Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Meikäläisen karheat hiukset ja suoristimen taika

Kaupallinen yhteistyö: Irresistible Me

Kuulun siihen ryhmään, joiden hiukset ovat kuin lampaan karvaa. Karheat, pörheät ja paksut. Joskus aina haikailen sen perinteisen suomalaisen hiustyypin perään, tiedättekö, sellaiset elovena-tyttöjen vaalean sileät ja hohtavan kiiltävät suortuvat.... Niistä kuitenkin on turha edes haikailla, tästä tukasta ei sellaista saa tekemälläkään hah.

No, mutta melkein tekisi mieli myöntää Nobelin palkinto sille, ken on suoristusraudan keksinyt! Ja sain Irresistible Me:ltä kaupallisen yhteistyön merkeissä testiin aivan huipun raudan, jolla saa kunnon lämmöt -- osa suoristusraudoista kun on selvästi suunniteltu juurikin niille elovena-tytöille, joilla hiukset suoristuvat pelkästään näyttämällä lämmittämätöntä rautaa. Meikäläisen pitää pistää rauta tulille ihan tosissaan, että näihin hiuksiin saa rotia.

Mutta hei, tässä uusi suoristusrauta, Diamondin Ceramic Flat Iron, punainen paholainen, vähän niinkuin suoristusrautojen Ferrari ;)Sitten itse villakoiran ytimeen (kirjaimellisesti) eli meikäläisen hiuksiin. Harva niitä näkee koskaan luonnontilassa, mutta nyt sekin tulee julki. Eilisen saunan jälkeen, tässä tulos aamulla. Hiukset ovat ihan karvaisen näköiset, ja näin aikuisiällä ne menevät väkisinkin laineille (paitsi silloin kun niitä yrittää tarkoituksella kihartaa)... Niin ja off the record, minulla on olkaimeton mekko päällä vaikka näyttää nudelta, hah.

Ennen/Before

Sitten suoristin pöhisemään maksimilämpöön....


Hiusten määrän takia jaan aina suoristaessa hiukset eri osioihin, eli laitan klipsillä päällimmäiset kasat hiuksia ylös kiinni ja alan suoristamaan alimmaisista hiuskerroksista lähtien. Pohjalla pitää olla kunnon lämpösuoja, vaikkakin näillä hiuksilla ei hirveän pahemmaksi tilannetta saa tehtyä.... No, tuossa aamulla siis epistolaan kuului hiuksien läpikäynti sadassa osassa raudan kanssa, ja sen jälkeen alkaakin näyttää jo ihan ihmiselle. Karheat hiukset rakastavat erilaisia hiusöljyjä, joilla saa aikaiseksi tasaisemman ja kiiltävämmän lopputulokset. Pääasia on, ettei öljyä läträä liikaa. Parhaiten onnistuu, kun ottaa kämmenelle öljyä, hieroo sitä hieman käsien välissä ja aloittaa sen levittämisen hiusten latvoihin. Sen jälkeen kun suurin osa öljystä on imeytynyt hiuksiin, voi vetää koko hiusten pituudelta suortuvat käsien lävitse -- öljyä kun jää ihan sopivasti himppanen kämmeniin. Itse rakastan Matrixin Amazonian Murumuru -öljyä, toimii tällaiseen taljaan aika kivasti!

Tässä sitten lopputulema itse otetuin selfie-kuvin. On ne vähän suoremmat kuin aluksi hih! Diamondin suoristusrauta oli oikein oiva kapine ja lunasti kyllä odotuksensa! Olisin t-o-k-i voinut harjata hiukset vielä paremmin kuvaan, mutta ei se ole just niin tarkkaa heh. Hyvää viikonloppua!

Jälkeen/After
 Thank you Irresistible Me and Blair! It was fun and the iron is perfect! :-*


This post first appeared on Valkoisen Vuoren Rinteillä, please read the originial post: here

Share the post

Meikäläisen karheat hiukset ja suoristimen taika

×

Subscribe to Valkoisen Vuoren Rinteillä

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×