Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Coming up for air av Miranda Kenneally

Jag är sjukt osäker på om jag skrivit en recension för den här boken redan men efter alla sökningar bland mina över 3096 inlägg som jag gjort verkar det som att jag missat att recensera Denna Bok som jag läste för länge sedan men jag tänkte försöka mig på att skriva ihop något.

Bild från mitt arkiv

Coming up for air är skriven av en av mina favorit författarinnor Miranda Kenneally. Den handlar om Maggie som är med i skolans simlag och dessutom satsar på att simma i OS. Att hon är fokuserad är en underdrift det är tur att hennes bästa vän Levi också är med i laget och hejar på henne när de tävlar. Levi har redan kvalificerat till OS uttagningarna och det gör att Maggie vill nå sitt mål ännu mer. Men samtidigt så känner Maggie att hon gått miste om hela High School erfarenheten. Så Maggie bestämmer sig för att försöka få ut det mesta av sitt sista år i High School. Först på listan är att hångla med en kille. Men hur gör man? Levi är en bra kandidat att träna på. När Maggie börjar få nya erfarenheter och känslor ställs hon inför valet hur mycket hon är villig att offra för att vinna i kärlek.

Denna bok är riktigt bra och jag rekommenderar den till alla som gillar Miranda Kenneally och framför allt ”skol sport böcker”. Jag är själv inget sport fan men tycker att alla Mirandas böcker är väldigt bra skrivna och ger ett djup och sammanhang som är bra.

Om du har några tips på författare som skriver liknande böcker eller andra young adult böcker så tar jag tacksamt emot rekomendationer.This post first appeared on Välkommen Till Andies Trädkoja | ~ Där Allt Kan, please read the originial post: here

Share the post

Coming up for air av Miranda Kenneally

×

Subscribe to Välkommen Till Andies Trädkoja | ~ Där Allt Kan

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×