Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

160 herresko – den ultimative samling af sko til mænd

160 herresko – den ultimative samling af sko til mænd

160 herresko lige fra Business Sko, snøresko, støvler, sneakers, sejlersko, loafers, espadrillos til sportssko. Det er, hvad denne ret så omfattende artikel tager fat i. Selvom du kan finde mange flere sko på diverse shopping sider, vil jeg alligevel kalde det den ultimative samling af sko til mænd, da jeg nøje har valgt samtlige sko på baggrund af vigtige parametre som design, kvalitet, pris og brand.

Udover at du finder 20 herresko inden for hver kategori, så følger der i vanlig stil uddybende kommentar til hver eneste par. Du bliver klogere på ting som designets fortrinligheder, kvalitetsniveauet, hvad herreskoene passer til og en masse andre værdifulde råd, som ingen mand nogensinde ville være i stand til at undvære.

Lyder det ikke dejligt?

Da jeg er bekendt med, at penge som regel spiller en væsentlig rolle, har jeg gjort mit bedste for at vælge fra hele spektret af prisklasser. Jeg kan dog ikke garantere, at det er lykkedes perfekt.

20 business herresko

Af de 160 herresko lægges der ud med 20 business sko, som ikke overraskende henvender sig til business miljøet. Dog har business sko selvfølgelig flere funktioner end blot at være elegant ekvipering til arbejdskorridorerne. Festlige begivenheder og formelle arrangementer går som oftest udmærket sammen med business sko, når det kommer til at vælge de rigtige herresko.

Pæne business sko i brun velourlæder
herresko - sko til mænd

Lloyd / 799 / Gå til shop

Business sko er generelt domineret af sorte og brune farver. Denne model er blandt de mere neutrale business sko, som falder mere i baggrunden ved siden af et gråt eller blåt jakkesæt. Det er en udmærket sko at vælge, hvis din kontormundering ikke skal fremstå alt for fancy. Til blot 799 er det samtidig en prisvenlig business sko, hvor kvaliteten selvfølgelig stadig er i højsædet. Sådan er det altid, når det kommer til Lloyds produkter.

Sorte casual business sko

herresko - sko til mænd

H by Hudson / 1295 / Gå til shop

Herresko til kontorbrug kan være mange ting. Det behøver ikke være ordinært, formelt eller helt klassisk. Det kan sagtens være klassisk på den moderne facon, som er tilfældet med denne casual business sko. Den fungerer glimrende både til det sorte og grå jakkesæt. Faktisk er det lige før du kan slippe afsted med at have dem på med et blåt jakkesæt, idet sålen er brun.

Spidse brune business sko

herresko - sko til mænd

Melvin & Hamilton / 969 / Gå til shop

Personligt går jeg altid efter brogues eller som minimum sko med en eller anden anretning af lyrahulning. Der er vi heldigvis så forskellige. Dog er jeg ganske begejstret for denne spidse business sko i brun, som har et tidløst design og læder med et flot patina. Vælg selv om skoene skal bruges med et gråt eller blåt jakkesæt.

Stilrene brune business sko

herresko - sko til mænd

Kiomi / 749 / Gå til shop

Dette par stilrene herresko kan ikke blive meget mere chokoladebrune. Man får sgu næsten lyst til at spise dem, men det bliver givetvis ikke nogen stor gastronomisk oplevelse.

I stedet bør du overveje om ikke det er et par fine business sko til jakkesættet? Design- og kvalitetsmæssigt får du rigtigt meget sko for pengene, hvilket er det helt store salgsargument, da 749 kroner hører til i den helt lave ende af prisskalaen.

To-tonede business sko i sort og grå

herresko - sko til mænd

Fratelli Rossetti / 3395 / Gå til shop

Italienske Fratelli Rossetti laver håndsyede sko af fineste kaliber. Det stopper dog ikke ved den høje kvalitet. Fratelli Rossetti er nemlig også kendt for at mikse klassisk herremode med moderne elementer og i det hele taget en fin rytme, hvor der spilles på de innovative tangenter.

To-tonede herresko kender man bedst fra mafia- og gangsterfilm. Tag Casino og Goodfellas som eksempel. To film som i øvrigt er blandt mine all time favoritter, men det er en anden diskussion. Man behøver dog ikke være gangster for at kunne tillade sig at hoppe i et par. Det kræver blot, at man har selvtillid nok og i øvrigt er klar på at gå linen ud i forhold til et skarpt outfit.

