Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Tehokas Google mainonta

Kun Google mainonta on määritetty ja hallinnoitu oikein, Google Ads (aiemmin Google Adwords) on yksi parhaista markkinointivälineistä, joilla houkutella uusia asiakkaita. Google Ads -mainosten kirjoittaminen voi kuitenkin olla erittäin turhauttavaa, koska sinun on sijoitettava kaikki mainostekstisi niin pieneen tilaan. Miten siis luoda paras Google Ads mainos? Olemme listanneet parhaat vinkit.

Tehokas Google mainonta
Miten tehdä tehokasta Google Ads mainontaa?

Suosituimmat Google Ads sanat mainoksissa

Wordstream analysoi parhaiten menestyviä tekstimainoksia ja jakoi ne yksittäisiksi sanoiksi poistamalla muut sanat niiden ympäriltä, kunnes jäljelle jäi kymmenen suosituinta sanaa.

Heidän tietojensa mukaan 335 tehokkaimmissa ei-tuotemerkkitekstimainoksissa useimmiten esiintyvät sanat olivat tässä järjestyksessä:

 • Sinun
 • Ilmainen
 • Nyt
 • Hanki
 • Verkossa
 • Meidän
 • Tallentaa
 • Parhaat
 • Kotiinkuljetus
 • Sinä

Oliko listalla mitään erottuvia sanoja? ”Sinun”, ”ilmainen” ja ”nyt” esiintyivät useimmiten, mutta ”kotiinkuljetus” -sanan esiintyminen oli yllättävää. Kun luettelossa on sekä ”ilmainen” että ”saada”, voimme olettaa, että ostajat ovat yhtä kustannustietoisia kuin koskaan. Ja ”nyt” ja ”hanki” tarkoittavat, että ostajat haluavat tavaraa nopeasti. Myös todella tärkeä huomio olivat toisen persoonan pronominit ”sinä” ja ”sinun”. Varmista siis että mainostekstisi puhuu asiakkaastasi, eikä pelkästään yrityksestäsi.

Mitkä toimintakehotukset näkyvät eniten parhaissa mainoksissa?

Toimintakehotus (CTA) on ehkä mainostekstisi tärkein osa. Se tulisi olla edes yhdessä otsikoistasi. Mikä siis on toimintakehotus? Tässä yhteydessä mainokseen liitetty kieli kertoo lukijoille, minkä toiminnon haluat heidän tekevän (ja miten / milloin se tehdään).

Oikean toimintakehotuksen valitseminen riippuu sekä yleisöstä, että tuotteesta. Vaikka muotoilu eroaa hieman tapauskohtaisesti, käyttämäsi verbit ovat melko rajallisia sen mukaan, minkä toiminnan haluat lukijan tekevän. Analysoidut tärkeimmät toimintakehotukset paljastivat, että suosituimmat CTA: t olivat ”osta” tai ”tee ostoksia” tuotetta myydessä. Jos tavoitteesi on kerätä liidejä, on todennäköistä, että CTA käyttää sellaisia ​​verbejä kuin ”lue lisää”, tai ”rekisteröidy”. Kaikkein eniten käytetty CTA-verbi oli ”hanki”. Mikään mainos parhaiden Google Adsien joukossa ei kuitenkaan käyttänyt verbiä ”klikkaa”, kuten esimerkiksi ”klikkaa tätä”. Itse asiassa tämän fraasin kokeileminen todennäköisesti saa mainoksesi hylätyksi.

Ovatko parhaat Google-mainokset positiivisia vai negatiivisia?

Mainostekstissäsi on tärkeintä se, millaisia tunteita se herättää ja miten potentiaaliset asiakkaat käyttävät mainoksiasi ja ovat vuorovaikutuksessa niiden kanssa. Itse asiassa vuosien varrella on puhuttu emotionaalisten laukaisimien käytöstä mainoksissa. Wordstream käytti Vaderin sentimenttianalyysityökalua määrittääkseen mielipiteet (positiiviset, negatiiviset tai neutraalit), jotka näkyvät suosituimpien mainosten joukossa.

