Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

10 sfaturi pentru a te întâlni cu un părinte singur

„Când te întâlnești cu cineva, te întâlnești și cu toată familia lui.”

Întâlnirea cu un părinte singur poate aduce un sens cu totul nou acestui sentiment frecvent folosit.

Atunci când copiii sunt implicați, ei au, de înțeles, multe sentimente despre faptul că părinții lor se întâlnesc și că aduc un nou om semnificativ în viața lor. Aceste sentimente ar trebui tratate cu respect și sensibilitate, în timp ce, într-o zi, unitatea familială va duce mai departe într-o unitate familială extinsă înțeleaptă și benefică.

Dacă tu nu ai copii și ești deschis să te întâlnești cu persoane care au deja copii, te vei simți pregătit și liniștit după ce ai citit aceste sfaturi de mai jos.

10 sfaturi pentru a te întâlni cu un părinte singur

1. Întreaga familie va face parte din relația voastră

Cel mai important aspect al întâlnirii cu un părinte singur este conștientizarea că familia lor va juca un rol important în relațiile lor. Majoritatea părinților singuri iau în serios întâlnirile, deoarece prezentarea cuiva copiilor lor sau poate chiar fostului lor este un pas important în a ști dacă toată lumea este pregătită pentru acest tip de angajament.

Partenerul tău potențial trebuie să ia în considerare bunăstarea multor persoane diferite implicate: sentimentele lor, ale copiilor și ale celuilalt părinți în ecuație. Când este implicată bunăstarea multor oameni diferiți, uneori se poate simți ca un act de jonglare, deoarece fiecare persoană va procesa schimbarea diferit la un moment dat.

Nu lua asta personal dacă cineva nu este imediat receptiv la tine și permite-ți să ai răbdare cu tine și cu ei, în timp ce toată lumea își rezolvă sentimentele. Dacă tu și potențialul tău partener sunteți potriviți unul pentru celălalt, totul se va rezolva pe măsură ce fiecare dintre voi aborda relația cu înțelepciune, har și curiozitate.

2. Înțelegeți că încă nu veți fi prioritatea lor principală

Dacă tu nu ai copii, întâlnirea cu un părinte singur poate fi puțin în afara zonei tale de confort, mai ales dacă nu ești obișnuit să fii în preajma copiilor. Când devii părinte, te angajezi să ai grijă de copilul tău o viață întreagă, să te asiguri că nevoile acestuia sunt îndeplinite și să devii investit pe deplin în dezvoltarea lui .

Pentru părinți, bunăstarea și fericirea copiilor lor sunt priorități extraordinare, mai mult decât prioritatea relației tale de la începutul întâlnirii, și întotdeauna o prioritate mare după căsătorie, în care uniunea ta este de sprijin pentru gospodărie și copii.

Pentru unii, a nu fi prima prioritate la început va fi o realitate dificil de înfruntat. Cu toate acestea, dacă ești serios cu cine te întâlnești, îmbrățișează acest sezon ca pe o oportunitate unică de a vedea cum sunt ei ca părinte.

3. Înțelegeți programul lor aglomerat și imprevizibil

Întrebați orice părinte și vă vor spune că programul lor se învârte în jurul copiilor lor . Există sporturi extracurriculare, lecții de muzică, preluarea și renunțarea la școală, întâlniri de joacă, întâlniri și circumstanțe imprevizibile care pot apărea uneori, cum ar fi boli sau răni.

Ținând cont de toate acestea, fiți înțelegător dacă planurile eșuează în ultimul moment sau dacă partenerul dvs. nu are o seară liberă timp de câteva săptămâni.

Gândiți creativ împreună pentru a găsi modalități de a vă conecta cu celălalt însemnat atunci când programele par să fie puțin agitate. Poti:

  • Planificați o întâlnire care să implice copiii dacă i-ați întâlnit deja. Activități precum bowling sau minigolf oferă o modalitate distractivă de a vă bucura să petreceți timp împreună.
  • Oferă să aduci cina la casa partenerului tău. Mâncați cina împreună și apoi urmăriți singuri un film după ce copiii se culcă.
  • Plătiți pentru o îngrijitoare, astfel încât să vă puteți bucura împreună de o seară liniștită. Uneori, cheltuiala suplimentară a unei îngrijitoare poate fi o povară financiară pentru părinții singuri, mai ales dacă aceștia încep să navigheze în apele ca o gospodărie cu un singur venit, așa că acest gest amabil îi va arăta partenerului că ești empatic și atent.

4. Comunicați despre o cronologie confortabilă pentru a implica copiii

Părinții singuri vor dori să fie foarte confortabili și în siguranță în relația lor înainte de a decide să-și implice copiii. Părinții trebuie să își ia în considerare sentimentele și să se asigure că sunt gata să introducă pe cineva nou pe orbita copilului (copilului) lor.

Când începi să te întâlnești serios cu un părinte singur, fii foarte deschis și comunicativ cu acesta în legătură cu intențiile tale și ascultă-i așteptările. Amintiți-vă să aveți răbdare, deoarece acest lucru poate dura multe luni de întâlnire, mai ales dacă aceasta este prima relație pe care a avut-o partenerul dvs. de când este părinte singur.

A merge încet nu înseamnă că celălalt semnificativ are îndoieli cu privire la tine. Dacă au nevoie de mai mult timp pentru a vă prezenta copiilor lor, pur și simplu se asigură că copiii lor sunt pregătiți pentru acest pas important.

5. Nu lua lucrurile prea personal

Copiii de orice vârstă și comportament se pot simți puțin îngrijorați de faptul că părintele lor trece de la celălalt părinte , deoarece acesta poate fi un semn concret că părinții lor nu se vor mai întoarce împreună sau poate întări pierderea pe care copilul a experimentat-o ​​dacă celălalt părinte. părintele a trecut.