Jeg ville eksempelvis anbefale et gråt jakkesæt, hvor der spilles på den mørkegrå tone fra skoen i forhold til skjorten og lommekludens farver. Jeg mener det er vigtigt, at der er en rød tråd, hvad angår farvevalget fra top til tå.

Formelle loafers i brun læder

herresko - sko til mænd

Bow-Tie / 2695 / Gå til shop

Desværre er det ganske sjældent, at man ser forretningsmænd i gadebilledet, som har valgt et par elegante business loafers forneden. Hvad skyldes det mon?

Mit bud er, at det simpelthen virker for prætentiøst. Men det er noget forvrøvlet sludder. Så længe man ser godt ud, kan der ikke være noget prætentiøst over et outfit. Selvom man netop er færdiguddannet som cand.IN (kan ikke noget), er det helt i orden at troppe op første dag på sit nye job og ligne direktøren.

Det er vigtigt at følge ordsproget: Dress for the job you want, not the job you have.

Klassiske brune brogues

herresko - sko til mænd

Franceschetti / 3195 / Gå til shop

Italienske Franceschetti ved nøjagtigt hvordan et par klassiske brune brogues skal se ud. Faktisk kan det ikke blive bedre. Alt ved dette par er perfekt. Efter min mening burde alle mænd have sådan et par stående i garderoben. Det er essensen af klassisk herremode.

Klassiske sorte monkstraps

herresko - sko til mænd

Kiomi / 749 / Gå til shop

Det er begrænset, hvor tit man ser monkstraps i gadebilledet. Faktisk er det ganske sjældent. Det er som regel ekspedienter i fine herretøjsforretninger, du ser med dem. Det er en fejl. Hvad end du er advokat, reklamemand eller corporate slave er det mere end tilladt at have et par monkstraps på.

Hvis du er lidt usikker ved tanken om at gå i sådan et par sko, behøver du ikke investere flere tusind kroner. Dette par fra Kiomi er præget af solid kvalitet, men til en rigtig fornuftig pris.

Brune monkstraps med to spænder

herresko - sko til mænd

Giorgio 1958 / 1795 / Gå til shop

Hvor de sorte monkstraps var klassiske og stilrene, er dette par fra Giorgio 1958 mere casual smart. Modellen minder lidt om en hybrid af et par brogues og monkstraps, hvor de to spænder har erstattet snørebåndene. Samtidig har du også den elegante lyrahulning ved snuden.

Lækre sorte laksko i klassisk design

herresko - sko til mænd

Magnanni / 1995 / Gå til shop

Jeg er en sucker for laksko. Det burde alle mænd i øvrigt være. Laksko er nemlig den ultimative kombination af minimalisme og flamboyance.

Laksko henvender sig ikke kun til juleaften, gallafester og andre særlige begivenheder. Du kan sagtens smide et par laksko i forlængelse af et eksempelvis gråt jakkesæt. Det eneste problem ved at have laksko på, er at folk omkring dig bliver kede af det, fordi de ikke fremstår lige så skarpe.

Eksklusive sorte laksko

herresko - sko til mænd

Versace Collection / 3595 / Gå til shop

Umiddelbart er der ikke nogen mærkbar forskel på et par laksko fra Magnanni og et par laksko fra Versace Collection. Altså bortset fra prisen. Dog ville jeg lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke helst ville have Versace-lakskoen. Vi kan nemlig ikke komme udenom, at vi alle er slaver for mærkevarer på et eller andet niveau.

Minimalistiske brune business sko

herresko - sko til mænd

Magnanni / 2165 / Gå til shop

Magnanni er et af markedets i øjeblikket mest interessante producenter af business sko. Deres udvalg er nemlig præget af innovation, spændende designs og suveræn kvalitet.

Her er et af deres bud på, hvordan et par brune business sko kan se ud. Skoen er præget af minimalistiske linjer med velanrettet pyntesøm, der ikke fremstår dominerende. Netop denne model ville passe rigtigt godt sammen med et tætsiddende jakkesæt i kongeblå. Det kan du godt sætte dig ind i, ikke?

