Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cum să nu rămâneți fără idei și să generați des conținut de calitate

Aici, la AllmaDesign respirăm Content Marketing , atât pentru clienții noștri, cât și pentru noi înșine.

Dacă ții pasul cu tot materialul pe care îl generăm, știi că este mult! Astăzi, actualizăm blogul în fiecare zi, creăm conținut specific pentru rețelele de socializare aproape la fel de des, cărți electronice pentru două săptămâni, videoclipuri săptămânale, printre altele!

Din această cauză, sunt întotdeauna întrebat cum este posibil să găsești atât de multe subiecte (relevante!) și să păstrezi mașina mereu în funcțiune.

Pentru că, după cum vă puteți imagina, trebuie să urmați niște pași pentru a nu rămâne fără idei și pentru a genera frecvent conținut de calitate.

Prin urmare, am decis să vă împărtășesc „ Metoda Pecanha de generare constantă de Top Content™ ”, arătând cum o fac, în practică, pentru a nu pierde ritmul și a nu rămâne fără lucruri de făcut.

Această metodă extrem de avansată dezvoltată în parteneriat cu NASA [necesită citare] este în principiu împărțită în 3 părți și folosește intens tehnologiile și serviciile web.

Rămân la curent urmărind bloguri pe Feedly, discuții pe LinkedIn Groups și Quora, iar când este necesar salvez pentru a citi mai târziu în Pocket.

Conținutul și ideile care mă interesează le salvez ca note în Evernote și organizez publicarea și crearea de conținut nou folosind Asana.

În cele din urmă, mă așez în fața Google Docs pentru a scrie conținut mai aprofundat, pe care apoi îl reutilizam în formate mai mici. Clătiți și repetați!

Dacă sunteți interesat să vă curățați îndoielile cu privire la subiect, iată o postare mai lungă și mai aprofundată.

În ea, voi explica că este posibil să ocoliți dificultatea de a avea idei bune și să continuați să produceți o strategie de conținut în mod frecvent. În plus, voi indica mai multe sfaturi de inspirație pe parcursul textului.

Vezi ce funcționează pentru mine și care poate face diferența și în viața ta!

1. Fii mereu la curent

O regulă de bază pentru cei care generează conținut: dacă nu ai obiceiul de a citi, nu vei fi niciodată un scriitor bun.

Înțelegând nuanțele limbajului, învățând cuvinte și expresii noi, toate acestea sunt esențiale pentru a fi un bun scriitor și pentru a crea conținut de calitate.

În plus, păstrarea obișnuinței de a citi surse legate de piața dvs. este una dintre cele mai bune modalități de a rămâne mereu informat și la curent cu tendințele – adică trebuie să vă organizați conținutul .

Feedly: pentru a urmări blogurile din zonă

Nu are rost, pe cât de mult încearcă să omoare RSS, rămâne una dintre opțiunile mele preferate să urmăresc blogurile companiilor și ale oamenilor care vorbesc despre subiecte profesionale care mă interesează.

Una dintre primele mele sarcini ale zilei este să deschid întotdeauna Feedly (recomand și Digg Reader ) pentru a ajunge din urmă. Cateva bloguri pe care le urmaresc:

  • Marketo;
  • Hubspot;
  • Rezultate digitale;
  • Copyblogger.

Prin urmare, utilizați Feedly în avantajul dvs. și adăugați-i bloguri care sunt relevante pentru zona dvs. de activitate, astfel încât să puteți actualiza conținutul partajat cu o anumită frecvență.

Grupuri LinkedIn: pentru următoarele discuții

Una dintre cele mai bune modalități de a vă extinde numărul de cititori dincolo de lumea blogging-ului RSS este să vă alăturați unor grupuri LinkedIn legate de industria dvs.

Pe lângă primirea materialelor sugerate de alți profesioniști din domeniu, este posibil și schimbul de idei interesante.

Quora: Accesarea cunoștințelor generale, dar folosiți-o cu grijă

Quora este unul dintre site-urile mele preferate de pe Internet , ceea ce este un lucru bun, dar extrem de periculos. Imaginați-vă un Yahoo! răspunsuri în care atât întrebările, cât și răspunsurile sunt cu adevărat utile și inteligente și puteți filtra după grupurile de subiecte care vă interesează.

Acesta este Quora. Și creează extrem de dependență!

Quora este o sursă excelentă de informații, dar ar trebui să fie folosită cu mare precauție, altfel veți fi absorbit de vârtejul său de cunoștințe aleatorii.

