Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Asfalt nou in cartierele Bartolomeu, Astra și Valea Cetății

Primăria municipiului Brașov își intensifică eforturile pentru a îmbunătăți infrastructura rutieră, lansând un nou val de reparații stradale ce se va desfășura în diverse cartiere ale orașului, inclusiv Bartolomeu, Astra și Valea Cetății. Tractorul pare a fi (din nou) sarit din schemă…

Pe strada Sitei, vor începe lucrări între intersecția cu str. Al. I Cuza și cea cu str. Dr. Alexandru Davila. Pe această porțiune, accesul va fi restricționat în totalitate.

O dată finalizate, lucrările se vor muta pe tronsonul cuprins între str. Dr. Al. Davila și str. Dr. Victor Babeș. Ulterior, condițiile meteo vor determina dacă lucrările vor avansa între străzile Dr. Victor Babeș și Mihai Viteazul.

În paralel, Valdek Impex, una dintre companiile implicate, va continua reparațiile pe străzile Plevnei, Mihai Viteazul și Stadionului, și sensul giratoriu de la biserica din Bartolomeu Nord.

Asocierea dintre SC Recon SA și SC RS Activ are în vedere lucrări în cartierele Bartolomeu, Șchei, Astra și Valea Cetății. RS Activ va începe lucrările de reparații la Pictor Andreescu, Bobâlna, Islaz, Titan și Carierei, iar Recon se va ocupa de Valea Cetății, unde vor uma lucrări pe b-dul Muncii.

Lucrările planificate sunt complexe, incluzând decaparea mecanizată a asfaltului, turnarea de covoare asfaltice noi și refacerea trotuarelor și fundațiilor.

Programul vine în urma unei evaluări amănunțite făcute de inspectorii Primăriei și numeroase sesizări primite de la cetățenii nemultumiți de „craterele” imense din asfalt. În total, 132 de străzi au fost identificate pentru intervenții în anul 2023.

Consiliul Local a aprobat un buget de aproape 60 de milioane de lei pentru aceste lucrări, sumă ce va fi folosită pentru asigurarea diverselor servicii de reparații și întreținere.This post first appeared on Stiri Din Brasov, please read the originial post: here

Share the post

Asfalt nou in cartierele Bartolomeu, Astra și Valea Cetății

×

Subscribe to Stiri Din Brasov

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×