Mørkebrune brogues i velourlæder

herresko - sko til mænd

Bow-Tie / 2695 / Gå til shop

En af grundene til at jeg er stor tilhænger af brogues, skyldes de mange forskellige modeller, der er at finde inden for denne genre. Selvom denne model fra Bow-Tie næsten er identisk med de klassiske brune brogues fra Franceschetti, er det alligevel en helt anden sko. Det skyldes selvfølgelig skoenes mørkebrune velourlæder.

Denne type af alternative business sko er gode at have med i garderoben, da ens jakkesætsoutfit nemt kan blive kedelige i længden, hvis ikke der er en udskiftning på den ene eller anden måde, der bryder med de helt klassiske linjer.

Nydelige mørkebrune business sko

herresko - sko til mænd

Lloyd / 1995 / Gå til shop

Lloyd er forrygende dygtige til at lave klassiske herresko, som ikke farer ud på den ene eller anden måde. Det er enkelt, pænt og tjener sit formål. Derudover kan du se frem til en levetid, der kan konkurrere med ECCO sko. De er ligesom Duracell-kaninen, der bliver ved og ved og ved og ved.

Brune oldschool brogues

herresko - sko til mænd

Gordon and Bros / 1595 / Gå til shop

Dette par brune brogues fra Gorden and Bros er endnu et godt eksempel på, de forskellige designs der er at finde inden for genren. Denne model har et oldschool design, som man kan knytte til 60erne. Det kommer til udtryk både ved skoens voluminøse kompakthed samt kombinationen af det mørkpolerede brune læder og kernelæderets lidt lysere nuance. Hvis du skal have et par unikke casual brogues i brun, som stadig fremstår klassiske, bør du gå efter dette par.

Elegante brune business støvler

herresko - sko til mænd

Tommy Hilfiger / 1295 / Gå til shop

Der findes ikke nogen regler om, at støvler ikke kan indgå i et jakkesæt til business brug. Selvfølgelig kan de det. I vinterhalvåret er det særligt oplagt at skifte de lave busines sko ud med et par business støvler. Gerne et brunt par af slagsen. Hvad synes du eksempelvis om dette par?

Elegante semi-brogues

herresko - sko til mænd

Bow-Tie / 2695 / Gå til shop

Det er ikke alle, som bryder sig lige meget om brogues. Det har som regel at gøre med lyrahulningen, som nogen synes tager overhånd. Det er jeg ganske uenig i, men lad mig alligevel præsentere et alternativ i form af denne elegante semi-brogue. Jeg kalder det for semi-brogues, da lyrahulningen er begrænset. Er du ikke enig i, at det er en acceptabel mellemvej?

Elegante sorte brogues

herresko - sko til mænd

Bow-Tie / 2695 / Gå til shop

Fra semi-brogues til full-on brogues har vi denne model, som ligeledes er fra spanske Bow-Tie. På trods af at Bow-Tie er spansk, bygger deres filosofi på at lave herresko som englænderne og i ultimativ kvalitet, hvor kun de bedste materialer bruges. Kort sagt er disse elegante sorte brogues i mindst lige så god kvalitet som Church’s, John Lobb og hvad de ellers hedder. Forskellen er bare den, at du ikke skal betale på den høje side af 3500 kroner.

Enkle sorte business sko

herresko - sko til mænd

Magnanni / 2165 / Gå til shop

Hvis man skulle udpege en bestseller af dette udvalg på 20 business sko til mænd, kunne jeg forestille mig, at denne enkle sorte business sko ville være at finde i toppen. Det er en perfekt allround business sko, som fungerer med sorte og grå jakkesæt i alle nuancer. Trods skoens enkle design finder du alligevel et diskret anretning lyrahulning på snuden.

Brune brogues i råt design

herresko - sko til mænd

Jo Ghost / 2595 / Gå til shop

Det 20. og sidste eksempel på lækre business sko kommer fra Jo Ghost. Det er igen italiensk kram kombineret med et design, du ikke falder over hver dag. På trods af skoens elegante fremtoning, er det alligevel et råt design, hvor lyrahulningen på en eller anden måde fremstår ufin. Netop derfor er det også et af de par business sko, som du både kan bruge med jakkesættet et par jeans og chinos.

