Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blazer til mænd – 21 raffinerede forslag

Tags: blazer shop denne

Med et efterår der er kommet sent i gang, kan herrerne så småt begynde at pakke hele blazergarderoben ud, da sommeren med syvtommer søm er et overstået kapitel.

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og af den grund er det tid til at finde en enkelt lækker blazer til mænd. Eller næh, faktisk er det 21 blazere til mænd, vi er ude i, og jeg kan garantere, at de alle er raffinerede.

Efteråret er efter min mening den bedste årstid for en blazer. Bladene falder af træerne og temperaturen er tilpas, på den måde at blazeren som regel også nok til at holde varmen udenfor.

Den helt store fordel er naturligvis, at ens fine blazer kommer rigtigt til sin ret. Med perlerækken af raffinerede blazere til mænd, som du finder i Denne artikel, kan du være ganske tilfreds med, at efteråret endeligt er her. Man er nødt til at være positiv, ikke?

Inden vi springer til blazerne, lægger jeg lige ud med fire nydelige herrer, der ved hvordan et blazeroutfit skal sammensættes.

En sort blazer og sko og bukser i en elegant blå farve er forfriskende anderledes.

Rød er langt fra min yndlingsfarve, men den kan være rigtig flot på en blazer. Vær så venlig at droppe hatten i øvrigt.

Pangfarver akkompagneret med god stil er velkomment dette efterår.

En grå blazer passer næsten altid godt ind i et outfit. Læg mærke til den kornede tekstur.

Meleret blå blazer af uld og tweed

Canali / 7475 / Gå til shop

Og apropos kornet tekstur giver det god mening at lægge ud med en kornet luksusblazer i en forbandet flot blå.

Blazeren er skræddersyet til at gøre en mand mere succesfuld med kvindfolket, hvilket gør den ellers høje pris ganske medgørlig.

You can’t put a price on female company.

Quiltet marineblå Moncler blazer

Moncler / 10785 / Gå til shop

Har du set sådan en blazer før? Heller ikke mig. Og ikke specielt overraskende kommer den fra Moncler, som er særligt kendt for at lave eksklusiv herremode til vinterhalvåret.

Som du nok kan regne ud, er denne blazer nemlig bedre i stand til at holde kroppen varm og behagelig. Og foruden den praktiske fordel er den skide lækker at se på.

Jeg kunne godt tænke mig at se den sammen med en tyk hvid striktrøje med rullekrave, et par marineblå chinos og nogle hvide sko. Det kunne eksempelvis være hvide sneakers.

Marineblå Thom Browne fløjsblazer

Thom Browne / 13985 / Gå til shop

Det bliver givetvis ikke mere fornemt end Thom Browne. Og det bliver heller ikke meget mere dyrt. Du skal nemlig have godt 14.000 op af lommen for at kunne eje denne fabelagtige fløjsblazer, der er udstyret med en lige så fabelagtig og eksklusiv marineblå. Ja, det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er syg med blå.

Måske sidder du og tænker, ja, den er da meget flot, men hvorfor skal jeg betale 14k, når jeg kan få noget, der sikkert er lige så lækkert til det halve? Eller måske en fjerdedel?

Det er et rimeligt spørgsmål at stille. Svaret er, at Thom Browne er blandt verdens mest anerkendte designere helt oppe på niveau med Chanel. Thom Browne er ikke bare tøj. Det er et samlerobjekt, hvor det end ikke er usandsynligt, at produkterne holder sin værdi ift. videresalg.

Sådan forholdet det sig jo eksempelvist med Hermés’ famøse Birkin tasker, der sågar stiger i værdi, selvom de er brugt.

Fremragende lækker koboltblå blazer

Etro / 6250 / Gå til shop

Jeg kan dog garantere, at du bliver mindst lige så glad for denne Etro blazer, som netop koster under det halve. Jeg er ikke sikker på, at jeg kan komme i tanke om en blazer med et mere indbydende design.

Den skriger jo efter at blive brugt til et high roller arrangement på toppen af en skyskraber i New York, hvor alle de rigtige mennesker er til stede.

Med en koboltblå blazer på overkroppen skal der selvfølgelig en stærk kontrast til i form af en solid pangfarve. Det kan være et par bordeauxrøde bukser, et par brune brogues, en hvid skjorte og en spraglet lommeklud.

Eksklusiv beige blazer af uld

Wooster + Lardini / 6400 / Gå til shop

Der er ikke noget, som kan få en herre til at fremstå mere elegant og kvalitetsbevidst end en elegant beige blazer.

Det er et statement, der vil noget. Et statement der fortæller omverdenen, at man ikke går på kompromis. At man kun vil have det bedste og være det bedste.

Når du går rundt i sådan en beige blazer, burde du ikke have problemer med at overbevise kvinder om, at du har en masse at tilbyde.