Tuloksien mukaan 45% tekstimainoksista aiheutti positiivisen mielipiteen; 53% neutraalin mielipiteen; ja vain 2% negatiivisen mielipiteen. Loppujen lopuksi mikään brändi ei halua saada negatiivista assosiaatiota. Mutta eikö negatiivisuus – mitattava aste – ole kuitenkin ehkä parempi kuin täysi neutraalius? Surun, pelon tai ironisen naurun aiheuttava mainosteksti on parempi, kuin olla huomaamatta sitä lainkaan. Niin kuin mikä tahansa mainonta, myös Google näkyvyys on riippuvainen tunteiden herättämisestä.

Yleisimmät välimerkit parhaissa mainoksissa

”Syödään mummo!” tai ”syödään, mummo!”. Välimerkeillä on väliä ja niillä on keskeinen merkitys viestisi välittämisessä. Itse asiassa ei voi ajatella yhtään esimerkkiä välimerkkien lisäksi, jolloin yksi merkki voi vaikuttaa yhtä syvällisesti tekstimainoksen merkitykseen ja sävyyn. Tapa, jolla välimerkkejä käytetään parhaiten menestyvässä mainosteksteissä, voi tarjota sinulle erityisen merkittäviä neuvoja siitä, minkä tyyppisiä välimerkkejä sinun olisi käytettävä ja mikä tärkeintä, kuinka usein.

Ei ole yllättävää että huutomerkit voittavat tehokkaimpana välimerkkinä. Vain 2% kyselyyn osallistuneista 335-merkkituotteista esitti kysymyksen (tai teki niin tietoisesti). Testaa kuitenkin erilaisia ​​välimerkkejä mainostekstissäsi – vaikka useimmat suosituimmat mainostajat eivät käytä kysymyksiä, saatat huomata, että tekemällä näin mainoksesi erottuu muiden joukosta. Normien rikkominen voi johtaa korkeaan aktiviteettiin.

Käyttääkö paras Google Ads mainonta tuotemerkkejä?

Tuotemerkkihakukampanjat eivät ole enää vaihtoehto: ne ovat välttämättömiä. Kilpailijoiden päihittämiseksi on tärkeää välittää auktoriteettia, ja yksi yksinkertaisimmista tavoista tehdä tämä, on käyttää tavaramerkkiä (TM) tai muuta virallisuutta välittävää kieltä.

Kun etsit mitä tahansa tunnettua tuotemerkkiä, näet mainostajan käyttävän joko ™ -merkkiä, tai sanoja, kuten ”virallinen”, kertoakseen sinulle, että tämä on se ainoa ja originelli tuote. Jos isot brändit ovat halukkaita käyttämään kaikkia työkaluja tavaramerkin tunnistuksessa, niin sinunkin kannattaa tehdä niin. TM ja muut symbolit eivät ole vaatimus korkeasta suorituskyvystä, mutta kokeile niiden käyttöä nähdäksesi, vaikuttavatko ne klikkauksiin ja tulosprosentteihisi.

Tee mainoksista henkilökohtaisia

Kun kirjoitat mainosta, on helppo mennä ansaan ja olla hieman egosentrinen ja käyttää liikaa sanoja ensimmäisessä persoonassa. Sanat kuten ”minä” tai ”me” eivät keskity asiakkaan tarpeisiin ja voivat vahingoittaa mahdollisuuksiasi saada klikkaus – puhumattakaan siitä, että niiden on osoitettu vahingoittavan tuloksia myös aloitussivuilla.

Mitä tulee resonoivan mainoksen kirjoittamiseen, toiseksi paras sana on ”sinä”. Paras sana olisi asiakkaan nimi. Koska olemme edelleen mainonnan kivikaudella, emmekä voi lisätä kävijän etunimeä Google-mainoksiimme automaattisesti, meidän on tyydyttävä toiseksi parhaaseen.

Joten miten luodaan Google-mainoksia, joissa käytetään sanoja kuten ”sinä” mainosten tehokkuuden parantamiseksi? Etsi mahdollisuuksia, joissa voit lisätä sanan ”sinä” otsikkoon tai ensimmäiseen kuvausriviin.

Tee mainoksistasi paikallisia

Monet mainostajat kohdistavat Google Ads -kampanjansa useampaan kuin yhteen kaupunkiin. Monet mainostavat jopa kansallisesti. Vaikka tarjoaisit palveluja maailmanlaajuisesti, haluat näyttää asiakkaillesi että apu on aivan kulman takana.

