Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Genial samling af møgbehagelige sutsko

Jeg er netop kommet hjem fra et tre måneders ophold i Australien fra Oktober til Januar. Det kan anbefales.

Når det er vinter i Danmark, er det nemlig sommer i Australien. At tage tre måneder i sommervarmen, mens efteråret og vinteren står på hjemme i Danmark, er altså ikke nogen tosset måde gøre vinterhalvåret lidt mere tåleligt.

Nå, men nu er jeg altså tilbage i Danmark og det er sådan set en røvkold fornøjelse.

Og her er et par Sutsko jo en nødvendig investering. Det giver jo ikke mening at rende rundt hjemme i hytten med sine vintersko på, vel?

Der er bare et generelt problem ved sutsko. Ni ud af ti gange er de utålelige at se på. Det er ofte et design, der er stærkt inspireret af rædselsfulde Ekko-sandaler og gamle mænd med lange næsehår.

Heldigvis gør det sig ikke gældende for følgende fænomenale udvalg, som yours truly nøje har udvalgt.

Ska’ vi ikk’ bare?

Mega behagelige sutsko af fårelæder

Shepherd / 599 / Gå til shop

Der er gode chancer for, at William Wallace ejede et par af disse sutsko. Der er nemlig et eller andet middelalderligt over designet.

Men so what?

Sutskoene er unikke, charmerende og faktisk også ret eksklusive at se på. Derudover ligner det et par sutsko, der er ubehageligt behagelige at have på.

Grå sutsko med kraftig forring

Shepherd / 599 / Gå til shop

Shepherd har været så venlige at lave den middelalderlige sutsko i mere end én farve.

Hvad synes du om sutskoen i sådan en stengrå farve? Ikke tosset, vel?

Stilrene grå sutsko

UGG / 399 / Gå til shop

Er du typen, der aldrig helt kan blive enig med dig selv, om du skal have sutskoene på eller af? Så er det nok ikke en dum løsning at gå efter et par sutsko, der er lige til at stikke fødderne i.

Du kan være helt sikker på, at de nok skal holde fusserne dejligt varme.

Sorte UGG sutsko uden hæl

UGG / 999 / Gå til shop

Ikke overraskende har det australske modehus også et par sutsko, der kvalificerer sig til Stay Classy’s samling. UGG er nemlig både kendt for formidabel kvalitet og enorm komfort.

Kigger vi på ovenstående model, er det ikke svært at forestille sig, hvor behagelige de sandsynligvis er at have på. Sutskoene er udstyret med fornem lammeuld, der får hvert skridt til at føles som om, at du går på en silkesky.

Åbne sutsko af brun kernelæder

UGG / 849 / Gå til shop

UGG’s åbne sutsko findes også i denne udgave, hvor du får en herlig brun kernelæder, der giver et mere eksklusivt touch, som af samme grund gør sutskoen til min personlige favorit.

Hvorfor den er 150 kroner billigere end det sorte par, er jeg et svar skyldigt. Men no complaints, vel?

Beige mokkasin-sutsko

Shepherd / 849 / Gå til shop

Jeg har jo altid været glad for mokkasiner, hvorfor disse sutsko helt automatisk vækker begejstring.

Det fede ved lige netop disse sutsko er, at de har en solid sål, som gør, at du faktisk godt kan smutte over i Fakta og købe en liter mælk uden at skifte fodtøj.

Det er da dejlig praktisk.

Blå Sorel sutsko

Sorel / 549 / Gå til shop

Det er måske ikke verdens flotteste sutsko, men det er omvendt heller ikke de grimmeste. Og slet ikke hvis vi kigger på den nydelige blå farve.

Sorel er kendt for at lave fodtøj, der virkeligt kan stå imod wear and tear, hvorfor denne sutsko er skabt til personen, der vil have et præsentabelt par, der holder længe.

For det gør de.

Eksklusive sutsko af ruskind

Loro Piana / 3650 / Gå til shop

Har du ekstra mønt på lommen til et par ekstra lækre sutsko, har jeg fundet det perfekte par til dig.

Et par blå Loro Piana ruskindssutsko. Hold kæft, hvor er de raffinerede. Så raffinerede at du sågar kan have dem på til en gallamiddag med et blåt smokingsæt.

Men det er jo blot en mulighed, du har. Personligt ville jeg begrænse brugen af sådan et par til min boligs fire vægge. Det er jo synd at svine sådan et par til.

Elegante grå sutsko af tweed

Derek Rose / 1190 / Gå til shop

Hvor behagelige ser disse sutsko ikke lige ud? Uf, hvor får man lyst til at dyppe fødderne i dem, som var det azurblåt badevand på en eksotisk sandstrand.

Foruden sutskoenes ekstraordinære komfort er de også ekstraordinært elegante. Kan du forestille dig sådan et par grå badboys sammen med en stilet pyjamas?

Eksempelvis sådan en her fra Zimmerli:

Det ville være classy udover det sædvanlige.

LÆS NU:

Den komplette guide til at slippe af med angst

Indlægget Genial samling af møgbehagelige sutsko blev vist første gang den Stay classy.This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

Genial samling af møgbehagelige sutsko

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×