Stilren rød blazer

Topman / 999 / Gå til shop

Der er nok ikke tvivl om, at de første fem blazere kan tage pusten fra selv den robuste herres økonomi. For det kan virkeligt passe, at en lækker blazer skal være så dyr?

Slet ikke. Og derfor er der naturligvis også et væld af blazere i den anden ende af prisskalaen.

Den første i rækken er rød og fra Topman, hvor designet er både stilrent og kontemporært, nøjagtigt som en kontemporær herre vil have det. Kvalitetsmæssigt befinder vi os over middel, og derfor kan du roligt regne med, at der gemmer sig en hel del hyggelige aftener i sådan en bandit.

Meleret grå Bertoni blazer med diskrete tern

Bertoni / 1495 / Gå til shop

Jeg holder meget af den danske herretøjssnedker, Bertoni. Det er bare generelt lækkert, hvor priserne altid er medgørlige. Det der begejstrer mig særligt meget ved Bertoni, er deres evne til at levere designs, der agerer direkte konkurrenter til langt dyrere premium mærker.

Fornem oliven Ralph Lauren blazer af uld

Polo Ralph Lauren / 4795 / Gå til shop

Har du lige under fem af de lange, kan du blive en meget velklædt herre, da du lige nøjagtigt har råd til denne olivengrønne blazer, der er udstyret med et diskret mønster af tern, der gør den velegnet til både formelle og uformelle begivenheder.

Hvis den hang i min garderobe, ville jeg med stor sandsynlighed komplementere den med et par hvide chinos smøget op, hvide sejlersko og en hvid t-shirt inden under.

Badass much?

Elegant marineblå fløjsblazer

Polo Ralph Lauren / 3895 / Gå til shop

Nu hvor vi er ved Ralph, får du lige en mere af deres, som altid, skide pæne blazere.

Ville du have noget imod at eje sådan en elegant marineblå fløjsblazer? Nej, det tænkte jeg nok. Hvis du ikke allerede har glemt Thom Browne fløjsblazeren fra tidligere i artiklen, kan jeg minde dig om, at de minder en del om hinanden.

Eneste forskel er blot, at Ralph Lauren modellen koster omkring en fjerdel.

Festlig marineblå Selected blazer

Selected Homme / 1095 / Gå til shop

Der er en hel del blå blazere på tapetet, men som du nok kan se, er denne model ikke helt almindelig. Foruden en elegant mørkeblå er blazeren nemlig født med en smuk stjernehimmel. Om ikke andet er det i hvert fald en god sammenligning. Jeg tør nemlig ikke sige, om du kan finde Karlsvognen og Cassiopeia.

Det er også ligemeget. Kvinderne kan finde dig, for du kommer til at se forbandet pæn ud i denne i øvrigt prisvenlige Selected blazer. Den er vil være ekstraordinært velegnet til nytårsaften.

Elegant kamelbrun blazer

Pier One / 749 / Gå til shop

Hvis du ikke allerede har kigget på prismærket, kunne du garanteret godt overbevises om, at sådan en kamelbrun blazer koster på den anden side af 5.000.

Am I right?

Det ved jeg, at jeg kunne, for den ligner altså noget fra et dyrt designermærke. Og det er netop det, som Pier One er blevet så gode til. At lave designertøj der ikke koster en skid.

Altså 749 kroner? Det er jo ingenting.

Nydelig blazer med 3 knapper

Hope / 2595 / Gå til shop

Jeg har altid bedst kunne lide blazere med to knapper, men på det seneste er 3-knaps-blazerne begyndt at tiltale mig mere og mere. En blazer med tre knapper bevæger sig nemlig en lille smule over i at være en hybrid mellem en jakke og blazer, hvorfor den fint kan fungere som en alternativ overgangsjakke. Dog skal du nok huske paraplyen, for efteråret skulle blive forbandet regnfuld.

Slim fit blazer i grå

J. Lindeberg / 2495 / Gå til shop

En nydelig blazer til mænd kan komme i mange forskellige farver. En af de farver som er must-have er den klassisk grå, og det må man i høj grad anerkende denne nydelige blazer er.

Blazeren har de helt rette linjer og en revers med en perfekt bredde. Det er J. Lindeberg, der er skaberen af denne sag, hvorfor du selvfølgelig er garanteret et højt kvalitetsniveau.

Rød blazer af uld

Tiger of Sweden / 2695 / Gå til shop

Jeg har givet udtryk for det før, og vil gerne gøre det igen. Tiger of Sweden er ikke et brand, der imponerer mig længere. En af de primære årsager til dette, er, at deres kollektioner generelt bærer præg af et lige ungdommeligt nok design, hvor den klassiske elegance ikke rigtigt er til at få øje på.

Dermed er det dog ikke sagt, at Tiger of Sweden ikke er i stand til at levere elegant herreekvipering overhovedet. Denne røde blazer af uld opfylder nemlig alle de krav, jeg selv stiller til det, jeg beskriver som klassisk elegance.

