Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Guide til at se yngre ud – 10 superduper tips

Men uden at du kommer til at ligne en 13-årig konfirmand eller opføre dig som Jay i allerførste afsnit af Modern Family, Hvor han klæder sig i Karl Kani og Ed Hardy tøj.

Husker du afsnittet?

I virkeligheden er guidens indhold mere et redskab, som du kan bruge til at holde dig ung på den naturlige måde. Ikke på den jeg-prøver-ret-hårdt måde.

Føler du dig allerede mega ung med de unge, er indholdet givetvis ikke noget for dig. Alligevel er det aldrig nogen tosset idé lige at minde sig selv om, hvad der Skal til for at holde ungdommen in takt.

Gå i tøj der sidder rigtigt

Du kan være helt sikker på, at du ikke kommer til at se yngre ud, når du går rundt i tøj, der er et nummer eller to for stort.

Egentligt burde det give sig selv, men jeg ser simpelthen så mange mænd, der ikke har begreb om, hvad det vil sige at købe tøj, der sidder ordentligt.

Faktisk burde jeg lave en udførlig guide, til hvordan tøj skal sidde. Indtil den er på benene, er mit lynhurtige råd at passe på med at købe for stort. Det er langt oftere tilfældet, at mænd går i for stort tøj end for småt.

Not sure why.

Dette klip fra den i øvrigt geniale film Crazy, Stupid, Love viser glimrende, hvor meget tøjets pasform betyder for en herres udseende.

Gå i det rigtige tøj

Og det bringer mig til næste punkt, som er lige så vigtigt, hvis man skal holde sig ung og smuk.

Køb. Noget. Ordentligt. Tøj. Por favores!

Men ordentligt betyder ikke nødvendigvis dyrt. Høj kvalitet findes i mange forskellige prislag. Det handler blot om at handle de rigtige mærker. Og hvad er så de rigtige mærker, tænker du?

Det er ikke helt så enkelt at svare på. Og det varierer også fra person til person. Jeg synes, at det er vigtigt, at man har et par go-to brands, hvor man altid kan stole på kvaliteten, pasformen og hvor man simpelthen bare er tosset med deres designs.

Sådan har jeg det blandt andet med Kiomi, som er et tøjmærke i den helt billige ende, men hvor kvaliteten er overraskende lækker.

Få en frisure der giver mening

Jeg har altid været modstander af at smide 450 kroner efter et herreklip, da det simpelthen er at være til grin for sine egne penge.

Er vi seriøst derhenne, hvor en frisør skal have 900 kroner i timen? Ikke i mit univers.

Min holdning til frisørers latterlige priser har til gengæld også gjort, at jeg har fået nogle ret dårlige frisurer for at sige det mildt.

Jeg har været helt derude, hvor jeg gik til Frisørskolen på Vesterbrogade for at blive klippet af en nyfødt frisørkalv til den nette sum af 50 kroner.

Resultatet var sjældent tilfredsstillende, hvorfor jeg var nødt til at finde en ordentlig frisør uden at blive berøvet.

Jeg landede en fin aftale med min nabofrisør, Guru Hair, der siden har gjort et glimrende stykke arbejde cirka hver tiende dag, som er intervallet mellem mine klipninger.

Det korte af det lange er, at du hverken bør vælge en uduelig frisør eller en uduelig frisure. Derudover er det vigtigt, at du klippes med jævne mellemrum, så du ikke ligner Toad fra Super Mario de sidste to uger, inden du klippes igen:

Groom dig selv jævnligt

Hold styr på dit skæg – og skægvækst i det hele taget. Ligesom du holder ukrudtet nede i din have, skal du sørge for at holde ukrudtet nede i dit ansigt.

Jeg har faktisk lavet en hel del guides til det her med grooming:

Den ultimative guide: barbering til mænd

Gammeldags barbering til mænd med stil

Guide til mænds skægpleje

Ovenstående guides skulle være rigeligt til at få styr på groomingen.

Exercise. Exercise. EXERCISE!!

Jeg ved det godt. Jeg har sagt det ret mange gange efterhånden, men motion er bare vigtigt i alle henseender af livet.

Og særligt er motion vigtig, hvis målet er at se yngre ud.

Hvorfor? Alle aspekter af kroppens fysik styrkes.

