Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ingeri sau demoni, rau sau bine, cu cine comunicam noi?

Există o lume a spiritului ocupată de nenumărate milioane de îngeri? Și ce zici de îngerii căzuți – sau de demoni? Cum putem ști cu siguranță despre aceste lucruri? Care ar trebui să fie relația noastră cu această lume a spiritului?

Milioane de oameni citesc despre diverse pretenții ale manifestărilor spirituale și, sincer, nu știu ce să facă cu ele. Dar există o singură sursă de bună credință a Adevărului dezvăluit despre astfel de probleme. Acesta este Cuvântul inspirat al lui Dumnezeu – Sfânta Biblie. Cu toate acestea, mulți oameni – chiar și câțiva creștini – dau credibilă ideilor ciudate ale multor autoproclamați experți despre lumea spirituală, care contrazic în mod clar ceea ce spune Biblia.

Într-o carte recent, intitulată „Întrebați-vă îngerii”, autorii discută modul în care i-au cunoscut pe îngeri – vorbind cu ei și, de fapt, rugându-se pentru ei. Cartea sugerează că cititorii săi ar beneficia de aceasta binecuvântare dacă ar face același lucru. Observați acest citat care dezvăluie acest fapt:

“Ingerii noștri ne-au făcut dragi pentru că au vrut trei oameni diferiți, cu trei voci diferite, să colaboreze la activitatea dedicată de a scrie „Întrebați-vă îngerii”. Aceasta a fost atât pentru a demonstra abilitatea muncii asistate angelic, cât și pentru a vă asigura că nici o viziune unică nu a predominat. Există multe modalități de a vorbi cu îngerii și căutarea prieteniei lor nu se limitează la un sistem de credințe. Conectarea cu ei este următorul pas în evoluția noastră ca o specie de ființe conștiente. De fapt, așa cum ne spune Abigrael (unul dintre „îngeri”), este și următorul pas în evoluția angelică (Alma Daniel, Timothy Wyllie și Andrew Ramer, Ask Your Angels, Ballantine Books, 1992, p. 7) .


Observați multe mesaje subtile în acest singur paragraf: îngerii lor „voiau” să influențeze scrierea cărții. Există „multe moduri de a vorbi cu îngerii”. Căutarea prieteniei lor nu este „limitată la nici un sistem de credință”. Interacționarea cu ei este „pasul următor în evoluția noastră” și așa mai departe. Wow, acest lucru este sălbatic ”
O avertizare despre îngerii căzuți

Biblia ne avertizează clar, așa cum vom vedea, că există milioane de îngeri căzuți – demoni! Autorii „Întrebați-vă îngerii” cred că „îngerii” care influențează scrierea lor trebuie să fie „îngerii” buni. Apoi presupun că oamenii din orice sistem de credință pot deveni prieteni cu acești îngeri „buni”. Apoi, ei trag concluzia extrem de sălbatică că legătura cu ei(îngerii) este un pas suplimentar în evoluția noastră ca o specie de ființe conștiente.
                                                                             

Mai târziu, în această carte, unul dintre autori ne spune că îngerul ei păzitor este numit „LNO”. Continuă să afirme:

LNO este acum un coleg de valoare și un prieten de încredere. Când lucrez cu un client, o chem și o invoc de prezența îngerului păzitor al celeilalte persoane, pentru a alinia corpul, mintea și emoțiile. LNO asistă ajutându-mă să-mi scoată ego-ul, mintea mea mică, din drum. Când simt prezența ei sau aud vocea ei, mă mut în Sine Superioare. Alăturarea în vibrațiile ei mă pregătește a fi un canal clar pentru inteligența cosmică (p.64).
Autorul descrie apoi modul în care funcționează acest canal clar:

Frecvența undelor cerebrale se schimbă de la beta [conștiința de trezire normală] la alfa și, uneori, la theta, care caracterizează statele meditative și transă. Conștiința clientului se schimbă, de asemenea, astfel încât suntem rezonați pe aceeași frecvență.

În această stare, aud în mod frecvent răspunsurile îngerului clientului meu înainte de el sau ea. Ea vine în cuvintele pe care le aud, așa cum am auzit vocea îngerului meu în cuvinte. De obicei, în câteva secunde sau mai puțin de un minut, clientul vorbește cuvintele pe care le-am auzit. Am descoperit că aceasta este o modalitate mult mai eficientă de a servi. Atunci când oamenii își deschid îngerii, ei devin împuterniciți să acceseze informațiile de care au nevoie în legătură cu propria lor legătură cu cea mai înaltă sursă (pp. 64-65).

Deci, acum suntem introduși în „vibrații”, un anumit tip de „frecvență a undelor cerebrale” și „state de transă”. Cititorii acestei cărți sunt încurajați să fie „deschişi” îngerilor lor. În acest moment, trebuie să ne întrebăm: „Ce se întâmplă dacă se deschid în schimb la demoni?” Biblia ne poruncește: „Și când vă spun:” Căutați pe cei care sunt medii și vrăjitori, care șoptesc și murmură „, nu ar trebui un popor să caute pe Dumnezeul lor? Ar trebui să caute pe cei morți în numele celor vii? Și pentru mărturie! Dacă nu vorbește după cuvântul acesta, este pentru că nu este nici o lumină în el „(Isaia 8: 19-20).

Ar fi trebuit să fim siguri că orice lucru pe care ni-l spune „îngerul” este în concordanță cu instrucțiunile lui Dumnezeu din Biblie! Isus Hristos a spus: „Omul nu va trăi numai cu pâine, ci cu fiecare cuvânt al lui Dumnezeu” (Luca 4: 4). Și citim în 2 Timotei 3: 16-17: „Toată Scriptura este dată de inspirația lui Dumnezeu și este profitabilă pentru învățătură, pentru mustrare, pentru îndreptare, pentru învățătură în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie complet, Pentru fiecare lucrare bună „.

