Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

BELLSPIRATION CLUB - Belma Ćoralić: Volim kuhanje i to predstavljam kroz svoj profil na Instagramu (Part 1/4)


1) Draga Belma, tvoja ljubaznost , tvoj talenat i ljubav za kuhanje se daleko prepoznaju i osjećaju. Za čitaoce Bellspiration bloga, predstavi nam se, da te svi upoznamo. Ko je Belma, čime se bavi i šta voli?

Pozdrav za sve čitaoce Bellospiration Club-a!

Hvala puno, draga Belma, pa si mene izabrala i dala mi etiketu uspješne mlade osobe.

Ja sam Belma Ćoralić, diplomirani Bachelor Uprave i imam 28 godina. Moj hobi i trenutno zanimanje je sam Instagram. Volim kuhanje i to predstavljam Kroz Svoj Profil na Instagramu. Uživam u tome i svoju ljubav prenosim na isto kao što se i vidi.

2) Šta je “Uspjeh” po tvojoj definiciji i na koji način ga ostvariti? 

Uspjeh možemo definisati na više načina, sve zavisi šta je jednom čovjeku uspjehu u životu. Meni je uspjeh zdravlje i sreća mojih najbližih! Mislim da je danas to najdrogocjenija stvar na svijetu. Smatram da sam uspjela u životu imajući ljude koji me vole i podržavaju svaku moju odluku. Jako sam sretna sa ovim poslom što trenutno radim, jer ima puno prednosti u današnje vrijeme. Za uspjeh vam uvijek treba cilj i što je najbitnije vaša želja, ne tuđa. Radite ono što volite, planirajte lijepe stvari i njih ostvarite. Nisu svima isti ciljevi i toga trebamo biti svjesni.  Svako ima svoje ciljeve, trebamo ih poštovati i cijeniti svaki posebno. Zato slušajte svoje srce i radite ono što vas čini sretnim.

3) Hvala ti od srca što si član Bellspiration kluba i što ćeš podijeliti svoja iskustva  s nama narednih sedmica i inspirisati nas! Koja su tvoja očekivanja od Bellspiration kluba?

Drago mi je da ću upoznati puno novih i drugačijih ljudi koji se trude da rade nešto novo i zanimljivo. Očekujem puno zabave i pozitivnih ljudi. Nadam se da će vam biti zanimljivi moji recepti i da ćete nešto novo naučiti i od mene. Radujem se svakako!

4) Zapratite Belmu na:

Instagram: https://www.instagram.com/belmacoralic/

Facebook: https://www.facebook.com/belma.hadzimehanovic

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtSipuxZlXLG8mm5PgUNcaw


This post first appeared on Bellspiration, please read the originial post: here

Share the post

BELLSPIRATION CLUB - Belma Ćoralić: Volim kuhanje i to predstavljam kroz svoj profil na Instagramu (Part 1/4)

×

Subscribe to Bellspiration

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×