Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

14 skide lækre hættetrøjer du er nødt til at eje

På Stay Classy er det sjældent, at der er hættetrøjer for mænd på menuen. Ikke desto mindre er det tilfældet i dag.

Faktisk er hættetrøjer til mænd en af mine favoritter, når det kommer til afslappede overdele. Når man sidder og arbejder på sin laptop i stuen med fødderne på sofabordet, eller når man lige skal over i Quickeren (Fakta) og handle essentials.

Det bliver unægteligt for meget, hvis man altid er tvangsindlagt til at gå i nystrøgede skjorter og cashmere sweaters, hver gang man bevæger sig uden for matriklen.

Det fede ved hættetrøjer er i øvrigt også, at man faktisk godt kan bruge dem i et smart casual outfit.

Eksempelvis ville det ikke være helt af vejen med et par hvide sneakers, chinos og en blazer uden på hættetrøjen.

De 14 hættetrøjer er ganske klassiske uden at prøve på alt muligt. Personligt kan jeg bedst lide hættetrøjen i et neutralt design, men jeg har nu alligevel taget en enkelt med, som skejer en lille smule ud.

Sort Brooklyn hættetrøje

Adidas Performance / 449 / Gå til shop

Normalt er jeg langt fra tilhænger af Adidas. Det mærke er ganske enkelt blevet alt for randersificeret, hvilket for de uindviede er synonymt med proletariatet. Jeg vil dog skynde mig at påpege, at man godt kan bo i Randers uden at være proletar.

Alligevel kan sådan en afslappet sort hættetrøje, med reference til basketballholdet i Brooklyn, sagtens accepteres.

School Drop Out hættetrøje

YOURTURN / 249 / Gå til shop

Meget apropos mit eget liv valgte jeg selvfølgelig at investere i denne hættetrøje.

Andet ville da være tosset, ikke?

Jeg valgte nemlig at forlade livet som studerende på den formelle institution. Eller det er faktisk ikke helt korrekt. Jeg valgte nemlig at stoppe efter en 2-årig uddannelse, som til gengæld kunne bruges til nul og niks, da hele idéen var, at man tog overbygningen på halvandet år, således man kunne kalde sig for bachelor.

Nå, men jeg er i hvert fald glad for min trøje. Og så kan jeg fortælle, at kvalitetne er forbavsende god.

Stilren grå hættetrøje

Element / 399 / Gå til shop

Det kan ikke gøres mere enkelt. Men det kan heller ikke gøres mere pænt. Og det er jo egentligt en meget cool kombo. Ikk’?

Jeg er ikke rigtigt bekendt med Element som modehus, men jeg er ikke i tvivl om, at det er en solid trøje rent kvalitetsmæssigt.

Verdens mest fornemme hættetrøje

Loro Piana / 11530 / Gå til shop

Den ser måske ikke ud af meget, men det bliver sgu ikke meget mere fornemt. Det er nemlig jordklodens muligvis lækreste og i øvrigt også dyreste hættetrøje.

Jeg har i hvert fald ikke set en hættetrøje på den anden side af 10k. Men hvordan kan en hættetrøje overhovedet koste så meget?

Det hænger grundlæggende sammen med brandværdi, kvalitet og måden den er lavet på.

Loro Piana er notorisk for at lave luksusekvipering udover alle grænser. Det er Rolls Royce inden for mode og ligesom mindre kan gøre det, koster det altså bare boksen, hvis det bedste af det bedste skal bæres.

Jeg behøver ikke nævne, at hættetrøjen er konstrueret af det fineste kashmir, vel?

Eksklusiv Alexander Wang hættetrøje

Alexander Wang / 3980 / Gå til shop

Det er grå hættetrøjer, og så er der grå hættetrøjer. Denne hættetrøje hører til sidste kategori.

Skal du have den ultimative hættetrøje, hvor der er gået all-in på både kvalitet og design, er der ikke andre udveje end at kaste dollars efter sådan en Alexander Wang hættetrøje.

Lækker grå Ralph Lauren hættetrøje

Ralph Lauren / 899 / Gå til shop

På den anden side er det også voldsomt at kaste 4k efter en hættetrøje. Og hvis du er enig heri, giver det sandsynligvis mere mening at investere i en hættetrøje fra Ralph Lauren, der jo heller ikke er kendt for at levere skodkvalitet.