„…copiii simt de obicei o oarecare nesiguranță din cauza relației mamei sau tatălui cu o altă persoană. Ceibii înțelepți recunosc această dinamică importantă și nu presupun că a deveni un cuplu înseamnă neapărat că pot deveni o familie. Ei se ocupă de ambele și își iau timp pentru a evalua modul în care se dezvoltă potențialele relații de familie vitregă.”

Când îi întâlnești pe copii, înțelegeți că s-ar putea să nu vă ofere cea mai caldă primire imediat. Trecerea părintelui lor poate fi, de înțeles, un subiect emoțional, iar să-și văd părintele cu altcineva pentru prima dată poate fi puțin confuz.

Acordați timp și răbdare fiecărui copil să vină. Capacitatea ta de a-i lăsa pe fiecare copil să-și proceseze emoțiile în propriul ritm este un cadou cu adevărat frumos și de sprijin.

6. Luați în considerare celălalt părinte în situație

Adesea, atunci când un părinte începe să navigheze pe scena întâlnirilor după divorț, cronologia lor nu se aliniază întotdeauna. Este posibil ca un părinte să fi avut multe întâlniri sau să aibă o relație consistentă, în timp ce celălalt nu era deloc pregătit să se întâlnească.

Când te întâlnești cu un părinte singur, ia în considerare sentimentele celuilalt părinte. Înțelegeți că pot exista unele ajustări și conversații de purtat. Este posibil ca fostul să experimenteze un pic de gelozie și să fie puțin dispărut când îl întâlnești, ceea ce este de înțeles.

Abordați situația cu compasiune și înțelegând că, indiferent de circumstanțe, veți fi acolo pentru partenerul dvs., în timp ce voi doi decideți dacă aceasta este potrivită.

7. Fii răbdător în construirea relației

Orice relație are nevoie de timp pentru a crește și de răbdare pentru a se hrăni la maximul ei potențial. Cu toate acestea, când începi să te întâlnești cu un părinte singur, s-ar putea să descoperi că construirea relației durează puțin mai mult decât în ​​relațiile anterioare în care ai fost.

Aveți răbdare și știți că părinții singuri trebuie să se gândească mai întâi la copiii lor. Când nu încerci să te grăbești într-o relație sau să întâlnești copiii imediat, partenerul tău va vedea că ești atent la acest domeniu potențial sensibil din viața lor și relațiile de familie.

8. Lasă Copilul (Copiii) să vină la tine

Când în sfârșit întâlnești copiii pentru prima dată, asigură-te că mergi ușor, deoarece acesta va fi un moment important pentru toți cei implicați.

Într-un articol pentru LA Times, Lauri Mattenson discută despre cele mai bune sfaturi pe care le-a primit vreodată de la prietena ei când s-a întâlnit pentru prima dată cu copiii iubitului ei după ce s-a întâlnit timp de șase luni:

„Știu că este împotriva naturii tale”, a spus ea, „dar când vine vorba de copiii lui, fii o pisică, nu un câine. Veți dori să-i îmbrățișați și să vă legați de ei, dar va fi mai bine să vă relaxați și să vă agățați. Așteaptă să vină la tine.”

Copiii navighează în relații și răspund la schimbare în moduri diferite. Să știi că doar pentru că s-ar putea să nu pară la fel de caldi și primitori în primele rânduri, nu înseamnă că nu vor fi niciodată.

9. Nu încerca să fii părintele

După ce i-ai întâlnit pe copii și ai început să petreci mai mult timp cu ei, rezistă impulsului de a intra prematur într-un rol de părinte. Părirea copiilor altcuiva este un pas care ar trebui făcut doar odată ce o căsătorie este în viitorul previzibil și nu în timpul întâlnirii.

Deocamdată, lăsați părinții pe seama părinților și aduceți-vă în discuție orice îngrijorări pe care le aveți cu partenerul dvs., astfel încât aceștia să poată aborda situația în mod direct. Pe măsură ce se apropie subiectul căsătoriei, puteți avea conversații împreună despre modul în care rolul dumneavoastră se va potrivi în dinamica familiei deja existentă.

10. Concentrați-vă dincolo de relația cu partenerul dvs

Odată ce te-ai întâlnit cu partenerul tău de ceva vreme și ai cunoscut copiii și, eventual, chiar și fostul, acum poți începe să cultivi relații cu oamenii importanți din viața lor.

Pe măsură ce începi să petreci mai mult timp cu copiii și cu ceilalți din viața lor, te vei simți mai confortabil în preajma lor, așa cum o vor face ei cu tine. Asigurați-vă că formați relații cu familia partenerului dvs., deoarece acestea ar putea deveni familia dvs. într-o zi.

Gânduri finale

Acum că știi aceste sfaturi utile pentru a te întâlni cu un părinte singur, poți aborda toate relațiile cu har și răbdare.

Construirea de conexiuni puternice necesită timp și, în fiecare moment, te poți bucura de procesul de dezvoltare a ceea ce ar putea înflori într-o tapiserie de relație foarte pozitivă în viața ta! Luați în considerare angajarea unui antrenor de întâlniri dacă aveți nevoie de ajutor și sprijin suplimentar, îndrumări sau sfaturi care să vă ajute să reveniți pe teren.

The post 10 sfaturi pentru a te întâlni cu un părinte singur first appeared on DayNews24.



This post first appeared on DayNews24, please read the originial post: here

Share the post

10 sfaturi pentru a te întâlni cu un părinte singur

×

Subscribe to Daynews24

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×