20 snøresko til mænd

Hvor business sko i højere grad er velegnet til de formelle outfit, er snøreskoene generelt en glimrende mellemting. Det er ikke formelt, men heller ikke for casual som eksempelvis et par sneakers. På mange måder er snøresko faktisk blevet et acceptabelt alternativ til de formelle herresko, da smart casual outfittet i øjeblikket går sin sejrsgang i den vestlige verden. På mange måder anses det klassiske jakkesæt nemlig som værende konservativt, uopfindsomt og sågar kedeligt. I stedet handler det om at sammensætte mere dynamiske outfits, som alligevel fremstår smarte nok til møder med tunge ledere og CEOs.

Sådan et outfit kunne bestå af hvilken som helst model af de følgende 20 snøresko i følgeskab med stilrene chinos i eksempelvis mørkeblå, en marineblå blazer med en pæn hvid, blå eller sort skjorte. Det er tilladt at være kreativ, men det er naturligvis vigtigt, at outfittet ikke bliver for smart.

Brune sporty snøresko i eksklusiv læder

herresko snøresko til mænd

Cole Haan / 2195 / Gå til shop

Snøresko er på mange måder et vidt begreb, så lad mig introducere dig for et af de populære underkategorier, nemlig sporty snøresko. Det er kombinationen af en ellers klassisk elegant snøresko og en sporty sål, der minder meget om det, vi kender fra diverse træningssko. Jeg er stor tilhænger af denne kombi, hvorfor jeg også advokerer for at investere i et par. Om ikke andet så for at se, om det er noget, der fungerer for en selv.

Dette eksklusive par fra Cole Haan ville ikke være nogen tosset start, om end det selvfølgelig ikke er den billigste løsning. Til gengæld får du Stayclassy.dk-garantien på, at du bliver glad for dem. Cole Haan laver nemlig skide lækre sko.

Elegante brune snøresko i læder med gummisål

Elegante sporty snøresko i brun læder

Cole Haan / 1595 / Gå til shop

Ligeledes fra fodtøjseksperten, Cole Haan, har vi endnu et par snøresko med samme sporty sål som sidste model. Her er den høje og clean støvle dog byttet ud med designet fra et par klassiske brune brogues med lyrahulning efter kunstens regler. Det er svært at forestille sig, hvordan kombinationen af det klassiske og sporty kan gøres bedre.

Idet de primære elementer fra den klassiske brogue herresko er in takt, er det vel nok en af de snøresko, der ligger sig tættest op af de ægte udgaver. Er man derfor mere konservativt anlagt, men alligevel fascineret af designet, gør man klogt i at kaste sig ud i lige nøjagtigt dette par.

Grå Cole Haan snøresko med grøn sål

herresko snøresko til mænd

Cole Haan / 1595 / Gå til shop

Cole Haan har en særlig evne til at begejstre mig med deres kavalkade af fremragende designs, jordens overflade hidtil ikke har set. Hvornår har du sidst set et par pæne grå brogues med en skrigende grøn gummisål?

Would never be an accurate estimate?

Unikke snøresko af sort kalvelæder

herresko snøresko til mænd

Cole Haan / 2295 / Gå til shop

Samme unikke karakter har dette par snøresko med en overflade af behåret kalvelæder. Igen er det den samme Cole Haan signatursål, der gør sig gældende. Det skal der selvfølgelig ikke høres et ondt ord for.

Der er ingen tvivl om, at det er alternative snøresko i særdeleshed, men er det ikke også på tide, at vi sætter et personligt præg på vores garderobe? Kigger man på det generelle gadebillede, synes jeg i høj grad, at der er plads til et højere niveau af mangfoldighed. Ellers bliver det sgu for kedeligt.

Elegante sorte snøresko med hvid sål

herresko snøresko til mænd

Kenzo / 2045 / Gå til shop

Kenzo som du med sikkerhed er ganske godt bekendt med, har også en vis evne til at lave elegante snøresko, der uden problemer kan indgå i et smart casual outfit. Ligesom Cole Haan modellerne er denne snøresko ligeledes en nydelig kombination af det klassisk elegante og casual sportiness.

