Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Germania a fabricat prima farfurie zburatoare

Germania a fabricat prima farfurie zburatoare


Timp de mai mulți ani, rapoartele care prezentau informații despre apariția unor obiecte zburătoare negre de formă triunghiulară au intrigat investigatorii.
În prima fază s-a spus că sunt avioane. Existau diferențe mari între aceste obiecte zburătoare și avioane. Aveau dimensiuni mari, zburau la viteze mici și nu se explică cum își mențineau greutatea în aer și erau inaudibile.
Aceste apariții au fost observate începând cu anul 1983 în Conneticut și New York. Unele OZN-uri aveau dimensiunile unui teren de fotbal. Toate aveau culoarea neagră și formă triunghiulară. Peste 5000 de persoane au văzut aceste apariții, inclusiv oameni de știință, polițiști.
În perioada 1989-1990, deasupra Belgiei au fost observate mai multe astfel de apariții. Armata belgiană a trimis mai multe avioane de luptă în urmărirea acestor OZN-uri. În final, un purtător de cuvânt militar belgian a apărut la TV pentru a declara că nu își explică ceea ce a văzut.
n anul 1993, un OZN sub formă de triunghi, de mari dimensiuni, a survolat două baze militare britanice. Militarii au anunţat superiorii, iar mai târziu, Ministerul Apărării a declarat că este vorba despre un aparat de zbor nonuman. Ca să liniștească populația Ministerul Apărării a dat un comunicat în care susținea că este un proiect strict secret și nu poate da informații.
Englezii s-au întrebat ce căuta obiectul deasupra unei zone rezidențiale, creând panică?
În anul 1988, un obiect asemănător a fost semnalat în Ohio, SUA. Acesta a survolat la joasă altitudine un lac din apropierea unei localități.
Martorii au povestit că gheața lacului trosnea în momentul survolării. Oamenii au chemat poliția și cu toții au asistat la un fapt inedit. Unul dintre obiecte a intrat în interiorul lacului.
De remarcat este faptul că aceste obiecte pot zbura cu viteze foarte mici, pe care avioanele nu le pot avea.
Construirea unei farfurii zburătoare i-a preocupat pe germani. Se pare că aceștia au fost primii care au realizat o farfurie zburătoare. Aceștia au format o echipă condusă de Rudolph Schriever și au lucrat începând cu anul 1940, lângă Praga, la un astfel de proiect.
Schriever a declarat, în anul 1950, că înainte de a se termina războiul, el reușise să facă planurile unui prototip de farfurie zburătoare, numit flying top. El susține că, în anul 1945, aceste planuri i-au fost furate.
George Klein, cercetător german, a declarat, în anul 1954, că în februarie 1945, în Germania a fost realizat un test al unei farfurii zburătoare. Obiectul a zburat la altitudinea de 9150 de metri, în trei minute, și cu o viteză de 480 km/h. Klein susține că discul era ghidat de raze.
Revista Frankfurter Illustriete a publicat un articol, în anul 1945, în care susținea că URSS a fabricat farfurii zburătoare. În susținerea acestei afirmații a fost invocat un document strict secret al SUA., întocmit de un spion american care reușise să se infiltreze în echipa care a lucrat la acest proiect.
Omul de știință, Vladimir Terziski, a făcut o declarație, în anul 1993, la un post de televiziune american, în care a susținut că germanii, împreună cu cercetătorii japonezi, descoperiseră secretul propulsiei electromagnetice antigravitație, free energy, încă din anii 1940.

Terziski și-a făcut studiile la Tokio, Japonia, unde a intrat în contact cu cercetători care au lucrat la acest proiect. Imediat după război, planurile și prototipul farfuriei zburătoare au dispărut misterios.


This post first appeared on Blogu Lui Mandark, Blog Nou Cu Stiri Si Informatii, please read the originial post: here

Share the post

Germania a fabricat prima farfurie zburatoare

×

Subscribe to Blogu Lui Mandark, Blog Nou Cu Stiri Si Informatii

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×