Chiar azi cercetam ROI-ul marketingului de conținut și am ajuns să descopăr că capacele de sticle au fost responsabile pentru apariția lui Gillette (cel puțin aceste constatări sunt foarte utile pentru Serendipity ).

Buzunar: pentru a-mi organiza coada de lectură

Dacă ar fi să consum tot conținutul la care am acces în momentul în care mi se pare, ziua mea de lucru ar începe în jurul orei 14, ceea ce nu este foarte bun pentru productivitatea mea — și nici pentru a ta, prin urmare.

Amintiți-vă că trebuie să vă organizați cererile în diferite grade de urgență (voi vorbi mai multe despre asta mai târziu).

Din acest motiv, Pocket este esențial. Practic, este o extensie Chrome în care poți salva un articol pentru a-l citi mai târziu, fie pe computer, fie pe un dispozitiv mobil.

Pe lângă aceste sfaturi, am câteva obiceiuri esențiale pe care să le păstrez la curent și vi le voi împărtăși mai jos:

Abonează-te la buletine informative bune: pentru a primi conținutul în mâinile tale (căsuță de e-mail)

Dacă îți place conținutul unui blog, vrei să fii mereu la curent cu ceea ce este publicat, nu?

Iar o modalitate practică și simplă de a nu rata nicio postare este să te abonezi la newsletter-ul blogurilor tale preferate.

Aceasta este o practică care, de altfel, poate fi un mare aliat pentru Feedly și Pocket.

Utilizați site-uri și extensii de conservare a conținutului în browserul dvs.: păstrați-l convenabil

Pinterest

Te-ai gândit vreodată să creezi un cont Pinterest și să-l folosești pentru a salva idei de postări și a te inspira din subiectele curente postate de persoane care te interesează?

Pentru că conține multe infografice și distribuie constant informații, această rețea de socializare poate fi foarte utilă atunci când vine vorba de descoperirea de conținut nou și astfel de idei!

PopUrls

Cu o rutină agitată și o listă uriașă de activități care trebuie făcute pe tot parcursul zilei, pare imposibil să ții pasul cu toate știrile și noutățile, nu? Dar nu este!

Un alt site care poate fi foarte interesant pentru a vă automatiza cerințele de zi cu zi este PopUrls .

Accesând-o, imediat, veți avea acces la URL-urile care sunt în tendințe în acel moment. În plus, puteți efectua o anumită căutare folosind un cuvânt cheie.

Și dacă nu ai timp să citești conținutul care te interesează în acest moment, doar salvează-l în contul tău Pocket!

Alerte Google

Această funcție Google poate fi foarte productivă pentru cei care nu au mult timp de pierdut.

Pentru a-l folosi, pur și simplu creați o alertă pe subiectul de interes. Astfel, veți primi întotdeauna un mesaj în e-mail atunci când termenul selectat este citat în motorul de căutare.

Buzzsumo

Vrei să știi care sunt cele mai relevante postări pe un anumit subiect? Contați pe Buzzsumo pentru asta!

După căutarea unui anumit cuvânt cheie, acest site vă va arăta ce conținut are cele mai bune performanțe pe principalele motoare de căutare.

Urmărește site-urile de știri: pentru a fi la curent cu principalele probleme ale zilei

Pe lângă faptul că te actualizezi cu privire la principalele subiecte din zona ta de expertiză, este esențial să știi ce se întâmplă în lume.

Prin urmare, vizitați principalele site-uri de știri cel puțin o dată pe zi. Aruncă o privire la care sunt titlurile și salvează acele știri pe care vrei să le citești mai târziu sau când ai timp.

Urmărește paginile relevante de pe rețelele sociale: pentru a învăța cum să le folosești strategic

Desigur, majoritatea site-urilor pe care le urmăriți au pagini de rețele sociale. Așadar, apreciați aceste pagini relevante și folosiți-vă rețelele sociale mai strategic – nu este doar pentru a vă aprecia fotografiile prietenilor dvs.

Facebook, Twitter și Instagram vă pot oferi informații valoroase dacă urmăriți conturile potrivite.

2. Organize-se

Pentru ca atâta informație să fie folosită în cel mai eficient mod posibil, este important să fii bine organizat.

Este esențial să fii mereu conștient de informațiile care pot fi utile pentru generarea de conținut în viitor și să le poți organiza.

Pentru aceasta, însă, este esențial să ai un plan clar de marketing de conținut , în special maparea subiectelor pe care compania ta le abordează.

Sfat/jabá: un început bun este să completați șabloanele pe care le-am creat în cartea noastră electronică despre Content for Marketing Automation .

