Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

@Handboek Online Marketing #HOM4 wederom richting de top!

hommm

Bijna 10 jaar het Boek en het begrip op gebied van online marketing literatuur. Zowel voor management als voor het onderwijs. Veel cijfers, veel online bijlagen, twittercare, veel experts en gewoon veel informatie die je verder helpt op gebied van online marketing. Het boek bouwt op tot een strategisch plan! Recensies? 

L. Hamel
Een aannemelijk blauwdruk voor een plan
 
 

2 van 2 personen vonden de volgende recensie nuttig

Een leuk geschreven handboek dat ervaringen en cases goed mixt met theorie en modellen. De schrijver deelt openlijk zijn ervaringen en inzichten. Dit dan aangevuld met externe inzichten van zijn collega experts. Voor mij een blauwdruk om een wervend online plan te maken dus ook voor een non profit organisatie. Er gaat een wereld voor je open!

R. Hof
Herdruk? Nieuw boek!
 
 

2 van 2 personen vonden de volgende recensie nuttig

Deze uitgave, de #HOM4, heet een “herziene uitgave” te zijn. Maar na het boek gelezen te hebben ben ik van mening dat dit een nieuw boek is! Dit gaat echt verder dan een paar kleine inhoudelijke aanpassingen.
Natuurlijk zijn er zaken die ook in de eerdere uitgaven staan, maar de uitbreiding qua modellen en voorbeelden is zo aanzienlijk dat dit een boek is wat voor een ieder een aanrader is. Zelfs wanneer je al een eerdere uitgave hebt gelezen.

Het boek is helder geschreven. Duidelijke voorbeelden en aansprekende cases. Daarnaast ondersteund door een eigen online pagina, waar allerlei YouTube filmpjes, presentaties en modellen te bekijken zijn. Dit maakt het een crossmediale en interactieve uitgave.

Gebruikte definities staan in overzichtelijke kaders en het boek beschikt over een begrippenlijst. Hierdoor is het, naast een leerboek, ook prima te gebruiken als naslagwerk. Ik vind het een aanrader voor een ieder met interesse in online marketing.

2 juni 2015
M. van Heezen
Toonaangevend online marketing boek
 
 

1 persoon vond de volgende recensie nuttig

Een toonaangevend online marketingboek dat alweer aan deel 4 toe is. Tekstueel op niveau en visueel prettig opgemaakt, volledig in lijn van het onderwerp met veel extra materiaal zoals video’s, exclusieve interview, aansprekende cases, visuele eigen marketingmodellen en een planopbouw.

Heel duidelijk een boek geschreven door een ervaren expert met dito netwerk. Stap voor stap en helder. Voor ons het enige boek dat aan onze hoge onderwijsstandaard voldoet: studenten inhoudelijk strategisch afleveren.

Het eerst Nederlandse online marketing boek onderscheidt zich vooral door:

* de mix van management en didactische benadering.
* brede strategische opbouw met hanteerbare (eigen) modellen en geen blind bijelkaar geknip en -plak.
* een crossmediale update bij het boek dat (op Twitter) dagelijks wordt (ge)updated.
* een prettig boek om door te nemen, vooral van deze dikte; de variatie, cases, voorbeelden, bijlagen, crossmedia, video, modellen en kleurrijke opmaak maken het hanteerbaar.
* uitermate slim is de rode draad van het boek waarbij het boek stap voor stap een strategisch online plan opbouwt klaar voor tactische implementatie.

Aanrader.

26 april 2015
G.J. van Paaschen
Herkenbare structuur en veel learnings

1

NUTTIG
NIET NUTTIG

1 persoon vond de volgende recensie nuttig

In het verlengde van de andere marketingboeken van Patrick Petersen een heel helder en vooral herkenbare structuur in dit overall marketingboek. Een kwart over de oude marketing en transitie naar moderne en online marketing is slim en geeft je inzicht in de Why van marketing. Geen geknip en geplak door nonexperts maar een reis van en door een ervaren online marketeer die ons mee laat kijken met winnende aanpakken van de online mix, online middelen, strategie, modellen en de vele experts en cases.
Online veel extra materiaal dat dagelijks groeit.

13 maart 2015
van Vliet
Dik en veel
 
 

1 persoon vond de volgende recensie nuttig

Een heel dik boek dat je van A tot Z inwijdt in de geheimen van online marketing. Heel geschikt om ook als bedrijf tot een slimme onlinemarketing aanpak te komen. En dit moet waarschijnlijk elk bedrijf. Ik raad hem iedereen aan.

15 december 2015
R. Olthoff
Goed boek voor algemeen inzicht
 
 

Geef uw feedback: vond u deze recensie nuttig?

Het ‘wow’ effect is er bij mij niet, maar het boek is een goede ingang voor eenieder die de basiskennis zoekt over online marketing.

Wel storend is het enorm aantal spelling/grammatica fouten in het boek, daar had echt meer aandacht aan besteed moeten worden.

18 juni 2015
D.J. Joma
Goede structuur en invulling
 
 

Geef uw feedback: vond u deze recensie nuttig?

Zeer goed doordacht handboek en structuur (dat tot een plan opbouwt) in inmiddels een herkenbare stijl. Ik gebruik hem veel tijdens trainingen, vooral het extra online materiaal is erg bruikbaar en zeer actueel.

Aanrader.

12 mei 2015
H.J. van Gelder
Een echte management en studieboek
 
 

Geef uw feedback: vond u deze recensie nuttig?

Ik geef zelf de voorkeur aan studieboeken die ook het management kunnen behagen. De boeken zijn in structuur en didaktiek optimaal maar kennen niet de sufheid van stoffige leerboeken. En zo weet het HOM het ook te brengen. Een massa aan cases, videointerviews, expertcases, interviews, cijfers en megaveel extra online materiaal dat een manager kan behagen. Een moderne docent weet dat juist de moderne student ook dit “managementdenken” in de les eigen moet maken. Enter the world vol marketingmodellen, oude marketing versus modern, alle topmiddelen zoals mobile marketing, SEO, contentmarketing, engagementmarketing, emailmarketing en het samenstellen van een online marketingmix met opbouw van een eigen plan.
Wat wens je nog meer?

 

(2)

Share the post

@Handboek Online Marketing #HOM4 wederom richting de top!

×

Subscribe to Onlinemarketeer.tv Patrick Petersen - Consultant Docent Trainer Social Media Online Marketing Mobile Usability Auteur

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×