Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

O persoana minte? Semne

7 Semne Clare Ca O Persoana Minte
Atunci cand nu sunt cinstiti, oamenii au tendinta de a reactiona prin gesturi distinctive. Conform analistului comportamental Lillian Glass, persoanele necinstite schimba pozitia capului, respia greu sau ofera prea multe informatii in momentul in care mint.

Gesturi involuntare ale persoanelor care spun o miciuna:
Isi schimba pozitia capului
Daca persoana careia ii adresezi o intrebare isi schimba brusc pozitia capului, ar putea fi un semn clar ca minte. „Capul va fi retras sau smucit in spate, inclinat in jos sau inclinat usor intr-o parte“, spune analistul comportamental Lillian Glass.

Schimba ritmul respiratiei
„Cand cineva minte, incepe sa respire greu. Actiunea nu este constienta“, spune Glass. Umerii se ridica, iar intensitatea vocii scade. In esenta, aceste lucruri se intampla din cauza ritmului cardiac si a schimbarii la nivelul fluxului sanguin. Corpul experimenteaza aceste tipuri de modificari cand persoana este nervoasa si tensionata.

Repeta cuvinte sau fraze
Acest lucru se intampla pentru ca ei incearca sa te convinga de faptul ca ceea ce spun este adevarat. Repetarea este, de asemenea, o modalitate de a se trage de timp in incercarea de a-si aduna gandurile. Cand cineva nu este onest, va pune intrebari pentru a reusi sa inventeze ce sa spuna.
Isi acopera instinctiv partile vulnerabile ale corpului
Zonele vulnerabile ale corpului sunt gatul, pieptul, capul si abdomenul. „Am vazut de multe ori acest lucru in sala de judecata, acolo unde merg in calitate de consultant pentru avocati. Eu pot spune intotdeauna cand marturia cuiva a atins nervii paratului, daca vad ca isi acopera partea din fata a gatului“, spune Glass.

Isi ating sau acopera gura
„Un indicator al minciunii este gestul de a pune in mod automat mainile peste gura atunci cand persoana respectiva nu vrea sa raspunda la o intrebare. Literalmente gestul inseamna inchiderea procesului de comunicare“, spune Glass.

Ofera prea multe informatii
Cand cineva ofera prea multe informatii, detalii care nu sunt solicitate, exista o probabilitate foarte mare sa minta. De multe ori, mincinosii vorbesc mult in speranta ca vor reusi sa convinga.
Clipesc foarte rar
Atunci cand oamenii mint, este un lucru comun sa intrerupa contactul vizual. Constienti de acest lucru, mincinosii depun eforturi de a pastra aparentele, uitandu-se in ochii ta


This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

O persoana minte? Semne

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×