Nu că sunt cea mai organizată persoană din lume, dar procesul meu actual ajută foarte mult. Și dacă mi-a funcționat, nu am nicio îndoială că poate fi o mână în volan și pentru tine!

Evernote: pentru a lua note și a salva ideile de conținut

Evernote a ajuns să devină unul dintre instrumentele pe care le folosesc cel mai mult în fiecare zi, atât în ​​contexte profesionale, cât și personale (notez totul, de la rețete la liste de filme pe care vreau să le văd) — dar aici mă voi limita la profesional utilizare.

De fiecare dată când am o idee nouă, fie pentru o postare pe blog sau pentru o carte electronică, o notez imediat în Evernote.

Nu numai că mă împiedică să uit, dar faptul că totul este centralizat în Evernote ajută și la structurarea coerent a mai multor idei.

Un sfat este să utilizați Evernote Web Clipper pentru a salva pagini și conținut care ar putea fi relevante în viitor.

Asana: pentru planificarea zilnică

Una dintre cărțile care a influențat cel mai mult modul în care lucrez (și nu mai fiu agresat) a fost Getting Things Done a lui David Allen .

În ciuda faptului că nu urmez cu strictețe metodologia, folosesc cu fidelitate un model de organizare a sarcinilor în care tot ceea ce nu este important acum deleg viitorului și „uit”.

La urma urmei, nu are rost să acumulăm atâtea cunoștințe, să le sortăm, să le catalogăm, dar să nu ai disciplina de a le folosi productiv.

Dintre miile de site-uri și aplicații concepute în acest scop, Asana a fost cea care m-a mulțumit cel mai mult, având un sistem bun de colaborare în echipă și împărțire a sarcinilor între urgent și lucruri de viitor.

Trello: Pentru a-mi menține sarcinile organizate

Pe lângă Asana, Trello poate ajuta foarte mult în organizarea sarcinilor. Iar unul dintre cele mai mari puncte forte este capacitatea sa de a se adapta nevoilor utilizatorilor.

Intenționați să îl folosiți pentru a face liste? Oferă această posibilitate. Doriți să creați o activitate de grup și să delegeți astfel cerințele? Vă permite să invitați alte persoane la forumurile dvs. Această funcționalitate, de altfel, ajută și la facilitarea monitorizării dezvoltării proiectului.

Google Keep: pentru a scrie statistici și oriunde

Acest serviciu Google este foarte versatil și poate fi adoptat în rutina dumneavoastră în diferite moduri. Poate fi un spațiu pentru a nota idei și perspective pentru a le vizualiza mai târziu. Puteți adăuga, de asemenea, fotografii, audio și note.

În plus, permite crearea de liste, care pot fi refolosite în diferite situații, astfel încât să respectați întotdeauna un standard de calitate.

HabitBull: pentru a crea obiceiuri

Este necesar să repeți o activitate cu o anumită frecvență pentru ca, într-o zi, să devină un obicei. Dar asta nu este o sarcină ușoară, nu-i așa? Aplicația HabitBull a fost creată având în vedere asta: ajutând oamenii să gestioneze și să adopte obiceiuri.

În primul rând, trebuie să-ți stabilești niște obiective. De exemplu, ține-te mereu la curent. Apoi, subliniază ce trebuie făcut pentru a o atinge (am dat deja câteva sfaturi pe parcursul acestei postări).

După acești pași, tot ce trebuie să faci este să actualizezi informațiile aplicației și să urmărești dezvoltarea acesteia. Acesta creează diagrame care vă permit să evaluați dacă inițiativa dumneavoastră funcționează sau nu.

12 minute: pentru a asigura citirea materialelor de calitate

Lipsa timpului este unul dintre principalii dușmani ai lecturii. Oricât de mult încercăm, pare imposibil să citim toate cărțile, postările pe blog, cărțile electronice pe care le dorim.

Dar 12 Minutes a fost creat pentru a elimina această problemă. După cum spune deja și numele, în 12 minute vei avea acces la toate informațiile esențiale ale unei cărți, printr-un audio.

Și cel mai bun lucru este că putem face acest lucru în momente în care timpul pare pierdut, cum ar fi cozile la bancă sau în așteptarea la cabinetele medicilor.

3. Produce

Bine, trebuie să recunosc un lucru: îmi ia mult mai mult decât ar trebui să scriu/produc material.

În ciuda faptului că mă îmbunătățesc, încă nu reușesc să scap complet de distragerile din acest proces (la naiba Quora!).