Joten miten voit testata tämän Google-mainoksissasi? Luomalla maantieteelliset Google Ads -kampanjat ja hankkimalla mainoskopio ja puhelulaajennukset myös kyseiselle maantieteelliselle alueelle. Tavoitteena on kertoa mahdollisille asiakkaillesi, että olet aivan nurkan takana, avustavan käden kanssa.

Mikä on parhaiten menestyvien mainosten keskimääräinen lukutaso?

Kuinka monimutkaisia ovat tehokkaimmat Google-mainokset? Wordstream suoritti testin luettavuuslaskurin kautta Fleish-Kincaid-asteikolla (menetelmä tekstikohdan luettavuuden määrittämiseksi). He tulivat johtopäätökseen, että parhaiten menestyvien mainosten joukossa olevan tekstin keskimääräinen lukutaso on suunnattu 14-vuotiaalle. Joten, jos haluat hyvää klikkaussuhdetta, kirjoita niin kuin kirjoittaisit 9. luokkalaisille! Mielenkiintoista on, että monet myydyimmät kirjailijat tekevät samaa. Shane Snow Contented -lehdessä havaitsi, että eniten myydyt kirjailijat kirjoittavat 9. luokan lukutasolla tai sen alle.

Leksikaalinen (sisällöllinen) monimuotoisuus

Leksikaalinen monimuotoisuus viittaa tiettyjen korpusten (tekstidataryhmän) ainutlaatuisten sanojen osuuteen tekstien kaikkiin sanoihin. Kun sitä käytetään objektiivina tekstimainosten analysointiin ja optimointiin, leksisen monimuotoisuuden mittaaminen on avain avainsanojen täyttämiseen. On tärkeää, että sinulla on käsitys siitä, kuinka usein käytät avainsanoja mainostekstissä. Liian vähän avainsanoja, ja menetät pisteitä; liian monta, ja kiusaat ihmisiä. Wordstreamin mukaan parhaat mainostajat toistavat vain 2 sanaa mainosta kohden.

Leksikaalisen monimuotoisuuden ylläpitäminen mainostekstissä on välttämätöntä. Vaikka tekstimainosten täyttäminen tarjoamillasi avainsanoilla saattaisi olla hyväksi algoritmille, se ei ole täysin miellyttävää ihmisen silmille. Tämä on ongelma, jota sinun tulisi yrittää välttää, koska tiedät, että ihmiset ovat niitä, jotka napsauttavat mainoksiasi ja ostavat tuotteet.

Kun niin monet kilpailijoistasi ovat huolissaan kaikesta muusta, kuin parempien mainosten kirjoittamisesta, sinulla on nyt työkalut tehdä Google-mainoksistasi maailman parhaat mainokset (eli parhaiten toimivat). Aloita testaaminen jo tänään!

Yhteenveto tehokkaasta Google mainonnasta

 • Huomioi mainoksissa asiakas ja asiakastarve
 • Mitä haluat, että asiakas tekee luettuaan mainoksen? Käytä toimintoa kuvaavaa CTA:ta (Call-To-Action)
 • Yritä herättää tunteita mainoksissa
 • Testaa erilaisia välimerkkejä
 • Huomioi mainoksissa paikallisuus
 • Kirjoita niin kuin kirjoittaisit 9-luokkalaiselle
 • Vältä liikaa toistoa

Aloitetaanko tehokas Google mainonta yhdessä? 🙂Ota meidät avuksesi!

Lisää luettavaa Google mainontaan liittyen

 • Google Ads hakusanamainonta, tavoita kohderyhmäsi kustannustehokkaasti
 • 3 tapaa parantaa Google Ads -mainonnan ROI:ta
 • Verkkosivujen sisältö kuntoon, tee tulosta sisältömarkkinoinnilla
 • WordStreamin kirjoitus 7 Ways to Write Super-Effective Google Ads (US)

The post Tehokas Google mainonta appeared first on Menestystarinat.This post first appeared on Menestystarinat Blogi, please read the originial post: here

Share the post

Tehokas Google mainonta

×

Subscribe to Menestystarinat Blogi

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×