Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Conferința trimestrială Tesla aduce in prim-plan ingrijorările investitorilor și analistilor

În cadrul celei mai recente conferințe financiare trimestriale, Tesla și CEO-ul său, Elon Musk, s-au aflat sub un microscop intens de analiză, după ce rezultatele financiare au fost sub nivelul așteptărilor și comentariile făcute de Musk au stârnit controverse.

Cu toate acestea, valoarea de piață a companiei rămâne robustă, la 664 miliarde de dolari, reflectând o creștere impresionantă de 96% de la începutul anului.

Veniturile totale ale companiei pentru trimestrul al treilea au atins 23,35 miliarde de dolari, iar câștigurile pe acțiune au fost sub nivelul anticipat de analiști. În urma acestor rezultate, acțiunile Tesla au înregistrat o scădere de 15% în decursul ultimei săptămâni.

Kevin Paffrath, analist financiar și creator de conținut pe YouTube, a criticat dur comportamentul Lui Musk în cadrul conferinței, caracterizându-l ca fiind „neinspirat” și subliniind o lipsă evidentă de leadership și strategie clară.

El a fost deosebit de critic față de comentariile lui Musk privind viitoarea fabrică Tesla din Mexic, unde CEO-ul a sugerat o posibilă amânare a proiectului din cauza creșterii ratelor dobânzilor.

Dan Ives de la Wedbush Securities a descris conferința ca fiind un „mini dezastru”, accentuând prudența excesivă a lui Musk și temperând așteptările legate de lansarea viitorului model Cybertruck.

Deși există îngrijorări legitime legate de stilul de conducere al lui Musk și de capacitatea companiei de a naviga prin aceste vremuri incerte, valoarea de piață robustă a Tesla și creșterea substanțială a valorii acțiunilor în acest an nu trebuie ignorate.This post first appeared on Stiri Din Brasov, please read the originial post: here

Share the post

Conferința trimestrială Tesla aduce in prim-plan ingrijorările investitorilor și analistilor

×

Subscribe to Stiri Din Brasov

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×