Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cum s-a afișat Max Verstappen alături de soția sa model, Kelly Piquet

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 10 Octombrie 2023, 18:44

Data actualizarii: Marti 10 Octombrie 2023, 18:43


Max Verstappen este cunoscut pentru performanțele sale din Formula 1. Campion cu Red Bull pentru a treia oară consecutiv, pilotul olandez a bifat mai multe borne în istoria sportului cu motor.


Nici în viața personală, pilotul de 26 de ani nu s-a îndepărtat de Formula 1. Prietena sa este modelul brazilian Kelly Piquet, fiica faimosului pilot de origine braziliană, Nelson Piquet.


Nelson Piquet este triplu campion mondial al Formulei 1. Max a egalat recordului fostului pilot de la Williams, de 23 de victorii în ”Marele circ”, în urmă cu un an, în cadrul Grand Prix-ului din Miami.


Max Verstappen are mai multe lucruri în comun cu Nelson Piquet, decât cu prietena sa


În 2023, Max Verstappen a intrat într-un cerc select.  Pilotul în vârstă de doar 26 de ani s-a alăturat lui Jack Brabham, Jackie Stewart, Niki Lauda și Nelson Piquet în rândul piloților cu trei titluri mondiale.


Relația dintre Max și Kelly Piquet a început în 2020, în timpul pandemiei de Covid-19. Relația lor a fost din acel moment în atenția tuturor internauților. Kelly Piquest este prezentă la fiecare cursă a olandezului în paddock-ul lui Red Bull și a fost prima alături de care a sărbătorit fiecare dintre cele trei titluri.


Cifrele lui Max Verstappen:


 • 3 – Verstappen și-a adjudecat al treilea titlu mondial.

 • 11 – este al 11-lea pilot care câștigă titlul de trei sau mai multe ori și doar al cincilea care face acest lucru în ani succesivi.

 • 10 – de-a lungul timpului, Verstappen a realizat o serie record de 10 victorii consecutive în curse, de la Marele Premiu de la Miami din mai până la GP-ul Italiei din septembrie.

 • 13 – bilanțul său general de victorii în acest sezon, din 16 curse. A terminat de două ori pe locul al doilea și pe locul al cincilea în Singapore.

 • 407 – numărul de puncte acumulate de Verstappen.

 • 184 – avansul față de coechipierul său de la Red Bull, Sergio Perez, aflat pe locul doi.

 • 10 – pole position-uri.

 • 7 – cele mai rapide tururi.

 • 2 – victorii în cursele de sprint.

 • 48 – numărul de victorii din cariera lui Verstappen pentru care ocupă locul cinci în istoria F1. El are șansa de a urca pe locul patru sau chiar trei până la sfârșitul sezonului, Alain Prost câștigând 51 de curse, iar Sebastian Vettel 53.

 • 6 – câștigarea titlului în cursa de sprint din Qatar înseamnă că Verstappen a făcut acest lucru cu șase curse rămase de disputat, egalând recordul lui Michael Schumacher din 2002.Sursa

The post Cum s-a afișat Max Verstappen alături de soția sa model, Kelly Piquet first appeared on DayNews24.This post first appeared on DayNews24, please read the originial post: here

Share the post

Cum s-a afișat Max Verstappen alături de soția sa model, Kelly Piquet

×

Subscribe to Daynews24

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×