Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Efter det som hände av Åsa Ringdahl

Efter det som hände är en fristående fortsättning av boken Det Handlar om oss och ungdomarna på en gymnasieskola i Östersund. Och jag gillar ju det här. Det var en snabbläst bok då jag läste den på en dag. Språket är tightare än vad det var i Det handlar om oss, och det var inte lika många upprepningar av favorit ord vilket gjorde texten trevlig att läsa.

Men jag skulle säga att man måste ha läst Det handlar om oss för att förstå grund problematiken som tas upp i Efter det som hände. Visst det blir helt nya frågeställningar i den här boken och allt blir annorlunda då man ser saker ur en annan karaktärs perspektiv. Så för mig gav det en extra dynamik att ha läst första boken om Johan och Malin. Även om man får följa dem på håll och man får komma nära Simon och Fanny. Men jag kunde lättare sätta mig in i Simons känslor för att jag läst Det handlar om oss.

Överlag så var karaktärerna välrundade för det mesta, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det gjorde att det kändes lite platt här och där när det kom till Fannys karaktär. Ibland ville jag som läsare komma närmare hennes tankar tror jag.

Bild från min Instagram

Boken är helt klart läsvärd och jag gav den 4/5 i betyg. Jag hoppas att Åsa Ringdahl kommer skriva mer för unga vuxna för hon gör det riktigt bra och det märks att hon blivit varm i kläderna när det kommer till sitt skrivande.This post first appeared on Välkommen Till Andies Trädkoja | ~ Där Allt Kan, please read the originial post: here

Share the post

Efter det som hände av Åsa Ringdahl

×

Subscribe to Välkommen Till Andies Trädkoja | ~ Där Allt Kan

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×