecare sacrificiu pentru serialul RObotzi. Episoadele din RObotzi nu Mai Sunt atat de dese cum erau inainte (unul pe saptamana, pe care-l asteptam cu totii cu nerabdare si injuraturi cand intarzia) si glumele nu mai sunt chiar asa de siropoase. Sigur, si acum pot sa recit 75% din cantecul dedicat lui Piftel, dar nu mai retin versurile colindului Ler is more. Ceva s-a pierdut pe drum: sa fie pretul succesului ?
Eu inca mai sper ca anul asta sa reinvie serialul mult iubit si sa ne uitam (din varii motive, pe telefon) la servici cu intreaga echipa la fiecare episod aparut. De altfel, cu egala masura ne-am uitat intr-o zi la Doza De Has intr-o sala de sedinta si radeam de parc-am fi fost scenaristi de comedii. Dar Doza apare vineri... si vineri, nici iarba nu creste (ba se fumeaza), ca-i weekend!
Mai stiti vreo productie romeasca de mare succes care sa se ridice la nivelul RObotzi-lor de alta data ?


This post first appeared on QuadroQ, please read the originial post: here

Share the post

RObotzi de la CreativeMonkeyz

×

Subscribe to Quadroq

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×