Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Painea care scade colesterolul

Un nou produs revolutioneaza piata alimentara din Romania. Este vorba de painea Dobrogea-Benecol, un produs realizat din faina integrala de secara cu esteri de stanol din plante, cu efect dovedit clinic în scaderea colesterolului.

Painea Dobrogea-Benecol a fost lansata în aula Universitații de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, de catre Dobrogea Grup, unul din cei mai importanti producatori din domeniul morarit-panificatie din Romania, în parteneriat cu Raisio Ltd. Finlanda. La evenimentul de lansare a fost prezent inventatorul Benecol, dr. Ingmar Wester, directorul Departamentului de Cercetare-Dezvoltare al Raisio Ltd. Finlanda, care a prezentat rezultatele celor mai recente studii clinice în domeniu.
"Consumul zilnic de produse Benecol, la mesele principale, asigura doza zilnica de esteri de stanol din plante necesara scaderii colesterolului. Esterii de stanol din plante sunt recomandati de numeroase organisme nationale si internationale din domeniul nutritiei, fiind considerate ingrediente eficiente si sigure pentru sanatatea noastra. Acestia sunt molecule asemanatoare colesterolului si se gasesc, în concentratie mare, în uleiurile vegetale si în cereale. Ei actioneaza prin reducerea absortiei colesterolului din tractul digestiv, atat a colesterolului din dieta, cat si a celui biliar", a declarat dr. Ingmar Wester.

Painea Dobrogea-Benecol este recomandata de specialisti persoanelor care au colesterolul marit, precum si celor care vor sa previna aceasta problema de sanatate. De asemenea, produsul se adreseaza si celor care doresc sa adopte o dieta sanatoasa. Consumul a 2 grame de esteri de stanol din plante (Benecol) pe zi are un efect de reducere a colesterolului seric total cu pana la 10% si a colesterolului LDL cu 15 procente, dupa cum o demonstreaza studiile clinice.
Milioane de oameni din peste 30 de țari consuma produse Benecol în fiecare zi. "Tot ce trebuie sa facem este sa gasim produse alimentare care intra în dieta zilnica a oamenilor. Painea, precum este exemplul Romaniei, este o soluție foarte buna pentru ca voi folosiți foarte mult acest produs în dieta de zi cu zi. Poate ca, în viitor, va trebui sa gasim alte forme pentru produsele Benecol. Este important sa luați decizii privind dieta zilnica care sa va îmbunatațeasca sanatatea. Este important sa realizați faptul ca o boala cardiovasculara reduce calitatea vieții. Putem sa spunem ca noi va adaugam mai multe zile frumoase vieții voastre. Cred ca este o buna oportunitate lansarea produsului în Romania pentru ca suntem primii si pentru ca acest lucru ar putea inspira si alte companii sa vina cu alte produse", a adaugat inventatorul Benecol, dr. Ingmar Wester.


This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

Painea care scade colesterolul

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×