Fedt design i øvrigt.

Meleret grå Nike hættetrøje

Nike / 499 / Gå til shop

Det bliver nok ikke meget mere ikonisk end sådan en Nike SB hættetrøje. Hver andet individ i den vestlige civilisation har sandsynligvis ejet den på et eller andet tidspunkt, men det gør ikke noget.

Den er nemlig evigt tidløs.

Meleret blå hættetrøje

Kaporal / 499 / Gå til shop

Netop som jeg skriver denne artikel, sidder jeg iklædt denne blå herlighed fra Kaporal, som jeg aldrig har hørt om. Aner ikke hvad det er for et mærke. Men jeg er tilhænger.

Designet er skide lækkert. Kvaliteten glimrende. Og så er stoffet lavet på en ret speciel måde, der lidt svær at beskrive. Det minder lidt om de der viskestykker, men uden det skal opfattes på en negativ måde.

Den helt korte anbefaling er: køb den.

Mørkeblå hættetrøje fra Zoo York

ZOO YORK / 449 / Gå til shop

ZOO YORK er en amerikansk tøjdesigner med base i New York. Deres produkter er primært relateret til skateboard-universet, som relativt bekendt slår sig på de afslappede tangenter. Hvad angår den nydelige mørkeblå hættetrøje er kvaliteten i top.

Dertil er sådan en 100% bomuldstrøje særdeles behagelig at have på. Hættetrøjen ville være oplagt til en sammensætning magen til den, jeg nævnte i indledningen.

Blå Nike hættetrøje

Nike Sportswear / 549 / Gå til shop

Jeg kunne ikke stå for denne stærkt 80er prægede hættetrøje i blå fra Nike. Den første tanke der slog mig, var Rap Fyr i LA, hvor Will Smith snildt kunne have båret denne sag.

Der kan vist ikke være nogen uenighed om, hvorvidt sådan en hættetrøje er kult. Det er naturligvis også hættetrøjen, der går som artiklens mindst neutrale model.

Mørkeblå hættetrøje fra Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren / 1095 / Gå til shop

Selvom vi befinder os i hættetrøjesektionen, kunne jeg ikke dy mig.

Der skulle lige et Ralph Lauren produkt indover og hvilken nydelig en i øvrigt. Hvis man har spendererhatten på, ville sådan en herlighed altid være en  anbefaling værd.

Den bliver du skide glad for.

Grå Lakers Hættetrøje

Adidas Performance / 449 / Gå til shop

Selvom det ikke burde være muligt, har Adidas hele to produkter med i artiklen, hvilket må siges at være en rekord i og med, jeg aldrig har nævnt mærket her på siden.

Ligesom Brooklyn-udgaven er det en af de hættetrøjer til mænd, som primært henvender sig til det sportsinteresserede segment. Hvis der var nogen, som skulle være i tvivl, er Lakers nemlig basketballholdet i Los Angeles.

Hættetrøjen oser af hyggeaften med herrerne, hvor Playstation 4 og sportsudsendelser ville være smagelige ingredienser.

Grå Nike hættetrøje

Nike / 499 / Gå til shop

Nike er umiddelbart faderen til det, vi i dag kender som fashionabelt sportstøj. Denne grå udgave af en klassisk hættetrøje er efter min mening symbolet på hættetrøjer til mænd.

Det lille Nike-logo fra 80erne og hvilerummet til armene. Det bliver ikke mere tidløst, afslappet og i det hele taget rart at se på. Jeg må nok anerkende, at denne hættetrøje ligger i toppen af samlingen.

Sort Calvin Klein hættetrøje

Calvin Klein / 749 / Gå til shop

Jeg slutter af med artiklens fjortende hættetrøje, som er fra velkendte Calvin Klein. Det er igen en af de hættetrøjer, der er oplagt til de finere sammensætninger af ekvipering. Der kan jeg så endnu engang henvise til mit indledningsvise forslag.

LÆS NU:

11 ting en mand med respekt for sig selv bør eje

Indlægget 14 skide lækre hættetrøjer du er nødt til at eje blev vist første gang den Stay classy.This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

14 skide lækre hættetrøjer du er nødt til at eje

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×