Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Vedeta avon, Concurs Avon 2016


Concurs Avon 2016, vedeta avon

Schimbă lumea cu visurile tale!

Comandă produse AVON în valoare de minim 65 de lei și primești împreună cu comanda un tichet răzuibil pe care vei găsi un cod unic format din 8 caractere alfanumerice.

Adaugă în comanda ta și lansările principale din C03 – apa de parfum Avon Dreams sau rujul True Color Perfectly Matte (orice nuanță) și/sau C04 – parfumul Premiere Luxe Oud sau mascara Big & Multiplied sau serul Anew Youth Power și primești un extra tichet răzuibil.

Înregistrează codul unic de pe fiecare talon răzuibil pe site-ul campaniei împreună cu visul tău de a schimba lumea și ești înscris automat pentru tragerea la sorți a marelui premiu în valoare de 45.000 de lei sau unul din cele 6 premii săptămânale în valoare de 4.500 de lei fiecare.

Distribuie visul tău pe Facebook, adună cât mai multe voturi pentru a ajunge în Top 10 săptămânal. Un juriu va analiza originialitatea, creativitatea si determinare celor 10 visuri ajunse în top și va premia în fiecare săptămână 5 dintre ele cu căte un set de produse AVON.

Fiecare din cele 30 seturi cu produse AVON acordate ca premii de-a lungul campaniei includ următoarele: Senses Indian Ritual gel de duș, 500ml; Nutra Effects cremă hidratantă de zi, 50ml; Set Little Black Dress (Roleta Little Black Dress, 9ml; Apă de parfum Little Black Dress 50ml; Deodorant cu bilă Little Black Dress; Loțiune de corp Little Black Dress 150ml); Setul Big & Darring (conține – mascara Big & Daring negru 10ml; Creion contur pentru ochi Big & Daring 0.28g); Advance Techniques ulei de argana tratament de păr, 30 ml; Planet Spa Treasures of the Desert, cremă de mâini, 30ml.

Perioadă de desfășurare concurs: 11 februarie – 23 martie 2016

https://www.avon.ro


This post first appeared on Blogu Lui Mandark, Blog Nou Cu Stiri Si Informatii, please read the originial post: here

Share the post

Vedeta avon, Concurs Avon 2016

×

Subscribe to Blogu Lui Mandark, Blog Nou Cu Stiri Si Informatii

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×