Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cauza mortii Ilenei Ciuculete

Ileana Ciuculete, cunoscuta interpreta de muzica populara, s-a Stins Din Viata la varsta de 59 de ani. Initial s-a spus ca si-ar fi dat ultima suflare pe patul de spital din cauza unei ciroze galopante, insa noi informatii au iesit la iveala.

Cantareata ar fi mers marti la spital fiindca nu se simtea bine, iar medicii i-ar fi spus ca are doar o raceala foare puternica si au trimis-o acasa. Dupa numai cateva ore, Ileana Ciuculete s-a stins din viata, intr-un mod total neasteptat, potrivit stirilekanald.ro.

Diagnosticul mortal al Ilenei Ciuculete, de ciroza hepatica provocata de hepatita C netratata, a fost confirmat de interpretul de muzica populara Gheorghe Turda. Potrivit informatiilor oferite de el, Ileana Ciuculete s-a internat in spital de aproximativ trei saptamani pentru a se opera de pietre la fiere. De abia dupa analizele necesare acestei interventii chirurgicale, a aflat ca sufera de hepatita C si ca evolutia cirozei hepatice este galopanta.

Potrivit apropiatilor, Ileana Ciuculete a primit cumplita veste pe 8 martie 2017 dupa un set de analize realizate la o clinica privata din Capitala. Dupa ce medicii de la Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes” i-au reconfirmat ca are hepatita C si ciroza galopanta, cantareata a aflat ca mai are foarte putin de trait. In urma cu trei zile, Ileana Ciuculete a aflat ca niciun tratament nu o mai poate salva.


This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

Cauza mortii Ilenei Ciuculete

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×