Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Consumul de ceapa rosie ar putea preveni cancerul

Consumul de ceapa rosie ar putea preveni cancerul

Conform unor noi cercetari. Oamenii de stiinta cred ca legumele, atat de populare in salate, distrug celulele tumorale. Persoanele care consuma foarte multa ceapa sunt mai putin expuse riscului de a dezvolta un cancer ovarian, intestinal sau la san.

Legumele contin mai multi compusi anticancer, quercetinul si antocianii, care dau culoarea rosie. "E adevarat insa ca ceapa cu cea mai intunecata culoare are cea mai mare putere de lupta impotriva cancerului", sustine autorul studiului, Abdulmonem Murayyan, potrivit gandul.info.
Legumule au fost folosite in bucataria mediteraneana de-a lungul anilor, iar asta ar explica ratele scazute ale bolii in sudul Europei. De asemenea, daca sunteti diabetic, ar trebui sa mancati Ceapa Rosie, deoarece acestea ajuta la cresterea nivelului de insulina. in Europa si Asia, consumul de ceapa rosie si usturoi este tot mai recomandat.

Expertii cred ca ceapa rosie ar trebui consumata in stare bruta, deoarece gatitul ii distruge proprietatile. Nu numai ca ceapa rosie scade colesterolul, dar poate ajuta si in lupta cu bolile cardiace. Ba mai mult, destrama cheagurile de sange. De asemenea, ceapa poate ajuta la fluidizarea sangelui si la reducerea inflamatiei vaselor de sange.


This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

Consumul de ceapa rosie ar putea preveni cancerul

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×