Din hud bliver pænere. Din krop bliver stærkere. Du bliver mere muskuløs. Du føler dig bedre tilpas. Du smiler mere, hvilket er godt for sindet. Også selvom smil giver rynker. :- )

Motion er i øvrigt ikke ensbetydende med, at du skal starte til crossfit, orienteringsløb og roning. Tre til fire ugentlige løbeture på 20 minutter er rigeligt til at forynge kroppen.

Supplements for the win

Nej, ikke sådan nogle supplements, selvom der kan være fordele ved magiske svampe, men det er en helt anden diskussion.

De supplements, eller kosttilskud hvis vi skal holde den dansk, jeg refererer til i denne omgang er daglige kosttilskud, som har en masse positive effekter for krop og sind.

For noget tid siden skrev jeg en artikel om de tre eneste kosttilskud, du behøver. De tre kosttilskud jeg anbefaler, står jeg selvfølgelig stadig ved. Dog har jeg udvidet tilskuddene en del.

De kosttilskud jeg i øjeblikket tager på daglig basis er:

  • D-Vitamin
  • Multivitaminer
  • Omega 3 Fatty Acids
  • Afrikansk Mango Ekstrakt
  • High Strength Ginkgo Biloba 6000 mg
  • High Strength Maca 3 g
  • 1 teskefuld Himalaya salt
  • Magnesium 150-300 mg

Derudover tager jeg Melatonin om morgenen i ny og næ. Det er primært, hvis jeg ikke har ro i sindet, da Melatonin har en afslappende effekt på mentaliteten.

Jeg føler, at disse kosttilskud har en positiv effekt på min overordnede fysiske og mentale velvære. Om det er ren placebo, kan man aldrig udelukke, men samtlige kosttilskud er bakket op af stærk videnskabelig evidens.

Identificer og eliminer stress

De mange kosttilskud jeg tager, har også noget at gøre med dette punkt. For stress er en af de største syndere i forhold til at ælde et menneske.

Lever du et stressende liv, er der ikke noget at rafle om. Du bliver gammel at se på en hel del hurtigere.

Derfor er du nødt til at finde ud af, hvad det er, der stresser dig. Og når du har fundet kilden, må du tage den ved roden. Det er aldrig sundt at være kronisk stresset, men det giver jo også lidt sig selv.

Bevar et ungt mindset

Folk har så forbandet travlt med at blive voksne og kedelige. Det starter allerede i gymnasiet, hvor det ikke kan gå hurtigt nok med at tage en lang videregående uddannelse.

Og når den fem-seksårige uddannelse er et overstået kapitel, skal det gå endnu hurtigere med at starte næste. Nemlig fast job, voksenløn, familie, babyer, røvkedeligt parcelhus og Volvo.

Nå, men fred være med det. Min pointe er blot den, at det er vigtigt at bevare det unge mindset, selvom man deltager i rotteræset. Det lader til, at folk ofte glemmer det gamle Steve Jobs citat:

Stay Hungry, Stay Foolish…

Spis mere fedt og færre carbs

Ikke overraskende har diæten en hel del at sige i forhold til din fysiske tilstedeværelse.

Til gengæld kan det muligvis være en overraskelse, når jeg afslører, at fedtholdigt mad er vigtig for at holde kroppen ung og flot. Det viser sig nemlig, at fedt slet ikke er den store synder, som man ellers er blevet belært, siden man kom til verdenen.

Det handler om at holde sig fra kulhydraterne så vidt muligt og i stedet æde en masse proteiner og baconfedt.

What’s not to love?

Kom ud af din hule

Ja ja, den er også lidt selvfølgelig, men sagen er alligevel den, at alt for mange tilsidesætter oplevelser og rejser til fordel for samtalekøkkener, ny carport og varme i badeværelsesgulvet.

Hold nu op med det, hvis det er på bekostning af det bedste, som livet har at tilbyde; at se noget.

Der er ingen tvivl om, at en af de bedste måder at både føle sig og se yngre ud er ved at opleve det, som har verdenen har at tilbyde.

Hver eneste gang jeg har været på en rejse, lang som kort, har jeg følt mig “revitalized”. Kroppen er sprængfyldt med energi. Humøret er godt. Øjnene stråler. Livet føles generelt bare godt.

LÆS NU:

Guide til mænds skægpleje

Indlægget Guide til at se yngre ud – 10 superduper tips blev vist første gang den Stay classy.This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

Guide til at se yngre ud – 10 superduper tips

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×