Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

6 billiga beige sänggavlar som ser lyxiga ut

Letar ni Beige sänggavlar SE HIT! Idag har jag en sänggavel special och inte visste man att beige färg kan vara så här sexig. En lyxig häftad sänggavel är vad skor är för outfiten, dvs. den gör hela skillnaden och avgör allt. Jag hade själv ett trist platt sovrum utan min fabulösa beige sänggavel jag har idag. Jag insåg aldrig att en eenda möbel kan göra SÅ jäkla stor skillnad i ett rum, tills jag såg resultatet vilket var wohoooo!

Här tipsar jag er nu om 10 billiga beige sänggavlar men som ändå ser lyxiga och dyra ut.

Djuphäftad gudomligt snygg lyxig sänggavel Harlem i tyg Ibiza beige finns hos Furniturebox.se. En sänggavel som denna ger sängen och sovrummet ett rejält lyft.

Ni hittar den HÄR till grymt REA pris just nu dessutom, japp detta får bli veckans budgetlyx fynd.

Fixa hotellkänslan snabbt med denna fabulösa beige sänggavel i finaste linne.

Finns hos Jotex i flera olika storlekar HÄR

Här ser ni mitt eget sovrum i en makalös makeover! Före trist och tråkigt, efter rena dekororgasmen med min nya tjocka stoppade sänggavel. Eller hur?

Många har mailat mig och frågat vart jag köpt min grymma sänggavel men tyvärr har butiken jag köpte den i slutat sälja sänggavlar:( Men jag har därför letat fram liknande lyxiga sänggavlar i detta inlägget.

En modern annorlunda häftad sänggavel vid namn Chess från Trendrum.se Det som är bra med att beställa hos just Trendrum är att deras möbler finns att få i SÅ många olika tyger. Man kan även få hemskickat små tygprover, om man vill se hur det kommer att se ut live innan man slår till och köper möbeln.

Ni hittar sänggaveln ovan HÄR

För alla er som inte gillar häftade sänggavlar kommer här en slät goding. Den är även ett megafynd just nu då den bara kostar 995 kr.

Ni hittar den ovan att köpa HÄR

Om man inte har plats för en stor sänggavel så kan en smal vägghängd vara lösningen. Passar bra i litet sovrum och även bra i barnens rum.

Denna ovan hittar ni HÄR

Sänggavel med tillhörande kuddar hittar ni billigt HÄR

Foto: Hemnet

Ingen möbel ger rummet ett lyft så snabbt som en sänggavel gör. Jag har inte ångrat mitt gavelköp för tre år sedan en minut. Jag tröttnar ALDRIG på min lyxigt tjocka och stoppade sänggavel pärla. Se till bara att ni dammsuger er sänggavel regelbundet med lilla borsten, annars kan damm till slut skapa fula fläckar på gavel tyget.

Hoppas nu att ni hittar sänggaveln ni drömt om (passande nog:)

Lyxigt kan vara billigt!

LOVE Maria

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Jag heter Maria och driver bloggen Inredningsvis.se – bloggen som visar hur ni enkelt kan få det lyxigt hemma MEN billigt. Tips hur ni gör om hemma steg för steg samt massor av inredning inspiration att kopiera.


This post first appeared on Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis, please read the originial post: here

Share the post

6 billiga beige sänggavlar som ser lyxiga ut

×

Subscribe to Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×