Eksklusive snøresko i marineblå

herresko snøresko til mænd

Frank Wright / 749 / Gå til shop

Det er ikke kun sporty snøresko, der er at finde blandt de 20 forskellige modeller. Dette par er et klassisk og tidløst eksempel på eksklusive snøresko, der kan indgå i næsten hvilken som helst mundering. Både til jakkesættet, chinos, jeans og sågar shorts kommer skoene til sin ret. Derudover er den beskedne pris på 749 kroner det endelige argument for at tilføje dem til sin fodtøjsgarderobe.

Casual brune snøresko af kernelæder

herresko snøresko til mænd

Lottusse / 1995 / Gå til shop

Snøresko er på mange måder en af de mest interessante genrer i forhold til sko. Du finder dem i latterligt mange forskellige afskygninger, materialer og farver. Denne stilrene herresko er en sjov kombination af brunt kernelæder og en alternativ sål af semi-transparent gummi. Denne type snøresko egner sig bedst til et casual outfit med jeans og skjorte eller t-shirt. Det er ikke en sko, der passer særligt godt til et formelt setup.

Sporty mørkeblå snøresko med pyntesøm

herresko snøresko til mænd

Ted Baker / 799 / Gå til shop

Denne model minder meget om et par sneakers. Nogen ville måske også gå så vidt at sige det er sneakers, men det er jeg ganske uenig i. Selvom sålen er en stærk reference til et par klassiske sneakers, er selve skoen i en helt anden boldgade. Denne snøresko ville være et godt match til det sommerlige outfit med hvid t-shirt og stilrene shorts.

Brune brogues med sporty blå sål

herresko snøresko til mænd

Ted Baker / 1395 / Gå til shop

Ted Baker er er ret stort modehus, hvorfor du også kan finde meget forskelligt fodtøj ved en simpel browsing. Det jeg holder meget af ved Ted Baker er deres evige trang til at skabe nye produkter, man umiddelbart ikke har set før. Personligt har jeg ikke før set et par brune brogues med blå sål, hvilket på mange måder er grotesk, da blå og brun er et perfekt match. Eksempelvis er der jo ikke ret mange outfits, der kan konkurrere med et blåt jakkesæt og brune sko. Så hvorfor ikke vælge dette par?

Sorte snøresko med lak på snuden

herresko snøresko til mænd

CR7 / 1005 / Gå til shop

Cristiano Ronaldo er ikke længere blot en fodboldspiller. Hans navn er blevet til et universelt brand, der bygger på det at være succesfuld. Det er der blandt andet kommet et tøjmærke ud af med navnet CR7, som selvfølgelig er en forkortelse af hans navn samt rygnummeret på Madridtrøjen. Personligt har jeg ikke noget imod CR og har i øvrigt aldrig forstået, hvorfor folk skal hate på ham i en sådan grad. Selvfølgelig kan han fremstå øretæveindbydende og selvoptaget til tider, men hvem ville ikke det i hans sko?

Uanset om man er fan eller ej, synes jeg, at man må have en vis portion respekt tilovers for hans kollektioner. Synes nemlig at det er overraskende pæne produkter med et vist fokus på stilrenhed og kvalitet. Hvad synes du eksempelvis om sådan et par stilrene sorte sko med lakeret hæl og tå? Denne form for minimalisme er i stigende grad populært. Særligt inden for sneakers-kategorien trender det, men i stedet for de helt sorte sneakers, kunne dette par være et glimrende alternativ.

Sorte Cristiano Ronaldo snøresko

herresko snøresko til mænd

CR7 / 1195 / Gå til shop

Hvis ikke de sorte snøresko var overbevisende nok, kan dette klassiske par måske være tungen på vægtskålen. Det er igen minimalisme og stilrenhed på et meget højt niveau, som gør skoen ideel til et det tidligere omtalte smart casual outfit. Forestil dig et par sorte chinos, hvid skjorte og sort blazer.

Sorte Lloyd snøresko med gummisål

herresko snøresko til mænd

Lloyd / 1695 / Gå til shop

Tyske Lloyd er kendt for sine klassiske herresko, der er i stand til at komplementere de fleste jakkesæt på nydeligvis. Lloyd er ikke kendt for at være spraglende innovative, men denne model kunne tyde på, at der er kommet nye boller på suppen. Lloyd er tilsyneladende hoppet med på bølgen, hvor de to stilarter kombineres. Derudover har skoens læder også fået en alternativ behandling, der giver et udseende, som minder lidt om slangeskind. Et interessant par som ikke ville være umuligt at smide forneden af et gråt jakkesæt.