Dar pe partea bună, cu toate cercetările deja organizate, punerea în cuvinte a ceea ce știi deja este un proces relativ ușor.

De obicei, încep cu niște materiale mai elaborate (carte electronice sau așa ceva) și apoi folosesc acel material ca referință pentru altele mai simple, cum ar fi postările de pe blog și videoclipurile mele săptămânale.

Și, desigur, a avea ajutorul unor aplicații și instrumente facilitează foarte mult întregul proces de scriere.

Documente Google:

O metodă foarte utilă de a simplifica scrierea oricărei piese de conținut este să puneți împreună întreaga structură înainte de a începe efectiv să scrieți.

Realizarea unui domeniu de aplicare a ceea ce va fi abordat este deja la jumătatea drumului spre producerea de conținut. Puteți, de exemplu, să definiți care vor fi intertitlurile și, astfel, să dezvoltați fiecare dintre ele.

Tot ceea ce fac este în Google Docs , în principal datorită caracterului practic. Acest pachet de aplicații Google este gratuit și are mai multe beneficii, precum posibilitatea de a oferi altor persoane acces la material; este complet online și poate fi accesat prin telefonul mobil; arată un istoric al tuturor editărilor aduse conținutului și cine le-a făcut etc.

Cronometru pentru roșii: pentru a îmbunătăți utilizarea timpului dvs

Ți-am spus deja că de obicei îmi iau timp să scriu un text sau să produc material. Dar este posibil să îmbunătățim acest moment, măsurând timpul petrecut și eliminând distragerile odată pentru totdeauna.

Ai auzit vreodată de Tehnica Pomodoro? Prin intermediul acestuia, stabilești o activitate de efectuat timp de 25 de minute, într-un mod dedicat și fără întreruperi. La sfârșitul acestei perioade, observi cum a fost venitul tău și faci o pauză de 5 minute.

De asemenea, este important să acordați atenție ceea ce v-ar fi împiedicat productivitatea și ce se poate face pentru a o îmbunătăți. Dar atenție: în timpul unui pomodoro (25 de minute) nu face nimic altceva decât activitatea pe care ai stabilit-o, bine? Pentru ca rezultatul obținut să fie adevărat.

În zilele noastre, există multe aplicații care reproduc această metodă, făcând-o și mai automatizată.

Sugestia mea este Tomato Timer , care poate fi folosit pe desktop sau descărcat pe dispozitivul mobil.

Diff Checker: pentru a verifica versiunile de conținut

Doriți să verificați modificările aduse unui text? Fie că este pentru tine sau pentru altcineva? Utilizați Verificatorul de diferențe.

Acest instrument face o comparație între două versiuni ale unui text, subliniind toate modificările care i-au fost făcute. Este grozav pentru revizuirea materialelor.

LibreOffice: pentru a ajuta la corectarea textelor

O caracteristică foarte interesantă a LibreOffice este corectorul automat. La trecerea unui text prin această analiză, este posibil să se identifice erori și probleme de ortografie.

Amintiți-vă că, pentru a avea autoritate asupra unui subiect, nu trebuie să faceți greșeli în textele dvs. — și orice ajutor este binevenit pentru a vă asigura un material de calitate!

Dicționar creativ: pentru a varia cuvintele folosite

Dicționarul Creativ este un instrument foarte potrivit pentru cei care doresc să genereze conținut de calitate, deoarece vă permite să verificați sensul cuvintelor, să consultați sinonime, rime, citate și chiar metafore. Toate acestea au scopul de a vă face textul mai bogat și mai complet!

Ei bine, sper că v-a plăcut metodologia mea și, deși este destul de dificil să începeți să utilizați atât de multe software și procese simultan, orice pas care ajută la productivitate este un pas mare!

Important este să-ți creezi obiceiurile pentru a avea o rutină profitabilă și a fi pregătit. Citându-l pe Abraham Lincoln:

„Dă-mi șase ore să tai un copac și le voi petrece primele patru ascuțind securea”.

Despre noi

AllmaDesign ​​vă oferă servicii profesionale de web design la prețuri avantajoase, creare de site-uri prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, precum și alte servicii conexe: întreținere și administrare site-uri weboptimizare SEO și promovare online, design grafic și identitate companie, găzduire web și înregistrare nume de domenii.

The post Cum să nu rămâneți fără idei și să generați des conținut de calitate first appeared on DayNews24.



This post first appeared on DayNews24, please read the originial post: here

Share the post

Cum să nu rămâneți fără idei și să generați des conținut de calitate

×

Subscribe to Daynews24

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×