Blazeren har de samme nydelige linjer, som den grå fra J Lindeberg. Den bordeauxrøde farvekode er det, som kommer særligt positivt til udtryk, hvor denne kombination af tekstur og farvevalg er et sjældent, men velkomment syn. Man ville ønske, at Tiger of Sweden kunne levere mere fra denne skuffe.

Elegant blazer med vest

Versace Collection / 5795 / Gå til shop

Min personlige favorit i form af den flotteste blazer til mænd i denne artikel, er denne erektionsfremmende blazer i mørkegrå fra Versace Collection.

Jovist, prisen er udover det sædvanlige, men førsteklassesdesign gange førsteklasseskvalitet koster bare penge.

Det som gør blazeren unik, er at den fungerer som både klassisk blazer og vinterjakke, i hvert fald når vinteren er mild. Kigger man nøje på blazeren, får man nemlig øje på en vest indenunder. Dvs. at man for de små 6000 kroner både får en tyk blazer og en vest. Blazeren og vesten hænger altså ikke sammen, og kan derfor bruges uafhængigt af hinanden.

Hybridblazeren er ikke tiltænkt som alternativ til vinterjakken. Det ville være synd at udsætte den for fire måneders regn, sne, slud og salt, hvorfor min personlige anbefaling er, at man bruger den til weekendernes herskabelige udskejelser.

Mørkeblå fløjlsblazer

Benetton / 829 / Gå til shop

I den anden ende af prisskalaen er det bestemt også muligt at finde guldkorn. Benetton som ikke er nogen udpræget genganger i min egen garderobe, er mærket, som du finder i nakken af denne mørkeblå fløjlsblazer.

Jeg troede ellers ikke, at det var muligt at finde en fløjlsblazer, som ikke fik en til at ligne en afdanket historielærer. Benetton er i øvrigt et italiensk tøjmærke, så trods den lave pris, får man alligevel fornuftig kvalitet.

Klassisk elegant blazer

 JOOP! / 2595 / Gå til shop

Hvis du står og mangler en eksklusiv blazer, der henvender sig til de finere rendezvouzer, skal du ud i noget a la denne fornemme sag fra JOOP!

Med en eksklusiv blazer i mørkeblå skal du ikke være i tvivl om, at der klart og tydeligt signaleres overfor dine omgivelser, at du har styr på garderoben, og i øvrigt hvorledes den skal sammensættes.

Lysegrå blazer fra Vicomte A.

Vicomte A. / 2695 / Gå til shop

Som regel har jeg ikke to af de samme produkter med i mine artikler, men da jeg ikke kunne stå for den ene eller anden, blev jeg simpelthen nødt til at have dem begge med. Det er franske Vicomte A., der har været på spil. Den ene af de to er denne lysegrå blazer, der lidt utraditionelt er komplementeret af diskrete detaljer i beige ved forlommerne, hvilket får blazeren til at fremstå sporty og en lille smule 80’er-inspireret.

Eller i Marineblå?

Vicomte A. / 2695 / Gå til shop

Med samme diskrete detaljer i beige tager blazeren i denne marineblå udgave sig helt anderledes ud end den lysegrå. Her fremstår den nemlig særdeles formel og velegnet til de fine arrangementer. Selvom de to blazere er identiske i designet, så kan man alligevel ikke sammenligne dem, hvorfor jeg ville have sværere ved at vælge mellem de to end i den der film, ‘Sophie’s Choice’.

Nydelig mørkegrå blazer

Ben Sherman / 1595 / Gå til shop

I dette efterår 2014, er grå i særdeleshed en af de sejrende farver, og hvis ikke den læserne har bemærket det, så er der særligt én tendens, der går igen. Kan I gætte det? Hvis ikke, så lad mig da røbe det med det samme! Den klare tendens er nemlig, at blazernes stof er præget af en kornet tekstur – helt i tråd med denne mørkegrå herre fra Ben Sherman! Personligt synes jeg, det er forfriskende, samtidig med at det tager toppen af det formelle.

Raffineret blazer i beige

Gant Rugger / 3495 / Gå til shop

Tiende og sidste blazer til mænd kan man roligt klandre for at skille sig ud af samlingen. Derudover man kan bestemt også klandre den for at være helt igennem raffineret med sit ternede mønster i beige. Blazeren kunne snildt have været rekvisit i Olsen Banden filmene, men såfremt du ikke kører ternede bukser og læderstøvler til knæene, behøver du ikke nødvendigvis at ligne en parodi på Hr. Mortensen.

Personligt ville jeg vælge et par chinos, et par håndsyede sko fra John Lobb og en hvid skjorte fra Ralph Lauren.

Hvad siger du? Ville du have selvtilliden til at gå med sådan en blazer til mænd?

Indlægget Blazer til mænd – 21 raffinerede forslag blev vist første gang den Stay classy.



This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

Blazer til mænd – 21 raffinerede forslag

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×