Grå snøresko i læder

herresko snøresko til mænd

Frank Wright / 799 / Gå til shop

Dette grå par i læder er et fornemt eksempel på den diversitet, der er at finde inden for genren af snøresko. Nogen vil beskrive dem som møghamrende utiltalende og andre som unikke og smarte. Det er udelukkende smag og behag. Vi kan dog ikke komme uden om det faktum, at det skoens design er ganske unikt.

Jeg ville smide dem i forlængelse af et par grå chinos, en stilren beige t-shirt og en nydelig sort rullekrave.

Fede sorte Paul Smith snøresko

herresko snøresko til mænd

Paul Smith / 1795 / Gå til shop

Paul Smith skuffer sjældent. Det er generelt kvalitet af en høj kaliber, men til priser der ikke er forargende høje. Paul Smith har længe været kendt for deres outrerede kollektioner, men på det seneste har de så at sige måtte smide håndklædet halvvejs ind i ringen og acceptere den minimalistiske tendens. Resultatet er dette hamrende flotte par, der formår at fremstå helt igennem unikke trods det høje niveau af simplicitet, skoen repræsenterer.

Stilrene marineblå snøresko med hvid sål

herresko snøresko til mænd

UGG Australia / 1395 / Gå til shop

UGG Australia laver ikke kun deres famøse støvler. De har faktisk en ret bred portefølje af herresko, hvor der gerne skulle være noget for enhver smag. Trods et stilrent design er det alligevel en anderledes snøresko, hvor kondiskoens sål i højere grad er fremhævet end eksempelvis Cole Haan skoene, men hvor selve skoen fremstår pæn og elegant som var det hugget fra et par chelsea boots.

Dette par er i særdeleshed velegnet til den dresscode, man eksempelvis kunne finde på et reklamebureau; afslappet men stilet.

Pæne grå snøresko

herresko snøresko til mænd

Zign / 599 / Gå til shop

Jeg kan til tider gentage mig selv her på siden, når det kommer til farvekombinationer og idéer til hvad hvordan et outfit kan sammensættes. Ofte er det nemlig de blå farver, jeg fremhæver. Ikke denne gang.

Til sådan et par pæne grå snøresko ville jeg anbefale et par chinos i oliven med og en hvid t-shirt og en brun cardigan. Det er selvfølgelig ikke et outfit, der passer specielt godt til de brede korridorer i Nordhavn, men snøresko behøver heller ikke anses som et direkte alternativ til de formelle herresko. De fleste af os har trods alt fritid i ny og næ, hvor det som bekendt er tilladt at have en behagelig mundering på.

Stilrene blå snøresko med orange sål

herresko snøresko til mænd

Hackett / 1595 / Gå til shop

Ofte iklæder vi os tøj i overvejende kedelige farver. I for høj grad ignorerer vi de stærke farver, som ellers har evnen til at give et outfit et unikt præg. Selvfølgelig lægger jeg ikke op til, at man nødvendigvis skal gå i gule trøjer eller pink bukser. I stedet opfordrer jeg til subtile tilføjelser, hvor ovenstående snøresko er en glimrende demonstration herpå. Det er sådan set nok til at gøre outfittet spændende og anderledes.

Blå snøresko i læder med hvid sål

herresko snøresko til mænd

Boxfresh / 849 / Gå til shop

Befinder man sig i vintertiden, hvor fusserne har det ekstra køligt er snøresko ikke out of the question. Britiske Boxfresh som har eksisteret siden slutningen af 80erne, laver nogle interessante sko, man ikke rigtigt har set før. Dette blå par er en interessant hybrid af vintersko og almindelige herresko. Det er en smule svært helt at sætte ord på det, men designet er i hvert fald tiltalende og på ingen måde for råt til indgå i de finere munderinger.

Elegante blå snøresko med rød sål

herresko snøresko til mænd

Christian Pellet / 949 / Gå til shop

Christian Pellet er kendt for sin evne til at lave sko med helt enkle linjer i interessante farvekombinationer.This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

160 herresko – den ultimative samling af sko til mænd

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×