Dumnezeu afirmă clar în pasajul de mai sus că o persoană evlavioasă poate fi „completă” și „bine echipată” prin instruirea Bibliei. Deci, orice carte sau orice articol despre lumea spirituală ar fi fost mai bine să se bazeze pe cuvântul inspirat al lui Dumnezeu. În caz contrar, probabil că sunt greșite aici și acolo în raționamentul lor. De asemenea, Isus a spus: „Scriptura nu poate fi spartă” (Ioan 10:35). Prin urmare, orice învățătură care contrazice Cuvântul inspirat al lui Dumnezeu – indiferent cât de interesant – este pur și simplu greșit.

Observați ce a inspirat apostolul Ioan să scrie: „Preaiubiți, să nu credeți fiecare duh, ci să testați spiritele, fie că sunt de la Dumnezeu, pentru că mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume” (1 Ioan 4,1). Așa că ni se poruncește să testăm spiritele care pot veni de-a lungul timpului. Orice duh evlavios va recunoaște că Isus Hristos a venit pe deplin în carne, că El a fost ispitit în toate punctele, ca și noi, dar nu păcătuind (Evrei 4:15) și că Isus trebuie să trăiască literalmente viața Lui fără păcat și ascultător Adevăratul creștin cu puterea Duhului Sfânt (Galateni 2:20).

Din nou, ar fi mai bine să fiți siguri ce fel de „înger” aveți de-a face înainte de a începe să discutați sau de a deveni un prieten familiar cu o ființă spirituală invizibilă!
Cine a creat îngerii?

Referindu-ne la Isus Hristos, Evanghelia lui Ioan ne spune: „Toate lucrurile au fost făcute prin El și fără El Nimic nu a fost făcut” (1: 3). De asemenea, într-un pasaj despre Răscumpărătorul nostru spiritual, Apostolul Pavel a fost inspirat să scrie: „El este chipul Dumnezeului invizibil, cel întâi născut din întreaga creație. Căci prin El au fost create toate lucrurile care sunt în ceruri și care sunt pe pământ , Vizibile și invizibile, indiferent dacă sunt tronuri sau domnii sau domnii sau puteri. Toate lucrurile au fost create prin El și pentru El „(Coloseni 1: 15-16). Deci, probabil, cu milioane de ani în urmă, Dumnezeu Tatăl a creat gazdele îngerești prin Cel care a devenit mai târziu Fiul Său, Isus Hristos!

Îngerii sunt numiți „fiii lui Dumnezeu” în virtutea faptului că El i-a creat (Iov 1: 6). Mulți dintre ei „au strigat de bucurie” când au văzut pământul frumos pe care Dumnezeu l-a creat (Iov 38: 4-7). Totuși, Dumnezeu arată că chiar și îngerii trebuie să se închine Fiului Său, Isus Hristos (Evrei 1: 6).

Care este scopul acestor ființe angelice? Evrei 1:14 ne spune: „Nu sunt toate duhurile slujitoare trimise să slujească pentru cei care vor moșteni mântuirea?”

Îngerii credincioși ai lui Dumnezeu sunt creați ființe trimise să slujească lui Dumnezeu. De asemenea, ei slujesc pe aceia dintre noi care suntem acum chemați la mântuire. Biblia ne spune: „Îngerul DOMNULUI încalcă pe toți cei ce se tem de El și le dă înapoi” (Psalm 34: 7).

Deci îngerii lui Dumnezeu trebuie să-l protejeze și să-l ajute. Ei sunt adesea obișnuiți să-l aducă pe poporul Său din necazuri sau dificultăți de multe feluri. Ei sunt, de asemenea, mesageri ai lui Dumnezeu (comparați Dan 10:11, Luca 1: 11-13). Observați faptele din Faptele Apostolilor 5: 17-20: „Atunci marele preot s-a sculat și toți cei care erau cu el și s-au umplut de indignare și și-au pus mâinile asupra apostolilor Și l-au pus în închisoarea comună, dar noaptea un înger al Domnului a deschis ușile închisorii, le-a scos și a zis: „Du-te, stai în templu și vorbește poporului toate cuvintele acestei vieți”

Rețineți, în versiunea de mai sus, că îngerul nu numai că l-a scos pe apostol din închisoare, ci și i-a spus să intre în templu și să predice Adevărul! Dar am putea întreba: cum au știut apostolii că acesta era un înger neprihănit și nu un demon?

În primul rând, apostolii originali, care au fost martori personali în relațiile lui Isus cu demonii, au avut o mare experiență și discernământ spiritual. În al doilea rând, îngerul manifestase puterea supranaturală în a îi elibera din închisoare – un lucru bun în acest caz. În al treilea rând, învățătura îngerului de a merge să propovăduiască Evanghelia era de asemenea îndreptată spre ținta – instrucțiunea exactă pe care Iisus le-a dat-o deja!

Astăzi, însă, există milioane de creștini care mărturisesc că, sincer, nu au nici o discernământ de spirite! Acești oameni adesea nici măcar nu puteau numi cele patru Evanghelii – ca să nu mai vorbim de fiecare cuvânt al lui Dumnezeu (Luca 4: 4). Prea mulți nu au citit niciodată toată Biblia – să nu mai vorbim de ea. Acești oameni cu siguranță nu au „mintea lui Hristos” (comparați Philippians 2: 5) sau înțelepciunea Lui în ceea ce privește lumea spirituală. Prin urmare, mulți sunt ușor de înșelat în diferite forme de experimentare cu închinarea ocultă, astrologie și uneori chiar și diavolul!


This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

Ingeri sau demoni, rau sau bine, cu cine comunicam noi?

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×